Divné chování přítele a půlroční syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1025
10.5.15 10:14

@MajinaH Proč tohle snasite? Žít ve strachu, zda ublíží, nebo neublíží? Uvědomujeté si vůbec, ze tím trpí ty děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
10.5.15 10:25

@Labuť19 Nevím jestli ten odkaz někdo dával, ale přečti si to. Hlavně tvůj chlap

http://www.rodina.cz/clanek5609.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
10.5.15 11:16

@xantipi 8o To je strašně!!! Chce se mi brecet! Jak tohle někdo může dělat miminka? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.5.15 20:07
@Labuť19 píše:
Malej s nim neni víceméně vůbec sám.. Já mám od začátku strach ho nechávat s nim samotnýho, nikdy neměl trpělivost, vždycky když se šlo uspávat (houpali jsme ho v náručí) tak ho pevně držel, aby se nemohl hýbat a malej neskutečnej záchvat, tak teď ho nakojim a usne v posteli. Je to tak pro mě i pro malýho lepší akorát jemu se to teda dost často nelíbí, on by ho nejradši nechal vyřvat, ale to já teda v žádnym případě dělat nebudu! :evil: Když jdu někam ven, tak pohlídá moje mamka.. Teď půjdu v sobotu a to mu ho poprvý nechám, ale řeknu mu ať jedou k jeho mamce, tak budu vědět, že je v pořádku. Přítel s nim vůbec neumí zacházet, když brečí, tak mi ho hned vrací a on je hodně fixovanej na mě, takže u něj ani nevydrží a když má malej dobrou náladu a hraje si s nim, tak ho bud vyhazuje do vzduchu nebo do něj dloube nebo s nim klepe. Malýmu se to teda ze začátku líbí, ale já už z toho šílim a když mu řeknu ať to nedělá, tak to nedělá tak den a pak znova a nebo se rovnou urazí. :roll:

Z toho co pises, bych se hodne zamyslela, jestli malymu nebude lip bez taty. Mne prijde, ze ma nasilnicky sklony anedokaze se ovladat. Na hlidani bych mu malyho v zadnym pripade nenechala! A co nejdriv to s chlapem pores. Ublizuje mu a nemuselo by to dopadnout dobre. Ja mit naznak, ze chlap ublizuje nasemu diteti, balim kufry a maly s nim nenecham samotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.5.17 23:34
@sebaanez píše:
@MajinaH Proč tohle snasite? Žít ve strachu, zda ublíží, nebo neublíží? Uvědomujeté si vůbec, ze tím trpí ty děti?

Nic nesnáším… Jen mi to vše přišlo Divny, aby dcera brecela když je sní v pokoji naštěstí to byla výjimka a musím říct, ze jinak je milý, hodný a stará se tak jak kdyby to bylo jeho vlastní…Je pravda, ze malá je trosku větší divočák a těžko usina toho jsem si všimla po delší době a jsem rada, ze to co jsem si myslela není pravda…Je pravda, ze bych zase netypla, ze on by dusil peřinou moje dítě jak bylo zde zmíněno takovou povahu on nemá spis je to takový nouma co by se roztrhal snad pro každého :oops: a i jsem rada, ze jsem našla někoho jako je on takže se slečny/dámy omlouvám za nedorozumění, ze jsem si mohla něco takového myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
5.5.17 23:48
@Labuť19 píše:
Maleho nikdy prede mnou neuhodil. Kdyz nebyl jeste na svete, tak rikal, ze deti se musi triskat od rana do vecera a jeho tata mlatil jak jeho, tak brachy a jeho mamku.. Budu to s nim resit jen potrebuju nazor nezucastnenych.. Ty rany mi prisly jako bpuchani do plinky a kdyz jsem tam pribehla, tak s nim sedel na posteli a drzel hracku.

Jděte spolu k psychologovi. Protože tvůj přítel má v sobě chybné „návody“ ze své rodiny. Musíte o tom mluvit před odborníkem, aby si to v sobě přítel změnil. Když o tom budete mluvit jenom spolu, tak to v sobě nejspíš nezmění a ty budeš mít strach, nechat dítě/děti s ním o samotě.

Jestliže má malý v přítelově přítomnosti „hysteráky“, tak tam k něčemu nejspíš už došlo, jen to zatím před tebou přítel skrývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí