Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o radu. Syn snědl k večeři dva svlékací párky z Lidlu i s igelitem, který se má před konzumací svléknout.
Může se mu něco stát?
Jak to dokázal? on je snědl uplne celé a nevšiml si toho??
já bych si zavolala, na, pohotovost, co dělat.
Mne se to taky stalo
Teda az v dospelosti
Vyndala jsem parky z mrazaku a nejak mi nedoslo, ze jsou svlekaci…jen mi bylo divne, ze jsou takovy jako tuhy…
Snedla jsem dva, nez jsem prisla na to, kde je zakopany pes
Nebylo mi vubec nic ![]()
Nic se mu nejspíš nestane a normálně to vykadí…kdyby ho ale začalo bolet břicho tak s ním zajděte k lékaři…
@MojehesloZ26 píše:
Prosím o radu. Syn snědl k večeři dva svlékací párky z Lidlu i s igelitem, který se má před konzumací svléknout.
Může se mu něco stát?
Ukamenujete me, ale ty svlekaci parky jsou desne shity, maji desne malo masa, vy nekoukate u uzenin kolik to ma masa?
@lilith1 píše:
Ukamenujete me, ale ty svlekaci parky jsou desne shity, maji desne malo masa, vy nekoukate u uzenin kolik to ma masa?
tak to nekouká sposta lidí…kdyby koukali všichni tak by ty párky s 30-60% masa v obchodě ani nebyli. Já kupují párky, klobásky, šunky jedině nad 90% masa.
@KKK85 píše:
tak to nekouká sposta lidí…kdyby koukali všichni tak by ty párky s 30-60% masa v obchodě ani nebyli. Já kupují párky, klobásky, šunky jedině nad 90% masa.
Ja taky u sunky nad 93%..
@lilith1 píše:
Vetsinou ano, ale ty z Lidlu maj tusim 83% masa.
@lilith1 píše:
No, to souhlas, ja svlekaci nekoupila snad 15 let, ne-li vice, prave proto, ze koukam na slozeni, takze me vcelku prekvapilo, ze se jeste delaji…
@MojehesloZ26 píše:
Může se mu něco stát?
Rekla bych, ze zaludecni kyselina si s tim poradi ![]()
Jinak zavolala bych dr. Co vim, tak u kocek, je poziti igelitu dost o hubu, hrozi, ze se prilepi ke strevni stene a to maji kocky mnohem agresivnejsi zaludecni stavy, nez lidi. Hodne, hodne vlakniny bych nasadila.
@J_Doe @Eemii Žaludeční kyselina igelitu nic nezpůsobí (ani u lidí, ani u zvířat).
@MojehesloZ26 S největší pravděpodobností projde, jen sleduj, aby ho nebolelo břicho.
Bratranec to před 20 lety taky snědl. To to byla určitě větší potravinářská hrůza, než je dnes. Nic se mu nestalo. Ovšem musel to být zážitek to kousat.
@Havlova igelit a to strivko na parku je to same? Nekde jsem cetla, ze ne, a je pravda, ze trhat igelit vs strivko je trochu rozdil.. ale nevim ![]()