Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@lauraka píše:
Zakladatelko po precteni tveho prispevku mam pocit, ze hlavnim duvodem je zavist. Prijde mi, ze mu proste zavidis, ze se mu dari, ma pekny byt a exekuce ho netizi. Zatimco ty pravdepodobne cely zivot studujes, ted pracujes a tak dobre se nemas…Nemuzes se pres tohle prenest ze?
@Anonymní píše:
ale proc proboha? proc mu to ma projit? at pekne plati!!!
aaaa @lauraka měla jsi pravdu
![]()
@debra.morgan píše:
a jak jsi přišla na to, že mu to projde? nech ho být, jeho život, jeho průser
Už mu to prochází přes 7 let, nezaplatil ani korunu, tak proč by to nemělo procházet dál? Zapomeň na to a starej se o svoje problémy.
Příspěvek upraven 27.01.17 v 12:27
Dědit nemusí ani halíř, pokud rodiče za života přepíšou aktiva na někoho jiného…kdyby rodiče věděli, jaký vede v podstatě nezodpovědný(nezřízený) život, lze i vydědit(stačí navštívit právníka a poradit se)…kdo ví, co v tom vše ještě je ![]()
@lenkara v pohodě, mě baví starat se o problémy cizých závistivých lidí, kteří se o ně přijdou DOBROVOLNĚ podělit na VEŘEJNÝ web
![]()
@Peťula1980 píše:
Dědit nemusí ani halíř, pokud rodiče za života přepíšou aktiva na někoho jiného…kdyby rodiče věděli, jaký vede v podstatě nezodpovědný(nezřízený) život, lze i vydědit(stačí navštívit právníka a poradit se)…kdo ví, co v tom vše ještě je
@lauraka píše:
Zakladatelko po precteni tveho prispevku mam pocit, ze hlavnim duvodem je zavist. Prijde mi, ze mu proste zavidis, ze se mu dari, ma pekny byt a exekuce ho netizi. Zatimco ty pravdepodobne cely zivot studujes, ted pracujes a tak dobre se nemas…Nemuzes se pres tohle prenest ze?
na tvuj nazor se nikdo neptal, dekuji.
Ty taky nejsi křišťálová, dyť ty ses toho jeho podvádění taky jeden rok aktivně účastnila… ale jo, klidně to rodičům řekni, ať vidí, co za zmetečky si udělali… ![]()
@Anonymní píše:
ano, pracovni smlouvu mel rok na me. je to uz asi 6 let zpatky. proste chtel utect pred exekuci, ale mit praci. takze mel praci (smlouva byla na me) a jeste byl nakonec na pracaku, takze tam zmetek pobiral prachy.opravdu z toho muzu mit nejake problemy?
Ja nechapu jak mohl mit pracovni smlouvu na tebe, to si zamestnavatel nevsiml ze smlouvu podepsala zena a do prace chodi muz? Problemu bych se asi bala, nevis co kde tvym jmenem vymamlasil. Zkus se s nim spojit a nejak ho dohnat k tomu aby to resil.
@jakanas píše:
A co z toho budeš mít? starej se raději svoje věci.
Presne tak. Vzdyt je to bracha.
@Anonymní píše:
jako vážně? založíš diskusi, ptáš se a pak napíšeš, že ses na názor neptala? ![]()
Pomáhej mu, jen když bude chtít pomoct. Největší průšvih je, když se někdo snaží pomáhat lidem, kteří o to nestojí. To pak v nejlepším případě schytá různé ošklivé přezdívky…
@Anonymní píše:
Zlatko, jsi v diskuzi, ta je od toho, aby se tady diskutovalo vis? A trefila jsem hrebickem na hlavicku vid? Teda praskacka vlastniho bratra, ze se nestydis. Ze ti neni ze sebe spatne. Ja doufam, ze to bratrovi bude jeste dlouho prochazet, je to sikulka jedna a tobe at klidne praskne cevka v hlave, stejne se tou zavisti jednou udavis.
@arinecka píše:
Ja nechapu jak mohl mit pracovni smlouvu na tebe, to si zamestnavatel nevsiml ze smlouvu podepsala zena a do prace chodi muz? Problemu bych se asi bala, nevis co kde tvym jmenem vymamlasil. Zkus se s nim spojit a nejak ho dohnat k tomu aby to resil.
proste se v praci takhle domluvil, ja byla mlada pipka a souhlasila. donesl mi pracovni smlouvu, ja podepsala a dal jsem o tom nikdy neslysela. v evidenci mam odpracovany rok. dostaval kolem 20 000 cisteho misto placeni dluhu
dneska bych byla nejradsi, kdyby se ta odpracovana doba na socialce vymazala, stydim se za to.
@Gosi píše:
Ty taky nejsi křišťálová, dyť ty ses toho jeho podvádění taky jeden rok aktivně účastnila… ale jo, klidně to rodičům řekni, ať vidí, co za zmetečky si udělali…
No tak nejak, jedno ditko lepsi nez druhe.
@Gosi píše:
Ty taky nejsi křišťálová, dyť ty ses toho jeho podvádění taky jeden rok aktivně účastnila… ale jo, klidně to rodičům řekni, ať vidí, co za zmetečky si udělali…
Chtěla pomoct a byla hloupá. Patří ji to. Ještě na tom vydělala.