Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A proč jste se nezeptala přímo v obchodě? mohli Vám třeba zarezervovat v jiné prodejně, pokud máte další poblíž. Jinak jsem taky vysoká a kalhoty kupuji v s. Oliver (jsou dražší než v Taku), ale vydrží a délka super.
@Anonymní píše:
A proč jste se nezeptala přímo v obchodě? mohli Vám třeba zarezervovat v jiné prodejně, pokud máte další poblíž. Jinak jsem taky vysoká a kalhoty kupuji v s. Oliver (jsou dražší než v Taku), ale vydrží a délka super.
na prodavačku tam ječela nějaká zákaznice a já trochu chvátala
jdu se podívat, zda mají poblíž prodejnu, díky
Mě takhle rezervovali svetr v jiné prodejně s potřebnou velikosti, ochotné byly.
Nejlepší rifle mají v C&A. Různé délky a hlavně v y t v a r o v a n é.
To nevím, já kupuju v S. Oliver a naposled jsem koupila ještě Mustangy a taky super a hlavně vydrží!
@Black Cat v CA ale nemají prodloužené. Alespoň nikdy neměli, když jsem se ptala.
V Takku jsem na ně jednou narazila, už je to dlouho, něco vydržely, ale od té chvíle jsem je tam neviděla
Měřím 179 cm a kalhoty kupuju v Promod nebo teď mám z Camaieau a dlouhé jsou dost
Ono to není tak o celkové výšce jako o délce nohou. Musím mít vnitřní délku nohavice 93 cm, abych to měla dlouhé jak potřebuji. zkusím zajít do Camaieau, jestli mi budou. díky za tip.
Některé obchody tu nemáme, ale ze zbytku snad vyberu, děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ono to není tak o celkové výšce jako o délce nohou. Musím mít vnitřní délku nohavice 93 cm, abych to měla dlouhé jak potřebuji. zkusím zajít do Camaieau, jestli mi budou. díky za tip.
Jsem to ted zmerila, 85 cm od rozkroku dolu, jestli to merim spravne
Dobře to měříte. právě nejlepší a nejdelší jsou v s. oliver dle mých zkušenosti.
Holky a nejsme už out, když sháníme dlouhé kalhoty? Teď jsem omrkávala dlouhé džíny na eshopu HM a modelkám tam končí většina kalhot nad kotníky, v nejlepším ještě v půlce lýtek. Už jsem si před časem všimla na ulici, že to je móda a já jen při pohledu na holé nohy omrzám. Já ale jak nemám dost dlouhé kalhoty, tak si připadám, jako bych z nich vyrostla ![]()
@Moise píše:
@Black Cat v CA ale nemají prodloužené. Alespoň nikdy neměli, když jsem se ptala.
V Takku jsem na ně jednou narazila, už je to dlouho, něco vydržely, ale od té chvíle jsem je tam neviděla
Já jsem tam několikrát long provedení koupila. Je pravda, že jsou brzy rozebrány, ale dostávají je.
@Elishka1 dnes se nosi všechno
je pravda že delka ke kotnikům asi nejvic ale v zimě je to fakt nepraktické, já delku ke kotnikum nosim ale v zime ne, už se vidim na prochazce s malým 2hodiny to bych zmrzla, to si muzou dovolit mladé bezdětné které jen někam přecházejí.
Jó to byly časy kdy jsem hleděla jen na módu
teď už koukám hlavně na to ať to splní i účel.
Ahoj, jsem na mateřské a už se stydím, že chodím jako trhat. Potřebovala bych nové džíny, momentálně máma a jsme s nimi spokojená z Taka w 31 l 34, ale když už jsem se tam dostala, tak měli nejdelší s délkou 32. Nevíte, jak to tam funguje, jestli je to jen nějaká občasná nabídka delších?
Koukala jsem i v Tescu, ty mi neseděli, v ca zas když už, tak měli visačku short, podle eshopu asi hm, ale tam nevím, kdy se dostanu, Díky.