Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Máte vysoce pravděpodobně rozhozené hormony a snejvyšší pravděpodobností nízký progesteron. Nechte si udělat testy na pohlavní hormony. V budoucnu by vám to mohlo způsobit vážnější problémy. Hormony jdou porovnat i alternativně bez syntetických hormonů a jejich vedlejších účinků.
@LadaSva píše: Více
A vidíte, dneska na gynde doktorka nechtěla absolutně nic slyšet o tabletách, ale poslala mě přímo na zákrok. A samozřejmě spustila s tím nejhorší.. Můžete třeba jednat i o rakovinu. Jsem z toho celkem v háji.
Bohužel, takto naše zdravotnictví funguje. A strašit ženy rakovinou je ten nejhnusnější nátlak, který používají. Tedy až budte tak měsíc po kyretáži, tak si nechte udělat ty testy na hormony, případně poradím jak a na jejich základě porovnejte hormony, také případně poradím jak. A měla byste si vyhledat kvalitnějšího gynekologa.
Bojite se zakroku?
To hrozeni s rakovinou je fakt hrozne.
Pokud Vam doktorka nevyhovuje, zkusila bych najit jinou.
P. S.: ceske zdravotnictvi neni vubec spatne - jen jako vsude je potreba najit schopneho a empatickeho lekare ![]()
Drzim pesti, at se obtizi co nejdrive zbavite…urcote je to uz otravne.
@LucieKLuc píše: Více
Zákroku se také bojím, nikdy jsem,,pod kudlou,, nebyla. Navíc - jsem zdravotník, takže vím, co se jak dělá, jak se někteří chovají apod.
Rakoviny se bojím nejvíc, ale doufám, že to nebude ono. Nějak se uklidnuji, že v rodině nic nemáme, a navíc, mám PCOS - takže spíš usuzuji, že to budou hormony. Ale prostě jen jsem byla v šoku, jak to doktorka na mě vychrlila. Bohužel to není první případ, kdy byla taková,,milá,,. Ale hledám si už nového doktora, protože takovu… už nechci.