Divné chování přítele a půlroční syn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
252
12.4.15 13:34

divne chovani pritele

Ahoj, mame pulrocniho syna, je hodnej, obcas se teda vzteka a samozrejme breci, to je naprosto v poradku, Ale u me kdyz ho chova pritel, tak nekdy malej zacne hrozne brecet az se zasekava a pritel je z toho na vetvi, ape ne ze by na nej mluvil a uklidnoval ho, ale on s nim klepe a to pak breci jeste vic, tak si ho radsi beru a u me hned prestane. Navic dneska, kdyz u nej zacal brecet, tak vybehl do patra a byl s nim v pokoji, tak jsem nechala jidlo na stole a sla jsem si poslechnout pod schody co tam delaj. Malej byl trochu zklidnenej, ale pak se zase rozjel a najednou jsem slysela rany jako kdyby mu daval na zadek pres plinu a tak jsem tam rychle bezela a vzala si ho a pritele jsem se ptala co mu dela a on ze nic, nastval se a odesel. Vubec nevim co si o tom mam myslet.. stalo se to nekomu? A co byste delaly vy? :nevim: Dekuju moc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
12.4.15 13:38
@Labuť19 píše:
Ahoj, mame pulrocniho syna, je hodnej, obcas se teda vzteka a samozrejme breci, to je naprosto v poradku, Ale u me kdyz ho chova pritel, tak nekdy malej zacne hrozne brecet az se zasekava a pritel je z toho na vetvi, ape ne ze by na nej mluvil a uklidnoval ho, ale on s nim klepe a to pak breci jeste vic, tak si ho radsi beru a u me hned prestane. Navic dneska, kdyz u nej zacal brecet, tak vybehl do patra a byl s nim v pokoji, tak jsem nechala jidlo na stole a sla jsem si poslechnout pod schody co tam delaj. Malej byl trochu zklidnenej, ale pak se zase rozjel a najednou jsem slysela rany jako kdyby mu daval na zadek pres plinu a tak jsem tam rychle bezela a vzala si ho a pritele jsem se ptala co mu dela a on ze nic, nastval se a odesel. Vubec nevim co si o tom mam myslet.. stalo se to nekomu? A co byste delaly vy? :nevim: Dekuju moc. :hug:
8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.4.15 13:40

Maly se tatky boji. Si budete muset promluvit a tatka se dite naucit drzet, chovat, hrat si s nim, aby se ho nebal. Ted muze mit i separacku, ale to tvuj chlap nechape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
12.4.15 13:44

No a jak ti vysvetlil ty rany? Uhodil ho nekdy pred tebou? Proc mu nereknes ze s ditetem se trast nema? Trochu rapl, ne?

Příspěvek upraven 12.04.15 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
12.4.15 13:46

@Labuť19 Promluv si s přítelem, ale zachovej u toho klid, kdybys na něj křičela, situace se ještě zhorší. Snaž se zjistit, jestli syna skutečně bije. Řekni mu, jak by to bylo škodlivé, že to může velmi negativně ovlivnit jeho vývoj. Určitě bych je teď nenechávala delší dobu spolu samotné. Pozoruj a snaž se zjistit pravdu. Pokud by syna opakovaně bil, zapíral a odmítal se „polepšit“, byl by to pro mě pádný důvod pro velmi radikální řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
12.4.15 13:48

Ty víš, co jsi slyšela, že ano? Je na tobě, jestli zavřeš oči a budeš se utěšovat tím, že jsi vlastně nic neviděla, nebo jestli to budeš řešit včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
12.4.15 13:52

Tvýmu chlapovi asi dost cukají nervičky, co? Měl by se zamyslet.. :roll: Taky bych si s ním o tom promluvila. Mně by se to teda nelíbilo :think:

• Citovat
  • Upravit
5130
12.4.15 13:55

Ce] @hanka.br. píše:
Ty víš, co jsi slyšela, že ano? Je na tobě, jestli zavřeš oči a budeš se utěšovat tím, že jsi vlastně nic neviděla, nebo jestli to budeš řešit včas. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
12.4.15 13:58

@hanka.br. Nejspíš máš pravdu, ale taky to tak vůbec být nemuselo. Jen zakladatelka ví, co slyšela. Kdyby si chtěla něco namlouvat, nejspíš by tady nezakládala diskuzi, naopak by se v tom podle mě nechtěla moc vrtat. Vím, vypadá to jednoznačně, ale přesto… Vzpomněla jsem si na ten případ sexuálního obtěžování holčiček v Janovicích - taky se udělal příliš rychlý závěr a jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
12.4.15 14:13

@Labuť19 -

Příspěvek upraven 05.04.18 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.4.15 14:21

Maleho nikdy prede mnou neuhodil. Kdyz nebyl jeste na svete, tak rikal, ze deti se musi triskat od rana do vecera a jeho tata mlatil jak jeho, tak brachy a jeho mamku.. Budu to s nim resit jen potrebuju nazor nezucastnenych.. Ty rany mi prisly jako bpuchani do plinky a kdyz jsem tam pribehla, tak s nim sedel na posteli a drzel hracku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
12.4.15 14:23

Mě by stačilo, už jen to, že s ním klepal. Je to půl roční mimino. Bože :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
12.4.15 14:46
@Labuť19 píše:
Maleho nikdy prede mnou neuhodil. Kdyz nebyl jeste na svete, tak rikal, ze deti se musi triskat od rana do vecera a jeho tata mlatil jak jeho, tak brachy a jeho mamku.. Budu to s nim resit jen potrebuju nazor nezucastnenych.. Ty rany mi prisly jako bpuchani do plinky a kdyz jsem tam pribehla, tak s nim sedel na posteli a drzel hracku.
-
http://www.odchazim.cz/…zovych-linek

Příspěvek upraven 05.04.18 v 09:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
12.4.15 18:47
@Labuť19 píše:

Tak v tom případě je to jasné, jestliže v takovém prostředí vyrostl, není se čemu divit, že tento vzorec chování uplatňuje dál jako rodič. Asi bylo na místě to řešit už dřív, než se malý narodil, pokud jsi to věděla. Teď doporučuju okamžitě řešit - na rovinu si promluvit, zajít s partnerem za odborníkem, který mu vysvětlí, jaké dopady by toto chování mohlo mít na dítě. Dále knížky, osvěta atd. V každém případě partnera hlídej a nedopusť, aby se to opakovalo!!! Doufám, že je v jádru dobrý člověk a pochopí, v opačném případě máš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.4.15 18:58

@Labuť19 BYCH HO ZABILA HAJ.ZLA.. :pocitac: hnus…musis si s nim promluvit a posli ho nekam do kurzu osvety, jak se chovat k pulrocnimu diteti. Jeziiis to jsem se vytocila…
Chran sve dite, nenechavej ho o samote s otcem, porad pozoruj a pri podezdreni prosim odejdi. To male za to nemuze ze place, nema vam jinak jak co sdelit. je mi z toho fakt smutne. chudak dite :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí