Dluhy - člen rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.17 12:38

To vas tu tolik podporuje podvadeni a okradani? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
19131
27.1.17 12:44
@Anonymní píše:

To snad nikdo, ale jak věřitelům pomůže, když bratra napráskáš rodičům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
27.1.17 12:44
@Anonymní píše:

A co bys chtěla dělat? Dát ho na pranýř, poplivat ho a pak dát na otrocké práce? Každý má svůj život, svoje problémy, svoje hříchy. Tobě z toho nic nehrozí tak se starej o svoje ne :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.17 12:45
@Jar Jar píše:
Pomáhej mu, jen když bude chtít pomoct. Největší průšvih je, když se někdo snaží pomáhat lidem, kteří o to nestojí. To pak v nejlepším případě schytá různé ošklivé přezdívky…

jenze on nikdy o pomoc nezadal, vzdycky si poradil sam. takze se to ani nedostalo ven.

• Citovat
  • Upravit
5808
27.1.17 12:46
@Anonymní píše:

i kdyby mu to tady schvalovaly, ty jediná jsi to podporovala aktivně :poblion: jo, kdyby se ty dluhy něják měly táhnout za tebou, nebo rodičema, tak chápu, že se staráš, ale on je dospělej a svéprávnej, jestli ti jde o spravedlnost, zkus si znova zavolat a udat jeho adresu, ať si za ním příjdou popovídat, ale proč to říkat rodičům? a co bys jim jako řekla, že jsi se s bratrem účastnila podvodu, ale ty „jen“ rok a on v tom pokračuje? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.1.17 12:50
@Anonymní píše:
ale proc proboha? proc mu to ma projit? at pekne plati!!!

Ty jsi sestra za všechny prachy :mrgreen: nejdřív jsem si myslela, ze se bojis o rodiče a pripadne tahanice o majetek, ale ty jen nepřejícne závidís

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.1.17 12:50

Přestaň to do háje řešit. Zažila jsem něco podobného kvůli vlastním chybám a je to prakticky neřešitelné. Udělal jedinou možnou alternativu, pokud se nechtěl stát sociálním případem nebo živořit. Jeho věřitelé si měli rozmyslet, co dělají. Evidentně je to stejně nezajímá, říká se tomu hromadná správa pohledávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
27.1.17 12:51

ZAKLADATELKO v jiných diskuzích se spíš projevuješ jako dlužník

• Citovat
  • Upravit
2839
27.1.17 12:52

@Gosi Jadro pudla je nekde uplne jinde. Zakladatelce nejde o spravedlnost, ale o zavist, svemu bratrovi zavidi a chce se mu pomstit, v tom je problem. Vzdyt je smesna, na jedna strane zada zadostiucineni a na druhe strana v uvodnim prispevku sama priznava, ze bratr pracoval na ni a ona byla rada, ze mela zaplacene socialni. Ji akorat mrzi, ze nedokaze tak dobre podojit stat jako bratr, kdyby se s ni rozdelil, zavrela by usta hned :-)

Příspěvek upraven 27.01.17 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
27.1.17 12:53

Ty jsi dobrej troll

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.17 12:53

Nejsem ve stejné situaci jako bratr zakladatelky. Měli jsme s. muzem firmu, po několika letech za krize jsme zkrachovalo a zůstali nějaké. dluhy bankám, které dodnes splácíme. Můj hodný bratr to věděl a bez varování to naprasil rodičům. Nikdy.mu to neodpustim. Rodičům sebral 10 let života, zničil vztahy mezi rodiči a mnou a mým mužem a mezi námi samozřejmě taky. My.jsme nebyli. podvodnici, jen se nám pos.alo co mohlo. Kdyby nejdřív přišel za.mnou a zeptal se jak se nám daří, že má třeba potřebu to rodičům říct… Ale. tohle je sprosté bonzactvi a nekoukani se na důsledky. Mám teď hraje život než předtím. Nejen že delame od nevidím do nevidím, ale s rodiči naprosto nevychazime, dávají vše za vinu mému muži a přišla. jsem o bráchu.
Omlouvám se za anonym, mohl by mě někdo poznat.
A omlouvám se za chyby, píšu z tel.

Takže zakladatelko jestli rodině nehrozí nebezpečí od exekutorů nebo fyzické nebezpečí od věřitelů, vykašli se na to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.17 12:55
@Gosi píše:
i kdyby mu to tady schvalovaly, ty jediná jsi to podporovala aktivně :poblion: jo, kdyby se ty dluhy něják měly táhnout za tebou, nebo rodičema, tak chápu, že se staráš, ale on je dospělej a svéprávnej, jestli ti jde o spravedlnost, zkus si znova zavolat a udat jeho adresu, ať si za ním příjdou popovídat, ale proč to říkat rodičům? a co bys jim jako řekla, že jsi se s bratrem účastnila podvodu, ale ty „jen“ rok a on v tom pokračuje? :roll:

ja jsem netusila, co za tim je. nikoho jsem vedome neokradla. ale bylo to hodne neeticke.

exekutor vi, kde bratr v anglii, v madarsku a v polsku bydli nebo bydlel (pry tu adresu vzali z evidence obyvatel pro dorucovani), ale zjevne se to nijak neresi. navic ten byt ma urcite zase poreseny, kdyby neco nahodou nevyslo. ten parchant se tim proste ani netaji, ani se nijak neschovava.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.17 12:58
@Anonymní píše:
Nejsem ve stejné situaci jako bratr zakladatelky. Měli jsme s. muzem firmu, po několika letech za krize jsme zkrachovalo a zůstali nějaké. dluhy bankám, které dodnes splácíme. Můj hodný bratr to věděl a bez varování to naprasil rodičům. Nikdy.mu to neodpustim. Rodičům sebral 10 let života, zničil vztahy mezi rodiči a mnou a mým mužem a mezi námi samozřejmě taky. My.jsme nebyli. podvodnici, jen se nám pos.alo co mohlo. Kdyby nejdřív přišel za.mnou a zeptal se jak se nám daří, že má třeba potřebu to rodičům říct… Ale. tohle je sprosté bonzactvi a nekoukani se na důsledky. Mám teď hraje život než předtím. Nejen že delame od nevidím do nevidím, ale s rodiči naprosto nevychazime, dávají vše za vinu mému muži a přišla. jsem o bráchu.
Omlouvám se za anonym, mohl by mě někdo poznat.
A omlouvám se za chyby, píšu z tel.Takže zakladatelko jestli rodině nehrozí nebezpečí od exekutorů nebo fyzické nebezpečí od věřitelů, vykašli se na to.

tak to ma bejt, veci se resi v rodine. snad cekás uznani?

• Citovat
  • Upravit
blabla123
27.1.17 13:03

Zajímalo by mne, jaká hvězda tohle založila, jelikož to musí být troll. :zed:

• Citovat
  • Upravit
21311
27.1.17 13:05

@blabla123 ja uz se po zkušenostech tady bojim, ze to trol není :roll:

• načítám...
  • Citovat