Dlouhotrvající kašel u syna

Anonymní
27.2.24 14:25

Dlouhotrvající kasel u syna

Ahoj chci se zeptat syn má už víc jak 3 týdny kasel vlhký byla jsem s ním u dr podle poslechu je prý v pořádku tak nevím má už 3 sirup ale kasel bez ústupu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
27.2.24 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat syn má už víc jak 3 týdny kasel vlhký byla jsem s ním u dr podle poslechu je prý v pořádku tak nevím má už 3 sirup ale kasel bez ústupu

Ted uz nejspis kasle z tech sirupu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14765
27.2.24 14:46

7leta dcera mela od 19. ledna chripku. Z te se uzdravila, ale od te doby stale vlhce kasle. U lekare jsme nebyli, sirup nedavame, protoze ty jsou k nicemu. Nic jineho nez ten kasel ji uz par tydnu neni. Proste cekame, az ji to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 14:48

On neměl ani teploty nic prostě… jen teď kasel nejvíc kašle když jde ze zimy do tepla proro mam o něj strach zítra sním asi zajdu znova k dr.. četla jsem ze astma není poslechem poznat

• Citovat
  • Upravit
34322
27.2.24 14:53

Sirupy podporuji vykaslavani.
Davat 3 za sebou 3 tydny je masakr. To by se ukaslal kazdej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14765
27.2.24 14:55
@Anonymní píše:
On neměl ani teploty nic prostě… jen teď kasel nejvíc kašle když jde ze zimy do tepla proro mam o něj strach zítra sním asi zajdu znova k dr.. četla jsem ze astma není poslechem poznat

Astmaticky kasel byva suchy drazdivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 14:57

@Lucie_Sx co mám dělat když kašle jak brz sirupu tak se sirupem a dr mi řekne že má průdušky čisté ve školce bejt nemůže protože " kašle "

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.24 14:58

@Janča6 bývá… ale nemusí

• Citovat
  • Upravit
34322
27.2.24 14:59
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx co mám dělat když kašle jak brz sirupu tak se sirupem a dr mi řekne že má průdušky čisté ve školce bejt nemůže protože " kašle "

No sirup nedavat, co jineho.
Med, cibule k posteli, C vitamin, proste podporit telo, ne nutit ke kasli sirupama.

Do skolky uz by sel, kecy nekecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 14:59
@Janča6 píše:
7leta dcera mela od 19. ledna chripku. Z te se uzdravila, ale od te doby stale vlhce kasle. U lekare jsme nebyli, sirup nedavame, protoze ty jsou k nicemu. Nic jineho nez ten kasel ji uz par tydnu neni. Proste cekame, az ji to prejde.

A chodíte mezi lidi? Je to nakažlivé?
Taky nás to pár týdnů trápí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.24 15:08

Nevím jestli to je nakažlivé, jemu stačí chvilku běhat a začne kaslat proto se bojím toho astmatu

• Citovat
  • Upravit
14765
27.2.24 15:09
@Anonymní píše:
A chodíte mezi lidi? Je to nakažlivé?
Taky nás to pár týdnů trápí

Nikdo jiny doma nekasle, a to s ni v posteli spi nejmladsi. Nechytla to ani babicka, u ktere jsme byli na navsteve. Jsou to proste pozustatky z te chripky. Ja nakazlive nemocne deti do kolektivu nedavam. Ale toto nakazlive neni. Tato dcera byla od te doby 2× na jednodennim lyzarskem kurzu, zkouseli jsme, jestli ji pomuze cerstvy vzduch. Nezlepsilo se ji to, ani nezhorsilo. No a minuly tyden jsme ji dali na 3 dny do skoly, ale zhorsilo se ji to. A od tridni ucitelky vim, ze tam chodi nemocne deti. Takze dcera je zase doma. Sice musime delat veskere uceni doma, ale vnimame to jako lepsi reseni.

Ovsem k lekari jsme nesli, sice ma vlhky kasel, ale zadna hruza, leky na to nejsou, dycha dobre.

Dodavam, ze chripku jsme meli vsichni (rodice a 4 deti), vsichni jsme kaslali timto zpusobem. Jen jedne to zustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14765
27.2.24 16:35
@Anonymní píše:
On neměl ani teploty nic prostě… jen teď kasel nejvíc kašle když jde ze zimy do tepla proro mam o něj strach zítra sním asi zajdu znova k dr.. četla jsem ze astma není poslechem poznat

Muze to mit i z alergie. Letosni pylova sezona zacala mnohem driv nez obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
27.2.24 16:43
@Anonymní píše:
Nevím jestli to je nakažlivé, jemu stačí chvilku běhat a začne kaslat proto se bojím toho astmatu

Asi má takový ten postinfekční kašel…našla jsem k tomu toto: „postinfekční iritační kašel, který je způsoben vlivem prodělané infekce navozenou zvýšenou citlivostí kašlacích receptorů. Stav se dá upravit zejména režimovými opatřeními, zvlhčením domácího prostředí včetně cílených inhalací, pitným režimem a prodlouženou rekonvalescencí.“
Jinak teda nám na kašel nejlíp pomáhá Erdomed, ten u nás pomůže vždy a taky inhalace vincentky, pokud máte inhalátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9759
27.2.24 16:44

Všechno na vykašlávání vysadit. Nasadit proplachy nosu konvičkou, kdybyste vyplachovali žlutozelené hleny, tak lze zvážit Pamycon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí