Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, prosím Vás.. podle ovulace(určené ultrazvukem) jsem dnes 4+4.. a tak nějak divně mě píchá někdy, řeže v podbříšku.. je to normální.. nebo myslíte, že byhc měla radějí zajít na gyndu? ikdyž tam asi nic nezjistí, že.. ![]()
@agulla jsem ve 13 tydnu a pichani v podbrisku mam od zacatku. Pokud si nejsi jista radeji si dojdi k mudr, ale pichani a pobolivani k tomu patri.
Chodit na gyndu 4+4 je skutečně naprosto zbytečné. Jednak nic neuvidí, a i kdyby viděl, nic neudělá, je to hop nebo trop. Mimoděložní v tomhle stadiu nebolí a není k najití, takže běhat k doktoru to fakt nepomůže nijak.
@terinka4444 Tak nějak, nevěděla jsem, jak to napsat…
Ale jestli tě to uklidní, tak mě bolelo a píchalo v podbřišku od začátku (u druhého jsem tak dokonce poznala, že jsem těhotná) až do nějakého 16.tt
Díky holky, no myslela jsem si to.. je to jako bych měla začínající zánět močáku nebo tak něco.. (ale to obvodak vyloučil. ).. tak nezbyva než čekat
@agulla 4+4
Jak víš, že jsi těhotná? To snad ani není na ultrzvuku nic vidět ![]()
4+4tt je nejlepsi nevedet ani ze je clovek tehotny.
Ale to co popisujes k rannemu tehu patri, ja mam tlaky a pichani cele tehu takze bych byla v klidu pokud to nejsou opravdu silne a bolestive krece a krvaceni
@krtek7489 píše:
@agulla 4+4Jak víš, že jsi těhotná? To snad ani není na ultrzvuku nic vidět
ja to taky vedela v 4+1tt zalezi na kvalite UTZ a zjistila jsem to uplne nahodou u Dr nez mi pichl vyvolavacku na MS jeste udelal UTZ a byla tam cerna tecka v deloze
![]()
@Lana222 píše:
4+4tt je nejlepsi nevedet ani ze je clovek tehotny.
Ale to co popisujes k rannemu tehu patri, ja mam tlaky a pichani cele tehu takze bych byla v klidu pokud to nejsou opravdu silne a bolestive krece a krvaceni
Tak… s tím souhlasím.
@Lana222 píše:
ja to taky vedela v 4+1tt zalezi na kvalite UTZ a zjistila jsem to uplne nahodou u Dr nez mi pichl vyvolavacku na MS jeste udelal UTZ a byla tam cerna tecka v deloze![]()
Ale to já také „věděla“ ve 4+1.
Prostě udělat test den po vynechání menzes. Pokaždé, mi to už den po vynechání vyšlo pozitivní, ale nikdy jsem to nebrala jako, že jsem definitivně těhotná a že bych měla něco řešit s doktorem. Skoro každá žena v životě potratí v časném stádiu a dokonce i několikrát v životě, třetina všech těhotenství končí samovolným potratem, ani o tom žena neví.
Já mám dnes to stejný, jsem 4+5tt a dnes mě půl dne šíleně bolelo na pravé straně dole (slepák už nemám). Hcg bylo v pondělí 132 jednotek, tak jsem čekala, že se rozjede ms a je konec. No, nakonec jsem šla po obědě na velkou a je po bolesti
Ještě že jsem se nehnala na gyndu, stejně by tam prd viděli
M.
Mně osobně začalo sem tam píchat v podbřišku až od cca 8.týdne, to už si začala děloha dělat místo pro růst miminka. A sem tam tě bude pobolívat během celého těhotenství. Můj drobek se mi takhle uvelebil poblíž nervu a já ráno nemohla vstát z postele ![]()
@krtek7489
Ja to nevěděla test negativní ještě skoro 10dni od utz s tečkou
Sla jsem po 5ti týdnech od ms na další vyvolání a neměla tušení zr bych byla těhotna mela jsem s ms problémy klidne 50dni i vic a to bylo při snažení o mimco peklo ![]()