Divadelní představení pro děti 11+ Praha

81482
4.5.22 11:56

Divadelní představení pro děti 11+ Praha

Doporučíte mi prosím nějaké divadelní představení, které by mohlo zaujmout druhostupňové děti? Párkrát do roka někam vyrazíme, ale nějak mi dochází inspirace. Do těch deseti let jsme chodili do Minoru, Spejbla a Hurvínka. Na většinu dětských představení mi přijdou moc velcí, na dospělácké divadlo malí. :lol:
Co je ( nás) bavilo: v Minoru Bratři naděje, Lipany. Noc na Karlštejně - venkovní scéna. Uvažuji o nějakém dalším muzikále, ale Mamma mia nám zrušili, náhradní termín se nám nehodí. Těch muzikálů je teď mraky, ale obávám se kvality (za nehorázné peníze). Výborné bylo otáčivé hlediště v Krumlově Ztracený svět, byli jsme na Letní letné ( to bylo fajn, koukala jsem na Jatka 78- ale necháme si to na tu Letní Letnou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2669
4.5.22 12:00

Tak napadá mě v Hybernii Tarzan, tam teď mají dokonce slevy na vstupenky. Potom v Karlíně něco od PixaPro, no a možná už i Broadway Tři mušketýři. A pomalu už bych zkoušela i nějakou tu komediální činohru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.5.22 12:37

Viděla jsem s dětma Šíleně smutnou princeznu a Saxanu v divadle Studio Dva v Blaníku na Václaváku. Obě představení se líbilo dětem i mně.

• Citovat
  • Upravit
53190
4.5.22 13:05

Co zkusit černé divadlo? Laterna Magika nejlépe. Naše děti byly nadšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
4.5.22 17:32

Národní divadlo hraje dopolední nebo lehce odpolední představení se slevou pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí