Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Prozatím děkuji všem za rady. A o tom, jak to dopadlo, jistě napíšu.
@RadkaCh píše:
Jako ta společnost Allegro group se ve vyhledávačích spojuje s Aukrem, i s dost jinými velkými internetovými stránkami. Je to zvláštní
Alegro je provozovatelem Aukra, na ně se pravděpodobně obrátil ten podvedený a oni garantují náhradu škody… ale jak pak postupují dál, to nevím.
@j.a.n.i1 píše:
Alegro je provozovatelem Aukra, na ně se pravděpodobně obrátil ten podvedený a oni garantují náhradu škody… ale jak pak postupují dál, to nevím.
No tváří se to tak no. Ale ta emailová komunikace mi pro tohle přijde prostě taková divná.
Dobrý den, tak příběh celé kauzy pokračuje následovně. Obvolala jsem již 5 policejních oddělení. Odtamtud kde ten spis byl naposledy to poslali jinam. Ale na tom daném místě mi řekli, že nic takového nemají.
Spis měl prý kolem 600-ti stran. A podvedených bylo více.
Teď mi tedy jeden policista, co měl spis na starosti, slíbil, že zjistí co se se spisem stalo.
Dále jsem volala právnické kanceláři, která by měla mít na starosti řešení dlužné částky. Tam mi potvrdili, že to opravdu není podvod. A dále mi řekli, že všechny dokumenty od policie co mám, mám odeslat společnosti co dluh vymáhá. Dále jsem si domluvila bezplatnou schůzku s právníkem. Tak jsem zvědavá, jak se celá situace bude dále řešit.
Tak to snad dobře dopadne… nejhorší, co v těchto situacích člověk může udělat, je neřešit to