Dlouhá doba po tonsilektomii

561
8.10.19 20:22

Dlouhá doba po tonsilektomii

Zdravím chtěla jsem se zeptat jsem rok po odstranění krčních mandlí ale jedna stále bolí přeléčení antibiotiky a už je to ti zase… Bolest na pravé straně na krčním žádný nález jen doporučení co dělat a nedělat ale změna žádná… Prý jen nějaká lymfatická tkáň co může dělat problémy ale co s tím neřekli… Prosím jen k tématu pokud to někdo měl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
8.10.19 20:29

Zkušenost nemám, jen mě napadlo, jestli to nemůže být něco jako fantomova bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.10.19 20:33

Já za sebe můžu říct, že mi trvalo cca rok a půl, než jsem se z toho úplně dostala :) taky mě to tam furt tak nějak bolelo, prelecili atb, bolelo to pořád, pak už jsem to moc neřešila a tak po tom roce a půl se to všechno samo srovnalo :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
8.10.19 20:39

Fantomova bolest bych neřekla antibiotika zabrala :) na chvíli ale teď je to zase tady doktorka říkala že by to mohl vyřešit nějaký zákrok na odstranění ten lymfatické tkáně ale nevím zda se mi zase chce do toho krku nějak drbat… Jako že buď vydržet a zvyknout si nebo zase to kuchat tak jsem si říkala zda někdo neměl to samé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.10.19 21:15

Mě právě taky říkali, že by se mohla udělat další operaci aby mi to tam,, doupravili'' a že by to bylo v pohodě, ale mě se do toho už Teda ani trošku nechtělo, tak jsem tomu dala ještě čas a fakt se to srovnalo :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.1.25 10:57

Tonzilektomie

I já nám 2 měsíce po tonzilektomii.take kousek. lymfaticke tkane na jedné straně. horsi polykani.co c tím nevím. hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
18.1.25 19:05

@Paja 64 za mě je rada vydržet… Srovnalo se mi to, ale trvalo to fakt rok, dva než jsem byla bez problémů teď už to mám v pohodě. Nebo pak tu operaci, ale do toho jsem jít už nechtěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.10.25 19:15

Já mám 1 rok po tonzilektomii a nyní mě začala bolet práva strana v krku.mam tam. maly zbytek lymfaticke tkane. má někdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí