Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já jsem malého taky nosila a klepala mu na plinku, někdy i trochu razneji-delalo mu to dobře na bříško, vyprdel se…
Přítele hlidej, ale doufám, ze by svého syna, ještě k tomu tak malého bil!!
Urcite to resit budu, promluvim si s nim, ale co kdyz mi rekne, ze mu nic nedelal a bude mi to treba zapirat.. Cp pak? ![]()
Asi je typ člověka, co mu vadí dlohodobě pláč a vytáčí ho to.. Já nevím, co bych dělala, ale asi bych péči o plačící dítě nechala na sobě..
rozhodně bych neposílala manžela utěšovat, když vím, že ho to vytáčí..Ale třeba mám kamarádku, která mě říkala, že její manžel měl děti rád, nikdy na ně nešáhl, ale prostě když byly mimina, že ho pláč uplně vytáčel, že musel vždy odejít.. Pak už to bylo lepší, neměl prostě rád takové to miminkovské ječení delší dobu
Ja se o syna staram po cely den sama, choval ho jen na chvili, protoze jsem se chtela najist a on u nej zacal brecet. On s nim vetsinou dela jen blbosti nebo ho nekdy prebali a koupe ho se mnou. Jen je mi zahadou, proc jen u nej ma takovy „hysteraky“. ![]()
@Labuť19 já si myslím, že prostě ho to tak vytočí.. Možná bych mu v té chvíli řekla, že se má uklidt, aby si to uvědomil
@Labuť19 To je pro tebe opravdu až taková záhada? Necítí se u něj v bezpečí, děti jsou velmi citlivé na energii, kterou vůči nim vysíláš. On ti přizná, že by se děti měly řezat, máš nepřímou indicii, že to dělá, třese s ním - co chceš víc vědět? Měj se hodně na pozoru.
U mě by neprošlo ani třepání dítětem! už jen to je pro mě jako rudý hadr na býka.. je pravda že slyšet a vysvětlovat si může člověk různý věci po svém. Na druhou stranu sama tušíš že něco není ok tak to prosím tebe řeš!
Jinak to, že dítě pláče u určitých lidí, to je normální. Jednu domu můj syn neměl rád dědu mého muže. Nikdy mu nic neudělal, ani se na něho křivě nepodíval. A teď ho bezmezně miluje. Ale o výchově a jejím způsobu byste si s manželem měli promluvit. A pro pána Jána už s tím dítětem netřeste!!!
@hanka.br. píše:
@Labuť19 To je pro tebe opravdu až taková záhada? Necítí se u něj v bezpečí, děti jsou velmi citlivé na energii, kterou vůči nim vysíláš. On ti přizná, že by se děti měly řezat, máš nepřímou indicii, že to dělá, třese s ním - co chceš víc vědět? Měj se hodně na pozoru.
přesně tak!
za mě - bála bych se nechat malého s přítelem o samotě… to fakt bála no ![]()
@Labuť19 píše:-
Urcite to resit budu, promluvim si s nim, ale co kdyz mi rekne, ze mu nic nedelal a bude mi to treba zapirat.. Cp pak?
Příspěvek upraven 05.04.18 v 09:40
Mám neco podobnyho..:/ a celkem me to ubiji…sice mala neni jeho prava dcera a tim je to jeswte horsi ale bral ji celou dobu jako vlastni treba dnes mala vklidku lezela a on ji donesl mliko a zacala silene rvat a vysilovat…a dosla jsem ja a vzala si ho v klidecku…potom ho dopila a on se pro flasku a ta zacala zase a on se sni zavrel v pokoji pac jsem rekla jen to ze at jde pryc ze nemusi brecet vzdycky u me krasne usina…on se urazil a zabouchl se sni v pokojicku a ta porad rvala vic, min a vic…jak jsem dosla tak delal ze ji prikryval..vazne di nevim rady..:/myslim ze by ji snad neublizil nebo tak a vim ze mala snim netravi skoro vubec casu..jen malo kdy a ja sae vzdy snazim at jsou co nejdyl spolu…zasse ale kdyz je snim prez den tak snim je klidnejsi nez semnou jen vzdy kdyz on dojde kdyz ona ma jit spat do pokojicku tak zacne silene rvat:(
nerekla jsem nic a on se urazil a odesel:( nevim proste asi ho taky budu muset hlidat a sledovat co dela..:O
i kdyz to neni pekny
Malej s nim neni víceméně vůbec sám.. Já mám od začátku strach ho nechávat s nim samotnýho, nikdy neměl trpělivost, vždycky když se šlo uspávat (houpali jsme ho v náručí) tak ho pevně držel, aby se nemohl hýbat a malej neskutečnej záchvat, tak teď ho nakojim a usne v posteli. Je to tak pro mě i pro malýho lepší akorát jemu se to teda dost často nelíbí, on by ho nejradši nechal vyřvat, ale to já teda v žádnym případě dělat nebudu!
Když jdu někam ven, tak pohlídá moje mamka.. Teď půjdu v sobotu a to mu ho poprvý nechám, ale řeknu mu ať jedou k jeho mamce, tak budu vědět, že je v pořádku. Přítel s nim vůbec neumí zacházet, když brečí, tak mi ho hned vrací a on je hodně fixovanej na mě, takže u něj ani nevydrží a když má malej dobrou náladu a hraje si s nim, tak ho bud vyhazuje do vzduchu nebo do něj dloube nebo s nim klepe. Malýmu se to teda ze začátku líbí, ale já už z toho šílim a když mu řeknu ať to nedělá, tak to nedělá tak den a pak znova a nebo se rovnou urazí. ![]()
V tvym případě bych ho teda taky hlídala.. Aby malou nedej bože nedusil třeba tou peřinou i když to jsou hrozný představy a možná přeháníme, ale zase proč by ty děti brečeli zrovna u nich jen tak pro nic za nic..
Je mi to fakt záhadou a nejradši bych dala po bytě kamery, ale to už je hodně přehnaný.. ![]()
@Labuť19 Doufám, že ti takovej „tatínek“ nosí domů aspoň peníze…
Mužů se Te zeptat, proč s tím lezes sem? Když vis, ze spousta z nás nebude věřit tomu, ze ho v afektu zbil a budou hledat jiná odůvodnění, které Ti budou sympatictejsi, než tO, ze přítel bije pulro @Labuť19 cniho syna? Moc dobře vis, co jsi viděla, nebo slyšela. Tohle chování, ani to třesení NENI NORMALNI! Jsi matka probohá, tak se tak chovej! Mas male miminko, které potřebuje pouze něhu, lásku, a ne třesení s nim a plavání po Klínce. Ono to pres tu plinku urcite neboli, ale přítel tím vypuzuje hormony, které to male miminko citi a boji se spis toho stresu! Já bych určité nenechavala své dítě s takovým chlapcem, který nesnese par knuknuti. Nechová se otec ted, nemá k němu cit ani ted, co si myslí s, jaký ten cit bude az bude velký? Nenamlouvej si prosím Te, nic, a res to! Já sama za sebe ale říkám, ze přítel by šel hned z baráku, protože pokud nechape, ted, ze je miminko, a s miminka se rozhodne netrepe, ani se neplacaji po plinach, tak si nedovedu představit, co by mu prováděl, jak by vyrostl.
@Labuť19