Dítě spadlo z postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
28.1.19 03:13

Pokud dítě spadne z vysky nižší, než je ono samo a nezvraci, nechová se nějak divně, je v pořádku, tyhle pády se neřeší, těch ještě bude… Pokud by ti spadlo z výšky vyšší než je dítě, zvracelo či se chovalo nějak divně, je třeba jet na pohotovost… I když samozřejmě mue být ok, ale je dobré ho zkontrolovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
28.1.19 08:08
@Anonymní píše:
tvoje starosti na mojí hlavu … :roll:

To snad nebylo nutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 08:54

Děkuji za uklidnění. Máme tu plovoučku. Naštěstí žádné zvracení ani divné chování nebylo, zorničky také v pořádku. Celou noc sem kontrolovala, jestli je v pořádku a je :) Asi sem z toho byla víc vyřízená já než prcek :( i tak moc díky, připadala sem si fakt mizerně :zed:

• Citovat
  • Upravit
30308
28.1.19 17:05

Řídím se tímto https://www.emimino.cz/…/pudloslava/ je to super návod co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.2.19 22:21

Dcerka spadla 2 krát s gauče

Ahoj maminky ,mám 17 syna a 7 měsíční holčičku,malá spadla mému příteli s gauče na zem tak 50 cm na plovoucku asi před 3 tydny, nevim jak spadla asi na zada,nechali mě spát a ja pak slysela jen brekot ,pak už byla v pohodě no a včera říkám pritelovi pozor ať nespadne ,já šla do ložnice no a ken se vracím a malá padá ten samej gauč a ta samá výška, byla oblečená jeli jsme na gynda na kontrolu, takže měla na sobě už i čepičku, spadla opět na záda ale nevím jestli i na hlavičku, zase jen plakala pak byla zase v pohodě a smála se i spala celou noc,přes den ok jen se mi zdála trochu teplá tak jsem ji měřila k večeru teplotu a měla 37,6 ,v půl devátý jsme ji zkusila dát novou kasicku,snedla jen malinko,tak říkám udělám ji mlíko na noc když tu kaši nesnedla ,a asi ji to tlačilo,když jsem ji dala do postýlky spinkat ,tak se otočila na bok a šlo to z ní ven ,tak jsem ji zvedla a pak to ještě vyhodila v obyvaku, ted spinká, nevím jestli to nemůže být pozdní reakce na ten pád, nebo byla přeplněná, taky ještě nemáme zoubek ,možná že i k tomu to bude ale spíš se bojím toho pádu,bouli jsem žádnou nenahmatala ani jsme nejeli k doktoru,budu moc ráda za pozitivní odpovědi, a řadu. Děkuji. :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
15.2.19 22:25

@Gogi165 z pádu nemůže mít teplotu a to už by zvracela dávno, to máte shodu náhod - buď se malá přejedla nebo jí začíná nějaká viróza nebo i ty zoubky - prostě dnešní problémy určitě nesouvisí s včerejším pádem, kór když měla čepičku a pak byla v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
15.2.19 22:26

u otřesu jsme měli hlídat 24h pokud by dítě zvracelo tak pohotovost, myslím že pudloslav má v profilu co při otřesu mozku dělat a jak to poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
15.2.19 22:30

já jsem člověk který šíleně všechno řeší. takže já bych radši jela do nemocnice, pro jistotu klidně at mi řeknou že to nic není než že jsem něco zanedbala

• Citovat
  • Upravit
a12
61073
15.2.19 22:36

@Gogi165 nedavno jsme meli neco podobnyho.. Syn 16m se bouchl o stolek a trosku mu tekla krev vzadu na hlavicce, ale jen povrchový zraneni, nic hroznýho.. Celou dobu byl v pohode, veselej.. Druhej den jsme jeli na navstevu a v aute se pozvracel, coz u nej není normalni bylo to zhruba 22h od bouchnutí..
No byli jsme zrovna blizko pohotovosti tak jsme tam pro jistotu skocili, ale moc se mi nezdalo, ze by to melo spojitost s urazem.. Doktor ho prohlidl a taky rikal, ze to spis spojitost nema ale kdyby jeste zvracel tak prijet.. No pozvracel se ještě jednou doma, a druhej den jsme zvraceli i my a pak i starsi syn..
Takze u nas se to taky jen blbě seslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.2.19 22:39

Tak stejně nebudu v klidu spát, ta se jen the a jsem vzhůru nemám klidný spaní, tak ji budu i kontrolovat ,ale moc děkuju za pozitivní odpovědi :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.2.19 22:46

Podívej se na profil uživatelky Pudloslava. Má tam moc pěkně popsané, co v případě pádu dělat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák