Divné píchání v podbřišku 4+4 jít k Dr?

604
17.9.14 13:00

Divné pichani v podbříšku 4+4 jít k dr..?

Holky, prosím Vás.. podle ovulace(určené ultrazvukem) jsem dnes 4+4.. a tak nějak divně mě píchá někdy, řeže v podbříšku.. je to normální.. nebo myslíte, že byhc měla radějí zajít na gyndu? ikdyž tam asi nic nezjistí, že.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1139
17.9.14 13:03

@agulla jsem ve 13 tydnu a pichani v podbrisku mam od zacatku. Pokud si nejsi jista radeji si dojdi k mudr, ale pichani a pobolivani k tomu patri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.9.14 13:07

Chodit na gyndu 4+4 je skutečně naprosto zbytečné. Jednak nic neuvidí, a i kdyby viděl, nic neudělá, je to hop nebo trop. Mimoděložní v tomhle stadiu nebolí a není k najití, takže běhat k doktoru to fakt nepomůže nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25214
17.9.14 13:09

@terinka4444 Tak nějak, nevěděla jsem, jak to napsat…
Ale jestli tě to uklidní, tak mě bolelo a píchalo v podbřišku od začátku (u druhého jsem tak dokonce poznala, že jsem těhotná) až do nějakého 16.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
17.9.14 13:10

@terinka4444 @avm3

Díky holky, no myslela jsem si to.. je to jako bych měla začínající zánět močáku nebo tak něco.. (ale to obvodak vyloučil. ).. tak nezbyva než čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.9.14 13:13

@agulla 4+4 8o Jak víš, že jsi těhotná? To snad ani není na ultrzvuku nic vidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.9.14 13:13

4+4tt je nejlepsi nevedet ani ze je clovek tehotny.
Ale to co popisujes k rannemu tehu patri, ja mam tlaky a pichani cele tehu takze bych byla v klidu pokud to nejsou opravdu silne a bolestive krece a krvaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.9.14 13:14
@krtek7489 píše:
@agulla 4+4 8o Jak víš, že jsi těhotná? To snad ani není na ultrzvuku nic vidět :think:

ja to taky vedela v 4+1tt zalezi na kvalite UTZ a zjistila jsem to uplne nahodou u Dr nez mi pichl vyvolavacku na MS jeste udelal UTZ a byla tam cerna tecka v deloze :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25214
17.9.14 13:17
@Lana222 píše:
4+4tt je nejlepsi nevedet ani ze je clovek tehotny.
Ale to co popisujes k rannemu tehu patri, ja mam tlaky a pichani cele tehu takze bych byla v klidu pokud to nejsou opravdu silne a bolestive krece a krvaceni

Tak… s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.9.14 13:31
@Lana222 píše:
ja to taky vedela v 4+1tt zalezi na kvalite UTZ a zjistila jsem to uplne nahodou u Dr nez mi pichl vyvolavacku na MS jeste udelal UTZ a byla tam cerna tecka v deloze :D :palec:

Ale to já také „věděla“ ve 4+1. :) Prostě udělat test den po vynechání menzes. Pokaždé, mi to už den po vynechání vyšlo pozitivní, ale nikdy jsem to nebrala jako, že jsem definitivně těhotná a že bych měla něco řešit s doktorem. Skoro každá žena v životě potratí v časném stádiu a dokonce i několikrát v životě, třetina všech těhotenství končí samovolným potratem, ani o tom žena neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.14 15:46

Já mám dnes to stejný, jsem 4+5tt a dnes mě půl dne šíleně bolelo na pravé straně dole (slepák už nemám). Hcg bylo v pondělí 132 jednotek, tak jsem čekala, že se rozjede ms a je konec. No, nakonec jsem šla po obědě na velkou a je po bolesti :lol: Ještě že jsem se nehnala na gyndu, stejně by tam prd viděli :roll: M.

• Citovat
  • Upravit
354
17.9.14 21:38

Mně osobně začalo sem tam píchat v podbřišku až od cca 8.týdne, to už si začala děloha dělat místo pro růst miminka. A sem tam tě bude pobolívat během celého těhotenství. Můj drobek se mi takhle uvelebil poblíž nervu a já ráno nemohla vstát z postele :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.9.14 21:54

@krtek7489
Ja to nevěděla test negativní ještě skoro 10dni od utz s tečkou
Sla jsem po 5ti týdnech od ms na další vyvolání a neměla tušení zr bych byla těhotna mela jsem s ms problémy klidne 50dni i vic a to bylo při snažení o mimco peklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí