Divně páchnoucí moč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.1.11 21:06

děkuji za vyčerpávajíci rady :mrgreen: asi tu lichořeřišnici zkusím a když se to nezlepší budu konzultovat na gyndě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurifenol
11.2.11 19:55

A co kdyby v tom bylo něco víc?

Nechte se vyšetřit na štítnou žlázu. Měla jsem celý život různé potíže, až jsem skončila právě u ní. A těhotenství vůbec zahýbe s hormony. Často ženy mívají problémy se štítnicí právě po těhotenství. Zkuste se na to nechat vyšetřit, už jen proto, že to lékaři běžně nedělají a nejsou schopni si dát 1+1 dohromady. Zvlášť pokud máte tendenci přibírat na váze, jste náladová až depresivní a hodně unavená, jakoby zpomalená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.15 23:14

Ahoj holky, od včerejška mi strašně smrdí moč, je taková i nahnědlá, jakoby hoooodně koncentrovaná a strašně smrdí, nasládle, jakoby v rozkladu. Může to být tím, že málo piju? Třeba dnes jsem vypila tak dva hrnky čaje, prostě nemám žízeň :oops: a na malou taky logicky nechodím často, max. 3× denně. Takový režim mám ale už dlouho a smrdí až od včerejška… Máte někdo podobnou zkušenost, nebo problém?

Prosím anonymně, nechci tu být navěky za chčismrádka :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.15 23:15

Jo a jinak těhotná nejsem, nemocná taky ne, léky žádné neberu.

• Citovat
  • Upravit
2442
5.1.15 23:17

Zánět močovýho měchýře? Ale jestli málo piješ, pravděpodobně to bude z toho. Zkusila bych se zítra zaměřit na pití, vypít toho vážně co nejvíc, zda-li se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
5.1.15 23:24

Málo piješ :-) Já bych to neřešila. Zkus vypít 1,5-2 litry a pokud i při tom bude problém, tak teprv bych to řešila. Ale fakt si myslím, že je to jen tím, že je prostě moč koncentrovaná… chudák ledviny, když tak málo piješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.1.15 23:30

Určitě to nemůže být nějakou nemocí? :think: Jinak pokud málo piješ, tak je normální, že moč je tmavší a víc zapáchá, ale pokud tento režim máš nastavený už dlouho a moč se změnila až teď, tak to se mi nezdá. Zítra si hlídej pitný režim a uvidíš, třeba to opravdu bude jen tímto.
Dám ti radu. Já v práci moc nepila a ani se k tomu nedostanu jen tak sama od sebe. Jenže po celém dni jen s vypitou skleničkou mě bolela hlava, tak jsem se začala hlídat. Na pití mám láhev od minerálky a dávám si cíl, že minimálně tu „sedmičku“ v práci musím dát. Zkus to taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 23:33
@Petule030 píše:
Určitě to nemůže být nějakou nemocí? :think: Jinak pokud málo piješ, tak je normální, že moč je tmavší a víc zapáchá, ale pokud tento režim máš nastavený už dlouho a moč se změnila až teď, tak to se mi nezdá. Zítra si hlídej pitný režim a uvidíš, třeba to opravdu bude jen tímto.
Dám ti radu. Já v práci moc nepila a ani se k tomu nedostanu jen tak sama od sebe. Jenže po celém dni jen s vypitou skleničkou mě bolela hlava, tak jsem se začala hlídat. Na pití mám láhev od minerálky a dávám si cíl, že minimálně tu „sedmičku“ v práci musím dát. Zkus to taky :kytka:

Právě to mě zmátlo, že je to tak poslední dva dny. Já se k tomu prostě nedonutím, musela bych si nastavit budík :D ale zkusím tvoji rdu ;)

• Citovat
  • Upravit
518
5.1.15 23:35

Zánět ledvin??? To měl syn a taky mu páchla moč. Pak tedy k tomu dostal i vysoké teploty :,(. Ale nechci nějak strašit, třeba je to tím pitím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
5.1.15 23:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, od včerejška mi strašně smrdí moč, je taková i nahnědlá, jakoby hoooodně koncentrovaná a strašně smrdí, nasládle, jakoby v rozkladu. Může to být tím, že málo piju? Třeba dnes jsem vypila tak dva hrnky čaje, prostě nemám žízeň :oops: a na malou taky logicky nechodím často, max. 3× denně. Takový režim mám ale už dlouho a smrdí až od včerejška… Máte někdo podobnou zkušenost, nebo problém?Prosím anonymně, nechci tu být navěky za chčismrádka :D

Ahoj, ten pitný režim by ledacos vysvětloval, ale zas se mi to nezdá…přeci pitný režim sis nezměnila až v posledních dnech, nebo ano? Jestli takto málo piješ dlouhodobě a té změny sis všimla až teď a je to takto razantní, asi bych si nechala udělat rozbor moči. Pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 23:45

Akorát mě napadlo, že jsem přestala pít Magnosolv :think: a od te doby cca

• Citovat
  • Upravit
30628
6.1.15 01:11

Mně takhle začíná zánět močáku, už to poznám, právě podle moči.
Zkus si koupit urologický čaj a brusinky a pokud by to nepolevovalo, radši si zajdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
6.1.15 07:18

Pri tak malem prijmu tekutin se neni cemu divit :! Chces si znicit uplne ledviny a pak si to vycitat? Nevidim problem v tom, koupit si 1,5l lahev piti nebo udelat caj do konvice a prubezne pojijet. Tvoje chyba, nicis si vlastni zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
6.1.15 11:50

Řešila bych to u dr. V těhotenství a při kojení mi byl doporučen čaj urosept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí