Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já nic divného nevidím. děti dělaj spoustu zvláštních věcí, to bych byla na pohotovosti pečená vařená. mně zase chrochtá.
Mě to taky nepřijde nijak zvláštní malá mi takhle mlela papulou když měla hlad a nebo když viděla někoho jíst…ale pro klid tvý duše pokud se ti něco nezdá zajdi zítra ještě k vaší Dr. na pohotovosti se s ničím extra nepařou
Mám šestiměsíční holčičku a dělá to taky.
Předchozí dvě děti to samé. Malej vypadá spokojeně, neřešila bych. ![]()
promiň, ale musím se smát… S timdle na pohotovost? Todle moje dítě 7 měsíců dělá běžně. Tzv. Si hraje s jazykem… Todle mi fakt divný nepřijde… Kdyby ztratil vědomí, stacel se na jednu stranu… Já se jako omlouvam, taky se o své dítě hrozně bojím, ale co se u vás bude dít až bude opravdu nemocný? Musíš si i jako matka udržet zdravéj rozum.
Malej si s Vami normálně povídá. Moje dvě dcerky to dělaly taky.
Take nepozoruju nic nenormalniho, neboj ![]()
Myslim si ze:
Kazdopadne mi prijde jako spokojene dite, nestrachovala bych se.
Na videu nevidím taky nic neobvyklého ![]()
Nemáš spíš nějaký problém ty? Úzkosti?
Taky si myslím, že OK
.Já taky malýho natáčela, když otáčel hlavou sem a tam, bála jsem se, že má epilepsii a na neurologii říkala, že to je normální, taky jsem byla z toho vyplašená.
Já si taky myslím, že má problém zakladatelka ( nemyslím to nijak handlive) ono možná vyhledat odbornou pomoc, protože todle může mít vážné následky. Jasný každá matka se bojí. Já taky, když je nemocný nespím, sleduju, první dítě, ale todle a s timdle jezdit na pohotovost fakt hranici s nějakou vážnější poruchou… ![]()
Holky poradte. Petimesicni syn vcera delal tohle- dam sem docasne video- https://youtu.be/tATkg5N1yfI
Napsala jsem svemu dr a on mi napsal at jedem na pohotovost. Tam se doktorka na video nechtela podivat, vysetrila ho a rekla ze je v poradku. Jenze dnes zase tak divne zmoula pusinkou a zase se zprudka nadechl. Myslite ze prehanim nebo si mam delat starosti?