Dítě s ženatým a on ho nechce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2208
28.12.11 16:22
Barca12345 píše:
jpichova píše:
konévka píše:
Já mám dokonce i takový pocit, že pokud ho do 2 let věku dítěte nedonutíš k zapsání do RL, tak pak snad už to ani nejde. Někde jsem něco takového četla, ale jistě to nevím :nevim:
Já bych ho zapsala každopádně. Přesně bude platit 3roky, pak se mu přestane chtít a co ty? budeš nahraná. Věřím, že teď bude slibovat hory doly, ale tím spíš, že dítě nechce bych mu nevěřila.
A není to ten zákon,který chtějí prodloužit z půl roku na tři roky? Že může chlap zpochybnit otcovství?
Ja jsem prave mela za to, ze to se tyka jen popreni otcovstvi, ne? Zazadat o urceni otcovstvi jde vzdy, ne? :think:

Tak možná jsem to spletla :think: :nevim:

• načítám...
Anonymní
28.12.11 16:22
Ani nevis jak moc te chapu…
Anonymní píše:
nekomu to tu muze pripadat divne ale rozvadet tu proc a jak a za jakych okolnosti to vzniklo by bylo na hodne dlouhgo a ani to nechci ja sama za sebe jsem rada ze to mimi budu mit i kdyz to nebude jednoduche po vsech zdrav. potizich co jsem mela je to pro mne zazrak ze jsem otehotnela prirozenou cestou a hned napoprve… v kuzi jeho zeny bych tak byt nechtela ale uprimne zadna chudinka to neni a to nemam jen z jeho slov ale i z sirokeho okoli ale to uz je jina kapitola. do RL ho tedy uvedu stejne jsem to udelat chtela jen me zajimalo co v takovych pripadech. jinak dekuji za odpovedi
  • Upravit
marra
28.12.11 16:40

uRCITE ZAPSAT DO RL,z hlediska financi je to pro tebe nejlepsi cesta.Z hlediska moralniho ti nebudu nic vytykat,ty jako zena si jiste vedela co delas,kdyz se pelesis se zenacem,preji ti klidny a hezky materstvi :kytka:

• Upravit
13119
28.12.11 16:41
Anonymní píše:
nekomu to tu muze pripadat divne ale rozvadet tu proc a jak a za jakych okolnosti to vzniklo by bylo na hodne dlouhgo a ani to nechci ja sama za sebe jsem rada ze to mimi budu mit i kdyz to nebude jednoduche po vsech zdrav. potizich co jsem mela je to pro mne zazrak ze jsem otehotnela prirozenou cestou a hned napoprve… v kuzi jeho zeny bych tak byt nechtela ale uprimne zadna chudinka to neni a to nemam jen z jeho slov ale i z sirokeho okoli ale to uz je jina kapitola. do RL ho tedy uvedu stejne jsem to udelat chtela jen me zajimalo co v takovych pripadech. jinak dekuji za odpovedi

no pozor - ty ho neuvedeš nikam - bez jeho souhlasu. Pokud nejste sezdaní, tak musíte oba dojít na sociálku a tam oba podepsat souhlas s uvedením do RL nebo jak se to jmenuje a tím se vlastně otec prohlásí za otce. Bez jeho souhlasu nemáš šanci a musela bys ho dát k soudu.

• načítám...
13119
28.12.11 16:43
Anonymní píše:
jsem rada ze to mimi budu mit i kdyz to nebude jednoduche po vsech zdrav. potizich co jsem mela je to pro mne zazrak ze jsem otehotnela prirozenou cestou a hned napoprve…

píšeš tohle - to jste se o mimino snažili, nebo jsi to na něj nahrála, protože jsi chtěla dítě?

• načítám...
6895
28.12.11 16:45
ynax píše:
Anonymní píše:
no pozor - ty ho neuvedeš nikam - bez jeho souhlasu. Pokud nejste sezdaní, tak musíte oba dojít na sociálku a tam oba podepsat souhlas s uvedením do RL nebo jak se to jmenuje a tím se vlastně otec prohlásí za otce. Bez jeho souhlasu nemáš šanci a musela bys ho dát k soudu.

Jde se na matriku, ale to je vcelku jedno. Musí tam jít s tebou a souhlasit s tím, jinak soudně…

• načítám...
R82
2396
28.12.11 16:47

no to je teda smrtelná kombinace musím říct, ale pokud to není žádnej blázen určitě zapsat do RL a jak říká ynax, musíš s ním na sociálku a mít papír o tom že souhlasí s příjmení atd. to dneska není jen tak.v této situaci bych se na okolí vykvajzla, stejně už se stalo.člověk neví co bude do budoucna.

• načítám...
13119
28.12.11 16:50
kacabus píše:
ynax píše:
Anonymní píše:
Jde se na matriku, ale to je vcelku jedno. Musí tam jít s tebou a souhlasit s tím, jinak soudně…

jo jasně na matriku - pardon za chybu

• načítám...
Anonymní
28.12.11 17:24
ynax píše:
Anonymní píše:
jsem rada ze to mimi budu mit i kdyz to nebude jednoduche po vsech zdrav. potizich co jsem mela je to pro mne zazrak ze jsem otehotnela prirozenou cestou a hned napoprve…
píšeš tohle - to jste se o mimino snažili, nebo jsi to na něj nahrála, protože jsi chtěla dítě?

snazili ale ani jeden z nas si nemyslel ze to opravdu vyjde a hned napoprve po mych zdravodtnich problemech bylo to prekvapeni pro oba vlastne i pro doktora. byl to blaznivy napad jednoho okamziku…

• Upravit
4118
28.12.11 18:02

Tvou situaci nechápu, chápat nechci, zároveň fakt nezávidím.
Být tebou hlavně bych si rozmyslela, jestli chci, aby se dítě s otcem stýkalo. Hemží se to tu zoufalými případy, kdy otec vyžaduje dvouleté dítě na víkend, přitom ho od narození neviděl. Ale je uveden v RL, sem tam i platí alimenty, podle soudu má dítě právo vídat.
Držím ti palce :hug:

• načítám...
Anonymní
28.12.11 18:15

tahle situace je je asi pro vetsinu nepochopitelna a najde se tu spoustu takovych co mne za to odsoudi ale ja nepotrebuji soucit ani pochopeni ale ani napadani nebo urazeni proto jsem tuhle diskusi nezakladala chtela jsem jen vedet neco konkretniho a za takove odpovedi dekuji… jinak nikdo z vas nevi a nezna vsechny okolnosti a podrobnosti jak to s nama vsechno bylo to vime jen ja a on tak mne za to prosim nesudte a neodpovidejte kdyz nechcete psat jen odpovedi na to na co jsem se ptala… dekuji

• Upravit
12743
28.12.11 18:19
Anonymní píše:
tahle situace je je asi pro vetsinu nepochopitelna a najde se tu spoustu takovych co mne za to odsoudi ale ja nepotrebuji soucit ani pochopeni ale ani napadani nebo urazeni proto jsem tuhle diskusi nezakladala chtela jsem jen vedet neco konkretniho a za takove odpovedi dekuji… jinak nikdo z vas nevi a nezna vsechny okolnosti a podrobnosti jak to s nama vsechno bylo to vime jen ja a on tak mne za to prosim nesudte a neodpovidejte kdyz nechcete psat jen odpovedi na to na co jsem se ptala… dekuji

ono pro většinu žen je tohle těžké pochopit právě proto že jsou manželkami a já bych se teda do pozice jeho ženy dostat nechtěla! zastávám názor že pokud jsou muži takový parchanti že se peleší s jinou, alespoň my ženy by jsme k sobě měli mít solidaritu…
prostě to v sobě nedokážu potlačit, ale chtě nechtě tě odsuzovat musím!
nicméně přeji pohodové těhotenství a hodně sil do výchovy potomka bez otce a porozumění ze strany okolí.

• načítám...
7398
28.12.11 18:26

Ahoj soudit tě nebudu konečně je to tvoje věc, taky jsem se jednu dobu tahala se zadaným, ale děti ne ne s takovým nikdy. Už je to jen o charakteru, časem by mi to třeba dělal taky. Teď jsem těhu ve 3měsíci. A jsem spokojená, že mám bezva přítele. Vůbec bych si nedovedla v dnešní době představit, že bych na to byla sama. Taky bych trvala na tom aby se jako otec zapsal- věděl co může být, tak bych na nějakou jeho ženu nebrala ohled. Stejně se to jednou dozví. I když je to ošklivý. Pokud by nechtěl tak by to dala soudně určitě.

• načítám...
14090
28.12.11 18:33

Pokud bude uvedený v RL a ty budeš stejně bez něj tak myslím budete muset stejně na soud aby jsi měla nárok na dávky aby ti oni vyměřily alimenty atd…
Třeba už tot u bylo psané, nečetla jsem vše jen jsem to prolítla…

• načítám...
jpichova
28.12.11 18:35
Barca12345 píše:
jpichova píše:
konévka píše:
Já mám dokonce i takový pocit, že pokud ho do 2 let věku dítěte nedonutíš k zapsání do RL, tak pak snad už to ani nejde. Někde jsem něco takového četla, ale jistě to nevím :nevim:
Já bych ho zapsala každopádně. Přesně bude platit 3roky, pak se mu přestane chtít a co ty? budeš nahraná. Věřím, že teď bude slibovat hory doly, ale tím spíš, že dítě nechce bych mu nevěřila.
A není to ten zákon,který chtějí prodloužit z půl roku na tři roky? Že může chlap zpochybnit otcovství?
Ja jsem prave mela za to, ze to se tyka jen popreni otcovstvi, ne? Zazadat o urceni otcovstvi jde vzdy, ne? :think:

Já myslím,že taky to nejde právě po té době,ale nejsem si 100% jistá. Ale raději bych to honila ještě před porodem,max.ihned po porodu,jeden nikdy neví…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100