Dlouhé šaty Muslimek
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dlouhé šaty Muslimek
Ahoj holky, maminky, snažilky
Jsem tu nová a potřebovala bych poradit a získat nějaké zkušenosti.
Já jsem Muslimka a jako každá žena, se ráda pěkně oblékám, ale velmi často mám problém sehnat nejaké pěkné, volné, neprůsvitné, dlouhé šaty s dlouhými rukávy, které by byly v souladu s mou vírou.
vetšinou se setkávám s krátkými šaty nebo šaty pouze na ramínkách nebo krátkým rukávem a to pro mě není vyhovující. Proto bych se chtěla zeptat, zda jsou tu mezi Vámi také Muslimky nebo ženy, které nosí šaty zakrývající celé tělo, kde takové šaty saháníte? Víte o nějakém obchodu s islámskou módou? Já bohužel nemohu žádný takový obchůdek v Praze najít, ani žádný eshop, který by fungoval
předem děkuji za odpovědi
Yasmina
Příspěvek upraven 27.09.16 v 09:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, jsem rodilá Češka a Muslimkou jsem od narození. Nevidím ale důvod, proč bych neměla psát perfektně Česky a srozumitelně, jako soudný člověk? Cožpak tohle závisí od vyznání člověka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka1603 zakladatelka položila konkretni otázku, tvé názory nikoho nezajímají, tak se drz tématu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Yasmina21
A mužu se Te zeptat, jak jsi vysoka, jake máš číslo konfekce? Mám tradiční muslimské šaty, ktere už nenosím. Manžel je muslim, tak jsem si ze svého pobytu v zemi islámu něco dovezla i do Česka. Jinak bych se poptala v mešitě ostatních muslimek, kde nakupují oblečení. Ale spíš to bude dovoz ze zahraničí nebo zahraniční eshopy. Tady nic moc není.
Juuu to by bylo super
No, moc vysoká nejsem, mám 164 cm a velikost M, ale radši bych něco volnějšího
Občas jsem nakupovala přes Ebay, ale šaty nic moc, většinou z Číny
A právě poštovné je většinou vysoké, tak se zkouším poptat tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 http://www.dudushop.cz/…akadamia-008
hele píšou tam sice těhotenské, ale myslím že vypadají celkem dobře, a jsou volnější, přesně jak potřebuješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@juliettee píše:
Na internetu se nic takového sehnat nedá?
Občas nějaký pěkný kousek seženu, ale výběr bohužel není až tak rozsáhlý
Občas nakupuji přes Ebay, ale jsou to většinou šaty z Číny a nehezky ušité a kolikrat i poštovné je velmi dráhe, proto se zkouším poptat ještě tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 Opravdu nevím, kde takové šaty sehnat, jak jsi psala, když už dlouhé šaty, tak většinou na ramínkách nebo s krátkým rukávem
Jen by mě upřímně zajímalo, to nemůžete nosit zvlášť sukni a k tomu halenku s dlouhým rukávem? Musí to být jeden kus?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka1603 píše:
Já Ti nevím. Zdravý rozum? Pud sebezáchovy? Každopádně máš pravdu, je krásný den, radši vezmu děti na procházku a nechám vás tu debatovat, kde sehnat ty pytle. Mě bude v kraťasech příjemněji.
To co na sebe oblékáte je Vaše rozhodnutí a Vaše volba. Vy určitě také občas koukáte po obchodech a sháníte kraťasy? Já tu dělám to samé akorát s šaty, které se líbí mně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka1603 píše:
Já Ti nevím. Zdravý rozum? Pud sebezáchovy? Každopádně máš pravdu, je krásný den, radši vezmu děti na procházku a nechám vás tu debatovat, kde sehnat ty pytle. Mě bude v kraťasech příjemněji.
možná to bude pro tebe překvapení, ale pokud máš zahalenou kůži volným vzdušným oblečením, tak ti bude příjemněji víc než v těch kraťasech ![]()
- Citovat
- Upravit
@Terka1603 píše:
Proč pytle? Jsou to saty. Kdyby to byla indka a sháněla sárí taky budeš psát ty svoje výlevy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 žiješ zde od narození, víru uznáváš od narození, jsi dospělá žena a nevíš, kde odpovídající módu sehnat?!?? Jistě se pohybuješ mezi muslimkami a to ti žádná neporadí? Připadá mi, že tu chceš jen čeřit klidné vody…
- Citovat
- Upravit
@juliettee píše:
@Yasmina21 http://www.dudushop.cz/…akadamia-008
hele píšou tam sice těhotenské, ale myslím že vypadají celkem dobře, a jsou volnější, přesně jak potřebuješ
Mockrát děkuji
Ty vypadají pěkně
Jste hodná, že jste si dala tu práci mi pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 omlouvám se za OT příspěvek ve tvé diskuzi o šatech
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit