Dítě snědlo párky s igelitem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.8.22 23:16

Dítě snědlo párky s igelitem

Prosím o radu. Syn snědl k večeři dva svlékací párky z Lidlu i s igelitem, který se má před konzumací svléknout.
Může se mu něco stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1194
9.8.22 23:20

Kolik mu je? Zkus počkat na zítřejší bobek no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.22 23:27

Je mu 8 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
10.8.22 00:20

Jak to dokázal? on je snědl uplne celé a nevšiml si toho?? 8o já bych si zavolala, na, pohotovost, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.8.22 02:26

Mne se to taky stalo :lol: Teda az v dospelosti :oops: Vyndala jsem parky z mrazaku a nejak mi nedoslo, ze jsou svlekaci…jen mi bylo divne, ze jsou takovy jako tuhy… :potlesk: :roll: Snedla jsem dva, nez jsem prisla na to, kde je zakopany pes :oops: Nebylo mi vubec nic ;)

• Citovat
  • Upravit
11786
10.8.22 05:20

Nic se mu nejspíš nestane a normálně to vykadí…kdyby ho ale začalo bolet břicho tak s ním zajděte k lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
10.8.22 05:37
@MojehesloZ26 píše:
Prosím o radu. Syn snědl k večeři dva svlékací párky z Lidlu i s igelitem, který se má před konzumací svléknout.
Může se mu něco stát?

Ukamenujete me, ale ty svlekaci parky jsou desne shity, maji desne malo masa, vy nekoukate u uzenin kolik to ma masa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
10.8.22 06:00
@lilith1 píše:
Ukamenujete me, ale ty svlekaci parky jsou desne shity, maji desne malo masa, vy nekoukate u uzenin kolik to ma masa?

tak to nekouká sposta lidí…kdyby koukali všichni tak by ty párky s 30-60% masa v obchodě ani nebyli. Já kupují párky, klobásky, šunky jedině nad 90% masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
10.8.22 06:08
@KKK85 píše:
tak to nekouká sposta lidí…kdyby koukali všichni tak by ty párky s 30-60% masa v obchodě ani nebyli. Já kupují párky, klobásky, šunky jedině nad 90% masa.

Ja taky u sunky nad 93%..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
10.8.22 06:08
@lilith1 píše:
Ukamenujete me, ale ty svlekaci parky jsou desne shity, maji desne malo masa, vy nekoukate u uzenin kolik to ma masa?

Vetsinou ano, ale ty z Lidlu maj tusim 83% masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
10.8.22 06:13
@lilith1 píše:

No, to souhlas, ja svlekaci nekoupila snad 15 let, ne-li vice, prave proto, ze koukam na slozeni, takze me vcelku prekvapilo, ze se jeste delaji…

@MojehesloZ26 píše:
Může se mu něco stát?

Rekla bych, ze zaludecni kyselina si s tim poradi  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
10.8.22 06:30

Jinak zavolala bych dr. Co vim, tak u kocek, je poziti igelitu dost o hubu, hrozi, ze se prilepi ke strevni stene a to maji kocky mnohem agresivnejsi zaludecni stavy, nez lidi. Hodne, hodne vlakniny bych nasadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41774
10.8.22 07:02

@J_Doe @Eemii Žaludeční kyselina igelitu nic nezpůsobí (ani u lidí, ani u zvířat).
@MojehesloZ26 S největší pravděpodobností projde, jen sleduj, aby ho nebolelo břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.8.22 07:13

Bratranec to před 20 lety taky snědl. To to byla určitě větší potravinářská hrůza, než je dnes. Nic se mu nestalo. Ovšem musel to být zážitek to kousat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
10.8.22 07:19

@Havlova igelit a to strivko na parku je to same? Nekde jsem cetla, ze ne, a je pravda, ze trhat igelit vs strivko je trochu rozdil.. ale nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák