Divné věci v MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
9.8.18 10:43
@Alkata píše:
Fuj a to te s tou krysou pustili do MHD?!

Byl v kleci, takže na to neměli co říct, nebo prostě oněmněli..Jindy jsem s ním jezdila za krkem pod vlasama, nebo spal v kapuci :mrgreen:
Ale dneska už bych to doma taky nechtěla, bylo mi dvacet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 11:03

@Windy to je dobře, oni jsou potkani společenská zvířata a mají být ve smečce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
9.8.18 11:08

Já jednou viděla v metru chlapa s malým kůzlatkem v náručí. Já vezla židli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
9.8.18 11:50
@Alkata píše:
Fuj a to te s tou krysou pustili do MHD?!

Tak zaprvé, nepíše o kryse ale o potkanovi. Za druhé, se zvířata běžně v MHD převážejí, pokud neporušují pravidla (tj. nejsou v tašce/kleci např.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
9.8.18 11:51
@aiwwa píše:
Já jednou viděla v metru chlapa s malým kůzlatkem v náručí. Já vezla židli. :lol:

To fakt? To muselo být ňuňu. :mrgreen: Já potkala miniprasátko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.8.18 11:54

já jednou vezla metr a půl velkého medvěda pro dceru kamarádky k narozeninám, podotýkám že měřím něco málo pod 170cm takže to bylo trošku náročně :D nic moc divného to zas tolik není, ale pohledy lidí když jsem si ho posadila na klín a nebyla přes něj skoro vidět byli vtipné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
9.8.18 11:56
@Wani píše:
To fakt? To muselo být ňuňu. :mrgreen: Já potkala miniprasátko. :lol:

já nejdřív myslela, že je to štěně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.8.18 13:40

Já si pamatuji, že do saliny suverénně pár nastrkal velký jídelní stůl, prisoupli ho k předním sedackam a posadili se k tomu stolu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
9.8.18 13:53
@zrnko píše:
Co nejdivnejsiho jste viděli lidi převážet v MHD nebo dopravních prostředcích obecně? Nebo sami převáželi.
Já jednou nejakou sedačku v tramvaji :)
Jen pro pobavení. Potřebuju zrovna nějaké 2m dřevěné hranoly, ale je mi blbé to rvát do autobusu :)

Klec velkou na fretku..a nedavno jsem videla dva dny po sobe ze stejne stanice ve stejnou dobu slecnu co vlacela torzo kancel zidle a plno tasek s rozlamanymi kramy..podle mela nejaka obsese..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
9.8.18 13:58

@Windy potkan je dobrej, zvlášť když je v kleci něho přepravce, ale je jela v tramvaji s chlapem co měl tak metroveho hada jen tak kolem krku :mrgreen: mě by to až tak nevadilo, ale ostatní se moc netvářili, ale chlap měl kolem sebe aspoň dost slušný osobní prostor, což by se v tomhle počasí mohlo hodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.8.18 14:08

kamarádce jsme ke dvacátým narozeninám nafoukli 100 ks balonků, 2 praskli, ale těch zbylých 98 ks jsme navázali na provázek a odtáhli do kavárny a ona s nimi odtud jela večer trolejbusem :D nejdřív se teda řidiče zeptala, ten se tomu zasmál a pustil je dovnitř :D :lol: a jedna cestující si chtěla jeden vzít a i ho dostala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
9.8.18 14:40

U nas jezdil pan s kavkou.
Mladez s potkanem jsem taky potkala.

A nedavno jsem na svatbu vezla velkej balonek ve tvaru srdce s holubickama. Samozrejme nafouklej heliem. Lidem to aspon po rano zvedlo naladu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
10.8.18 15:35

Taky přihodím příhodu. :)
V metru si proti mně sedl bezdomovec. Byl to moc usměvavý pán, který s sebou vláčel hromadu tašek. Vybavuju si z jeho výbavy třeba tu klasickou vietnamskou kostkovanou tašku a taky výraznou leopardí kabelku. A ten pán se na mě zazubil a povídá mi „Hezká kabelka.“ No… a už jsem si ji nikdy nevzala. :D

Díky za super téma, baví! :pankac:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
13.8.18 07:41

@Kriss Tina Jéééžiši, tak to už by se nelíbilo ani mě. Někde v přepravce ok, ale takhle..no fuj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
15.8.18 15:46

Já jako neřidič převážím dost netradiční a objemné věci často, ale asi nejpozoruhodnější úlovek byl nerezový dvoudřez, který objel celou Prahu + Prahu-západ, vláčen o berlích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí