Divné zvuky pořád dokola

Anonymní
8.12.23 09:19

Divné zvuky pořád dokola

Ahoj, je normální že mimčo 3m skoro dělá pořád dokola zvuky? Jakože třeba někam kouká a dělá “egé egé egé egé” a třeba půl minuty/minutu? Není to divný? Jsem prvorodička tak prosím o zdržení se divných komentů.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15113
8.12.23 09:23
@Anonymní píše:
Ahoj, je normální že mimčo 3m skoro dělá pořád dokola zvuky? Jakože třeba někam kouká a dělá “egé egé egé egé” a třeba půl minuty/minutu? Není to divný? Jsem prvorodička tak prosím o zdržení se divných komentů.

To si jen povídá s těmi, z jiného světa, časem je přestane vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
8.12.23 09:24

Je to běžné, prostě objevuje svoje zvuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4069
8.12.23 09:24
@boball píše:
To si jen povídá s těmi, z jiného světa, časem je přestane vidět ;)
:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4362
8.12.23 09:56

Bvvvu (rozpatlane brr) je horsi, decko prska a slinta a zvlast venku v mrazu je to velmi neprakticke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.12.23 10:29

Tohle je ještě dobré. Můj syn v tomto věku objevoval zvuky co může vydávat. Oblíbil si zvuk „dušení“. Takže jsem jó hezký položila, šla na záchod a letěla zpátky 🥺. A on se chechtal 🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.23 11:20
@Anonymní píše:

Syn dělal takový divný skřek, něco mezi pískáním, dušením a často to opakoval. Točila jsem to i doktorce, abych se zeptala, jestli je to normální. Teď jsem to dohledala, byly mu tehdy skoro přesně 4 měsíce. Doktorka mi řekla, že je to normální, že prostě zkouší zvuky, experimentuje s tím.

• Citovat
  • Upravit
43037
8.12.23 12:32

Ege, egu, gu je asi první zvuk u většiny dětí. jak se asi naučí mluvit, když to nebude zkoušet. Musí na to přijít úplně samo a není to nic lehkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
8.12.23 12:33
@78kub píše:
Tohle je ještě dobré. Můj syn v tomto věku objevoval zvuky co může vydávat. Oblíbil si zvuk „dušení“. Takže jsem jó hezký položila, šla na záchod a letěla zpátky 🥺. A on se chechtal 🤪

ano, simulace astmatu, takové přiskříplé nadechnutí. To dělal snad ještě ve dvou letech, když už mluvil - si asi všiml, že mě to leká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12640
8.12.23 12:33

Je to normální, ba dokonce žádoucí, protože jak už všichni píší, zkoumá tak zvuky, které dokáže že sebe vydat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9040
9.12.23 06:50

Moje dcera vydávala zvuk, jako když zvrací. A protože byla nedonošená, tak jsem lítala jak fretka ze strachu, aby nevdechla zvratky, které se nekonaly.. :mrgreen:
Syn píštěl, hrozně a silně už od miminka, měl hlas jak operní diva a toto vysoké pištění umí ještě dnes a to je mu 9 let. :mrgreen: takže když se s dcerou honí po baráku a on piští, tak si zacpávám uši a jemu pusu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí