Divná brigáda-právní důsledky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
24.8.14 20:31

Děvčata, já jí ještě půjčila tašku, takže jsem spolupodílník. Teď jsem jí volala, ale je dospělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.8.14 20:36
@Agnesita píše:
To je pak těžký, když je každej po… ale chápu. Minimálně bych rozhodně s něčím takovým nezačínala. Řekli neznámé holce, že obchodují z neoznačenými cigaretami a nabídli jí účast, ta už to vyžvanila kamarádce, ta bůhví komu dál za jak dlouho se to tak může domáknout policie? Je pitomá, jestli to vezme.

no tak na tohle se používají pitomci, spodina. ALE nad nima jsou lidí výš, toho bych se bála. Prostě bych řekla ne, rozmyslela jsem si to. Kámoška mi teď domluvila něco jinýho, budu mít víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.8.14 20:36
@blecha72 píše:
Děvčata, já jí ještě půjčila tašku, takže jsem spolupodílník. Teď jsem jí volala, ale je dospělá :roll:

klid, vůbec to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.8.14 20:37

@blecha72 spoluviník. pokud na tebe přijdou, tak zapírej, zapírej a diskusi nech smazat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.8.14 20:39
@Knihomyš píše:
@blecha72 spoluviník. pokud na tebe přijdou, tak zapírej, zapírej a diskusi nech smazat :)
:lol: no už vidím jak ji volaj k výslechu :lol:
Jak někoho zajímá kde vzala tašku, to policajty zajímá kdyby vybrala trafiku a odnášela to v tašce. Tak zapisují původ tašky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.8.14 20:41

@Agnesita A co jim prokážou? Když k trafice přiběhne policie, tak tam bude stát ta neznámá holka s taškou plnou nekolkovaných cigár. Nebude pravděpodobně vědět jména organizátorů, nebude mít smlouvu, znát bude asi akorát tu trafikantku, která všechno zapře.
Jako ne, že by takové informace nedokázala PČR využít, ale prvotní riziko je na „brigádnici“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.8.14 20:42

@SlépkaD Jojo, a berou otisky a stěry k určení DNA. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.8.14 20:43

@SlépkaD @Knihomyš Jsem tu spoluvinu myslela jako srandu, ale je fakt, že na přezkách budou moje otisky prstů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.8.14 20:44
@blecha72 píše:
@SlépkaD @Knihomyš Jsem tu spoluvinu myslela jako srandu, ale je fakt, že na přezkách budou moje otisky prstů :mrgreen:

já myslela že jsi hysterická :lol: prosimtě ty buď v klidu a kámoška ať do toho nejde. Smrdí to, kradený cigára se prodávají uplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
24.8.14 20:49

Je to o hubu, znám pár lidí, co prodávají neokolkované cigára, dá se na tom slušně vydělat a takhle teda rozhodně nee. Prodávají to jen známým, kolegům, do rodiny nebo známým pro známé… Nikomu cizímu nenabídnou. Dokonce když za nimi někdo přijde jestli nemá, zapírá pokud dotyčného nezná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.8.14 20:56
@Gabulle píše:
Je to o hubu, znám pár lidí, co prodávají neokolkované cigára, dá se na tom slušně vydělat a takhle teda rozhodně nee. Prodávají to jen známým, kolegům, do rodiny nebo známým pro známé… Nikomu cizímu nenabídnou. Dokonce když za nimi někdo přijde jestli nemá, zapírá pokud dotyčného nezná…

Ono by to asi bylo pro známé stálé zákazníky, kámoška by z těch cigár nic neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
24.8.14 21:05
@blecha72 píše:
Ono by to asi bylo pro známé stálé zákazníky, kámoška by z těch cigár nic neměla.

Heh, hlavně je tam několik trestnejch činů:

• Prodej bez povolení a koncese
  • Neodvedení spotřební daně daně z příjmu
  • Prodej nekolkovanejch cigaret.

Tedy. Kdyby to prodávali jen známejm, tak nepotřebujou „brigádnici“. Budou to prodávat pochopitelně všem. A když se na to přijde - jakože se přijde, protože lidi jsou zlý, tak kámoška jde natvrdo do tepláků, protože samozřejmě ona dělá to, co je zakázáno - ještě ten den do vazby a sazba je tuším od tří let natvrdo a jako „člen organizované skupiny“, což tohle je, ještě víc.
Jestli chce nejrychlejší cestou na Bory, tak tohle je dobrá volba, ano.
Ale v opačném případě doproučuju radši zůstat na podpoře, než tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.8.14 21:08

@Chauvinist Kdo ví, jestli by to bylo takhle divoké, protože ona peníze inkasovat nebude, těžko pak jí prokazovat nedovolený prodej. Každopádně se jí to snažím vymluvit. Má pravidelný příjem, chtěla si ho vylepšit, ale moc chytrá opravdu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
24.8.14 21:11
@blecha72 píše:
@Chauvinist Kdo ví, jestli by to bylo takhle divoké, protože ona peníze inkasovat nebude, těžko pak jí prokazovat nedovolený prodej. Každopádně se jí to snažím vymluvit. Má pravidelný příjem, chtěla si ho vylepšit, ale moc chytrá opravdu není.

Jestli bude nebo nebude dostávat prachy je víceméně jedno. Ona to předává a ta souvislost je snadno dokazatelná. Když dojde na lámání chleba, tak samozřejmě zainteresovaní řeknou, že si to dohodla prodavačka a ona a že to dělali bez jejich vědomí.
Tímto si to tedy opravdu vylepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
24.8.14 21:23

@blecha72 bude v tom raz namocena, a nic jej nepomoze. Mala tovar v taske? Mala. A urcite sa aj najde nejaky kupujuci, co rad dosvedci.
Taketo veci sa robia v sukromi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat