Divný tlak v břiše

385
15.8.18 16:04

nemáš třeba problémy se zácpou? Mohlo by to být plné střevo. A jak dlouho to trvá tyto vybouleniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.8.18 16:07

@jancabr
To určitě ne ..Mám to od rána když stojím a hýbu se tak vše v pohodě ale jakmile si lehnu natáhnu nohu nebo pokrčim tak cítím tlak a jak mi tam škube vůbec si nevím rady :nevim:
Jen na práve strane u pupíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
15.8.18 16:17

Pokud je to pouze od rána a nejsou k tomu přidružené žádné další problémy jako křeče, bolesti, krvácení, asi se nebude jednat o nic závažného.
Na pohyby a škytavku mimča je ještě brzo, …
Jedině bys zvedala něco těžkého a způsobila si kýlu. To se zřejmě také nestalo.
Pokud jsi jooo hodně vystresovaná, doporučuju navštívit doktorův záskok nebo pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.18 16:25

@jancabr
Nene křeče ani krvácení nic jen to tam na té straně mám poměrně tvrdši než na levé pridávám foto kde me to tak nějak dělá
Ale nechápu proč jen v leze a po pokrceni nohy :nevim: Nic těžkého jsem netahala takže to asi ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.18 16:28

@Veronika16072000 pokud se bojis a je to neprijemne, jela bych do nemocnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.18 16:31

@Kukacka123
Nepříjemné toje když pokrčim nohu jinak vše v pohodě???? jen po pobolíva maličko podbřišku ale to mě furt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.18 16:42

@Veronika16072000 jako nikdo te nevyhodi a zkouknou te…ocividne obavy mas, kdyz sem pises…jela bych radsi do nemocnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.18 16:52

Holky docela mě bolí podbrišku když chodím čurat a celkem me to i pálí nemůže to být s toho ? Zanet močaku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.8.18 17:12

@Veronika16072000 jed do ty nemocnice…jako tohle muze byt cokoli…mocak, ale taky neco uplne jinyho…nechapu, proc nejedes :nevim: jde o zdravi tve a tveho ditete, nikdo te nevyhodi a budes v klidu, ze je miminko v poradku…opravdu te nechapu :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
15.8.18 17:17

pálení při čůrání může značit zánět močového měchýře, ale ten je normálně ve výšce dělohy, takže těsně nad stydkou kostí. Takhle vysoko je jen tlusté střevo. Radši si zajdi k doktorovi nebo rovnou na pohotovost. Tam ti řeknou co se děje. Velmi rády bychom tě tu vyléčily, ale neumíme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.18 19:47

Tak jsem přijela z pohotovosti mám trošku krve v moci tak mi dala jednorázové antibiotika a děťatko je v pohodě a konečně jsem ho viděla lépe na větším ultrazvuku než má můj gynekolog a dokonce je ještě větší než jsme mysleli :lol: ale proč se mi to děje na té pravé straně mi nic neřekla :nevim: Ale asi by to poznali kdyby bylo něco špatně :P děkuji holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
16.8.18 16:17

Fajn, že je mimčo v pořádku a ty budeš brzy taky :) Přeji pohodový průběh těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.10.20 21:07

tlak v brisku

Ahoj jsem v 7tt a na ultrazvuku pry neroste plod uz me i poslala lekarka na potrat odmitla jsem jiny gynekolog rekl ze dobre delam ze pockam ze nadeje tam je dokud nebudu krvacet. a uz je to 3 dny adnes mam tlak v brisku kolem pupiku mela jsem to na zacatku kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna pry se to nevyviji mate nekdo zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí