Dítě zásadně nepůjčuji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6832
15.5.23 20:46
@Aleriga píše:
Tvl, naložte si ty smrady do octa!Příspěvek upraven 15.05.23 v 20:36

Ale do školky chodí, tam žádnou chvíli s ním nezmešká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
15.5.23 20:55
@iila píše:
Doufám, že ti tenhle přístup nevydrží až do jeho osmnácti. No, vlastně si myslím, že i v deseti toho bude mít plný zuby.

Náhodou to dětem klidně nemusí vadit :lol: u nás jedna rodina, dva kluci přes 40, z práce rovnou domů, maminka přesně na čas čeká u vrat, ať chudáci nemusí vylézt z auta a otevřít si vrata sami. Večeře je na stole a pak odpoledne tráví s maminkou na balkoně :lol: :lol: vypere, uvaří, pořád jsou spolu v dětském pokoji a bydlí v 3+1 :lol: :lol: prý jim nic nechybí a když si řeknou tak maminka i nehty na nohou ostříhá ať se nemusí ohýbat :lol: :lol: nikdy nejeli na dovolenou, vlastně bez mámy nestrávili ani víkend ve svých 40 letech :lol: :lol: vždy si na ně při čtení podobných příběhu vzpomenu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.5.23 21:00
@thalasan píše:
Náhodou to dětem klidně nemusí vadit :lol: u nás jedna rodina, dva kluci přes 40, z práce rovnou domů, maminka přesně na čas čeká u vrat, ať chudáci nemusí vylézt z auta a otevřít si vrata sami. Večeře je na stole a pak odpoledne tráví s maminkou na balkoně :lol: :lol: vypere, uvaří, pořád jsou spolu v dětském pokoji a bydlí v 3+1 :lol: :lol: prý jim nic nechybí a když si řeknou tak maminka i nehty na nohou ostříhá ať se nemusí ohýbat :lol: :lol: nikdy nejeli na dovolenou, vlastně bez mámy nestrávili ani víkend ve svých 40 letech :lol: :lol: vždy si na ně při čtení podobných příběhu vzpomenu :oops:

To je strašný… Který rodič tohle pro své děti může chtít. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
15.5.23 21:03

Aniž bych četla reakce…za dítě odpovídají rodiče, za miminko hlavně máma, k té má dítě nejbližší vztah, pokud je to máma na pravém místě, a kdokoli z rodiny se snaží to několikaměsíční sítě uzurpovat pro sebe, měl by si dát vyšetřit psychiku. Snad ti lidi kristaboha chodí do práce, mají koníčky, mají co dělat doma, jsou už v nějakém věku, tedy i unavení, proč někdo má potřebu se doslova vnucovat, cpát do jiné domácnosti, vnucovat se na časté návštěvy, ovlivňovat, měnit, zasahovat, dirigovat, radit, proč někdo chce žít život svých dětí a ne svůj? Bez ohledu na to, jaká je snacha, pokud se o dítě pořádně stará, je úplně fuk, jestli je taková nebo maková. Kdy už se ty čerstvé babičky naučí nechat mladé žít po svém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
15.5.23 21:05
@thalasan píše:
Náhodou to dětem klidně nemusí vadit :lol: u nás jedna rodina, dva kluci přes 40, z práce rovnou domů, maminka přesně na čas čeká u vrat, ať chudáci nemusí vylézt z auta a otevřít si vrata sami. Večeře je na stole a pak odpoledne tráví s maminkou na balkoně :lol: :lol: vypere, uvaří, pořád jsou spolu v dětském pokoji a bydlí v 3+1 :lol: :lol: prý jim nic nechybí a když si řeknou tak maminka i nehty na nohou ostříhá ať se nemusí ohýbat :lol: :lol: nikdy nejeli na dovolenou, vlastně bez mámy nestrávili ani víkend ve svých 40 letech :lol: :lol: vždy si na ně při čtení podobných příběhu vzpomenu :oops:

Tak to je masakr. Se divim te matce, ze uz nema tech svych chlapecku plny zuby. Moje dcery se osamostatnily kolem svych dvaceti let a ja si od te doby vyslovene uzivam, ze uz jsme s muzem sami dva. Predstava, jak se o ne takhle staram jeste ve ctyriceti letech, je silena. Ze uz ta mama z toho neni utahana, takhle skakat kolem dospelych chlapu. Ja bych je zaprahla, ze by se jeste radi odstehovali. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
15.5.23 21:07
@EEKK píše:
Aniž bych četla reakce…za dítě odpovídají rodiče, za miminko hlavně máma, k té má dítě nejbližší vztah, pokud je to máma na pravém místě, a kdokoli z rodiny se snaží to několikaměsíční sítě uzurpovat pro sebe, měl by si dát vyšetřit psychiku. Snad ti lidi kristaboha chodí do práce, mají koníčky, mají co dělat doma, jsou už v nějakém věku, tedy i unavení, proč někdo má potřebu se doslova vnucovat, cpát do jiné domácnosti, vnucovat se na časté návštěvy, ovlivňovat, měnit, zasahovat, dirigovat, radit, proč někdo chce žít život svých dětí a ne svůj? Bez ohledu na to, jaká je snacha, pokud se o dítě pořádně stará, je úplně fuk, jestli je taková nebo maková. Kdy už se ty čerstvé babičky naučí nechat mladé žít po svém?

Hele někde je nechají žít a zase se jim nelíbí..to je těžké, když každý to chce jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
15.5.23 21:09
@samantafox píše:
Gratuluji. Je pravdou, že ty působíš jako milá, vlídná a vyrovnaná osoba. Tvé děti jistě půjdou v tvých šlépějích.
:mrgreen: myslíš, že to pochopila?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
15.5.23 21:14

@AnnaNuvoletta07 @Denisa56 ale oni jsou takhle stažení, hlavně ta máma :nevim: teď nedávno umřel její manžel, otec a ona žije jen pro ně, celý život pro ně dělá vše a nenechá si ujít jediný moment s nimi :lol: tráví spolu veškerý čas, nakupují spolu, teď už je od sebe nepustí, oni jsou zase strašně pohodlní a vyhovuje jim to, nikdy neměl ani jeden žádnou ženu, teď už se to nezmění, z téhle situace už ani jeden nevystoupí. Je to přesně jak ta jedna uživatelka píše, jen se to nějak samo neutlo, matka nebyla soudná a zvrhlo se to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
15.5.23 21:32
@Zumpa píše:
Zakladatelka je pacient psychiatrické léčebny, takže anonym kvůli zdravotnímu stavu by měl být zachován :mrgreen:

Ohromný. Zesměšňuješ pacienty psych. léčeben. A ještě si myslíš, jak jsi vtipný. Žumpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
15.5.23 21:49

Je velký rozdíl mezi nezájmem stran rodičů a mezi tím, dát dospělým dětem prostor, aby žíly po svém.
Zrovna tak je rozdíl mezi účastí, nabídnutou pomocí a zásahy a mluvením do všeho. To ať si v každé rodině lidi uzpůsobí sami.
Je velký rozdíl mezi…babička se přišla podívat a kristaboha, už je tu zase, vždyť tu byla včera a předevčírem…
Je velký rozdíl s lidmi v širší rodině vycházet a mezi mlčet, skripaje zuby, jak dlouho tohle asi ještě vydržím.
Je to opravdu zapotřebí, aby si nejbližší lidi ten život ztrpčovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
15.5.23 21:59

U nás to funguje asi tak…koupila jsem maso, vypadá dobře, nevím, co s tím, co myslíš…
No řeknu rovnou, chci uvařit a z toho kousků dvě různý jídla, protože jsem pohodlná i přemýšlet, natož vařit.
Ty mě tak znáš, to je pozoruhodný.
Kde máš svoje kastrolky? Víš dobře, že nemám ráda, když se mi courají po baráku sakra. Ale udělám to až zejtra. Mám rozevřenou detektivku.
To nevadí, hlavně že si můžu odpočinout.
Po akci pošlu SMS je to u mě v lednici a už se nestarám, jak kastrolky odpochodují z místa A do místa B.
Musím říct, oni mi pomáhají zase jinak. Vaření, pečení mi nevadí. Stíhám u toho televizi, telefon, internet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
15.5.23 22:02
@Zeoli píše:
Ohromný. Zesměšňuješ pacienty psych. léčeben. A ještě si myslíš, jak jsi vtipný. Žumpa.

Jestli si myslíš, že chci zesměšňovat nemocné lidi, tak to je čistě tvůj problém. A jestli mě odsuzuješ pro můj primitivní humor, tak jsme pak na podobné úrovni. Jen s tím rozdílem, že já si na nic nehraju. A jestli ti opravdu tak vadím, tak mě můžeš ignorovat, jako to dělají ti, co jsou výrazně chytřejší než ty. Bude ti pak lépe, já ti určitě za pozornost a nervy nestojím. Poslal bych ti čokoládu, ale nevím kam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8544
16.5.23 09:53
@EEKK píše:
Aniž bych četla reakce…za dítě odpovídají rodiče, za miminko hlavně máma, k té má dítě nejbližší vztah, pokud je to máma na pravém místě, a kdokoli z rodiny se snaží to několikaměsíční sítě uzurpovat pro sebe, měl by si dát vyšetřit psychiku. Snad ti lidi kristaboha chodí do práce, mají koníčky, mají co dělat doma, jsou už v nějakém věku, tedy i unavení, proč někdo má potřebu se doslova vnucovat, cpát do jiné domácnosti, vnucovat se na časté návštěvy, ovlivňovat, měnit, zasahovat, dirigovat, radit, proč někdo chce žít život svých dětí a ne svůj? Bez ohledu na to, jaká je snacha, pokud se o dítě pořádně stará, je úplně fuk, jestli je taková nebo maková. Kdy už se ty čerstvé babičky naučí nechat mladé žít po svém?

Protože je to babička a má radost z vnoučete? Ty děláš jakože se cpe do cizí rodiny, to dítě je taky její krev proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
16.5.23 11:08
@EEKK píše:

Říká ti něco RODINA? Když to tady občas čtu, tak mám pocit, že babička, ve velké většině tchyně, je dost nežádoucí tvor. Vlastně byla dobrá na to, aby vychovala budoucího ploditele, a když si synáček založí rodinu, tak má držet pusu a krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí