Dlouhé šaty Muslimek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
10.5.16 12:26
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja neskryvam salom kozy, ale kozu na ramenach :mrgreen:

Jo ne kozu, ale kožu? No to je hustý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to je komuniční šum toto. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5020
10.5.16 12:26
@trpaslinka píše:
Cetla jsem jen prvni 3 stranky, tak nevim, jestli to uz padlo. Ale kdyz chces saty, tak co treba koupit normalni na raminka a pod to tricko s dlouhym rukavem? Partner je turek a jeho rodina to tak dela. Normalne koupi, co se jim libi a pod to jednobarevne tricko s dlouhym rukavem. Bud bile a nebo nejake ladici k barve obleceni.

Děkuji za nápad :kytka: tak jsem to dělala do teď ale chtěla jsem mít ještě nějaké pěkné šaty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
10.5.16 12:28

@Yasmina21 Dáme 750 i s poštovným, jo?

• Citovat
  • Upravit
35799
10.5.16 12:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 12:29
@tiffany píše:
Kupuju deočko Alverde v DM, ale je to s alkoholem, takže to by na nějaké natírání použít nešlo, ale já fakt po té dlouhé sukni netoužím. Opravdu není pro kažého tou nej volbou do parných letních dnů.

No ja som myslela, ze antiperspirant sa moze hodit aj inde nez pod dlhu suknu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 12:30

@Yasmina21 OT… na tej profilovke si Ty? ZAVIDIM ten kabat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5020
10.5.16 12:32
@sunshinegirl píše:
@Yasmina21 Dáme 750 i s poštovným, jo?

Vy jste strašně hodná :hug: :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
10.5.16 12:35

@Yasmina21 A jak to uděláme? Na dobírku?

• Citovat
  • Upravit
5020
10.5.16 12:36
@Bábi Zlopočasná píše:
@Yasmina21 OT… na tej profilovke si Ty? ZAVIDIM ten kabat :oops:

Na profilovce nejsem já, ale kabát je to opravdu nádherný, také bych ho na zimu brala :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5020
10.5.16 12:38
@sunshinegirl píše:
@Yasmina21 A jak to uděláme? Na dobírku?

Napsala jsem Vám soukromou zprávu :andel: Mně klidně bude stačit doporučeně bez dobírky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.5.16 12:41
@Yasmina21 píše:
Mně klidně bude stačit doporučeně bez dobírky

To bude mit odesilatelka radost :D nechtela jsi to napsat obracene? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.5.16 12:43
@Yasmina21 píše:
Ahoj holky, maminky, snažilky :kytka: Jsem tu nová a potřebovala bych poradit a získat nejaké zkušenosti. :* Já jsem Muslimka a jako každá žena, se ráda pěkně oblékám, ale velmi často mám problém sehnat nejaké pěkné, volné, neprůsvitné, dlouhé šaty s dlouhými rukávy, které by byly v souladu s mou vírou. :nevim: vetšinou se setkávám s krátkými šaty nebo šaty pouze na ramínkách nebo krátkým rukávem a to pro mě není vyhovující. Proto bych se chtěla zeptat, zda jsou tu mezi Vámi také Muslimky nebo ženy, které nosí šaty zakrývající celé tělo, kde takové šaty saháníte? Víte o nějakém obchodu s islámskou módou? Já bohužel nemohu žádný takový obchůdek v Praze najít, ani žádný eshop, který by fungoval :nevim: Brzy budu mít svatbu a chtěla bych se zeptat, jestli náhodou některá z Vás neprodává takové svatební nebo bílé šaty? předem děkuji za odpovědi :kytka: :* Yasmina

nejsem muslimka, ale třeba v Ostravě existuje shop, kde takové oblečení mají - v Klimkovicích je muslimů až běda.. určitě seženeš.. nebo mrkni na alternativní módu, třeba styl thao a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5020
10.5.16 12:43
@trpaslinka píše:
To bude mit odesilatelka radost :D nechtela jsi to napsat obracene? :lol:

Jako proč? Já jí pošlu peníze a po připsání peněz na účet mi odešle balíček…? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5020
10.5.16 12:44
@trpaslinka píše:
To bude mit odesilatelka radost :D nechtela jsi to napsat obracene? :lol:

A vůbec… co je ti do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5020
10.5.16 12:46
@martina.se píše:
nejsem muslimka, ale třeba v Ostravě existuje shop, kde takové oblečení mají - v Klimkovicích je muslimů až běda.. určitě seženeš.. nebo mrkni na alternativní módu, třeba styl thao a pod :think:

Děkuji, akorát ostravu mám hodně daleko, ale když budu poblíž tak se tam zajdu podívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat