Zklamala jsem celou rodinu

51
5.9.15 20:22

Zklamala jsem celou rodinu

Ahoj :,( Chci se tímto asi jen tak svěřit…mám dluhy, které jsem tajila před rodinou i přítelem a dnes jsem musela s pravdou ven díky dopisů, který rodiče četli…musela jsem říct, že mám plno dluhů a nezvladam to, zklamala jsem je na plne čáře. Pomůžou mi finančně, ale nemůžu se jim ani podívat do oči. Je mi vše strašně líto, vím, že jsem to měla přiznat dříve a nenechat to dojít takhle daleko, ale měla jsem v sobe nějaký blok a nedokázala to a ještě mě čeká přiznání příteli. Moc se bojím :( Odpustí mi někdy? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
854
5.9.15 20:24

Určitě :) časem se vše urovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
5.9.15 20:28

Na to jsi mela myslet drive, to ti je 15?

• Citovat
  • Upravit
14642
5.9.15 20:29
@sueline12 píše:
Ahoj :,( Chci se tímto asi jen tak svěřit…mám dluhy, které jsem tajila před rodinou i přítelem a dnes jsem musela s pravdou ven díky dopisů, který rodiče četli…musela jsem říct, že mám plno dluhů a nezvladam to, zklamala jsem je na plne čáře. Pomůžou mi finančně, ale nemůžu se jim ani podívat do oči. Je mi vše strašně líto, vím, že jsem to měla přiznat dříve a nenechat to dojít takhle daleko, ale měla jsem v sobe nějaký blok a nedokázala to a ještě mě čeká přiznání příteli. Moc se bojím :( Odpustí mi někdy? :,( :,( :,(

A proč máš tolik dluhů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
5.9.15 20:30

Důležité je, aby sis z toho vzala ponaučení a určitě bys jim měla jejich finanční výpomoc vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
5.9.15 20:32

@sueline12 no, aspoň se stydíš a snad to vezmeš jako zkušenost do budoucna, že za blbost se platí. V rodině řeším podobný průšvih, dotyčný se tváří, jakože je vše přece ok. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.9.15 20:32

@Kamikadze 15 mi není, ale asi to nepochopitelné někdo, kdo se do takové situace nikdy nedostal… Je mi hrozně, lituju toho.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.9.15 20:35

Samozřejmě, že jim vše do posledniho halire vrátím. Ponaučení je to pořádné.
Prostě jsem se dostala do sluhové pasti a vyrazela klín klínem jak se říká a přestala to zvládat. Nechtěla jsem jim to říct, abych jim nepridelavala další starosti a je to akorát horší. Teď už vím, že bych všechno řešila úplně jinak, bohužel jsem na to přišla až teď… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
5.9.15 20:42

Myslím, že tímhle jsi mohla zklamat maximálně samu sebe. Rodina tě jistě miluje stejně, jako kdybys byla bez dluhů. Hlavu vzhůru, všechno nějak dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27741
5.9.15 20:42

Bud ráda, že ti finančně pomůžou, to každý rodič neudělá, odpustit ti odpustí, ale jestli ti budou důvěřovat to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.9.15 20:43
@sueline12 píše:
Samozřejmě, že jim vše do posledniho halire vrátím. Ponaučení je to pořádné.
Prostě jsem se dostala do sluhové pasti a vyrazela klín klínemjak se říká a přestala to zvládat. Nechtěla jsem jim to říct, abych jim nepridelavala další starosti a je to akorát horší. Teď už vím, že bych všechno řešila úplně jinak, bohužel jsem na to přišla až teď… :,(

To se stane, financni gramotnost neni zrovna silna stranka v nasich koncinach… Stavaji se horsi veci, tomu ver… Urcite ti odpusti, jestli si z toho vezmes ponauceni a nezopakujes stejnou koninu znova :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.9.15 20:46

Ja vím, všechno nějak dopadne, ale teď je mi jen strašně mizerně :,( Tolik se stydim, že jsem to všechno tajila a lhala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
5.9.15 20:46

Už jen to, že ti finančně pomůžou svědčí o tom, že tě mají fakt rádi, určitě se snaž sekat latinu a až bude možnost, tak bych se odvděčila tím, že bych našetřila a poslala je třeba někam na dovolenou nebo něco, každopádně myslím že ti odpustí, nikdo není dokonalý, všichni děláme chyby, jen je potřeba si je uvědomit a napravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
5.9.15 20:47

Tak hlavně, že tě v tom rodina nenechala ;) určitě se to zlepší. Kamarádka měla taky takovej průšvih a bohužel to tutlata tak dlouho az na ně v 5 ráno Bouchal majitel bytu, že mu nezaplatili nájem na který samozřejmě dostala od přítele ale použila ho na dluhy :oops: přítel samozřejmě zuřil ale taky jí odpustil a společně s rodinou to zvládli a dnes je to zas pohodová holka. Sice ještě svou blbost splácí ale už je to pryč. Přeji ať se to taky brzo u vás zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
5.9.15 20:48

@sueline12 jasně že odpustí, není to žádný zločin. ;) My rodiče to máme tak nastavený, takže klídek. Snaž se, sekej latinu, pěkně jim poděkuj a žij dál. Jsou horší věci než když dítě naseká dluhy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel