Dnes je mi 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4152
14.1.22 06:41

Presne jak rikas, na tomhle veku je nejvic osvobuzujici, jak uz se nebojim stat si za svym a to ze se mnou nekdo nesouhlasi nebo se mu neco nelibi, to je jeho problem, neziju pro ne, ale pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.1.22 06:43
@FlorenceF Jenkins píše:
Ahoj ženy (a spol.) :hug:

Jak nazev napovida, dneska je mi 40.

Chci se zeptat, kdo si tim prošel nebo se chysta, co jste čekaly/čekáte, že se změní, co vás potěšilo, byl to pro vás nejaký předěl, nová etapa?

Depka? Vyrovnání? Panika? Oddechnutí?

Osobně vnímám, že třeba krása a svěžest nemilosrdně odchází, že ubývá energie (probdělou noc dospávám tyden), že se hlásí roztodivné neduhy (záda, kolena=nižší podpatky), že se na pracovních pařbách přesouvám k těm nevytíženým rohům a v půl deváté odcházím jakože k rodině…

Na druhou stranu, co jsem chtela stihnout, jsem stihla, a zároveň si vyzkoušela, že svůj vesmír fakt netvořím svou myšlenkou, ale vstupují do něj okolnosti, na které nemam vliv…

Že dobré lidi kolem sebe nemůžu bezmyšlenkovitě odhánět, ale je dobré si je pěstovat…že není dobré žít svůj život v tříletých cyklech a v jejich rámci vyměnit své okolí… že je fajn odpouštět a že laskavost se vyplatí…

Ale že když na to přijde, tak mi nakonec všichni můžou políbit pr.del :lol:…největší osvobozeni!!! ‚co tomu řeknou lidi‘…

Povíte mi o vaší čtyřicítce?

Dík :kytka:

Kadrnožková, nepovím, protože mě to ještě čeká a mám z toho hrůzu, několikrát jsem to tady psala.

• Citovat
  • Upravit
122206
14.1.22 06:45

Gratuluji. No- už nevím kdy, ale někdy po čtyřicítce mě občas ráno bolí záda. A taky ta kondice není jako ve třiceti, kdy jsem na jeden zátah ušel nejméně 25 kilometrů po horách. :mrgreen: Jednou i skoro sto přes noc. Kde že ta mladá léta jsou… Ale mám krásnou dceru, zase je pro co žít- a to, co jsem nestihl, nechám jí. Třeba se jí povede těch sto kilometrů ujít- a ne jen 93… Z té ale bude spíš plavkyně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11136
14.1.22 06:47

Myslela jsem si, že je přelom v 18ti, ve 30ti, ve 40ti,… ale když k tomu dojde, žiju dál tak nějak pořád stejně… Tak uvidíme co 50, 60, 70… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
14.1.22 07:30

Predpokladam, ze se za rok nezmeni nic, jen ji nebudu chtit slavit :-) pro me jen cislo, zadn zvrat zasadni v tom nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
14.1.22 07:40

@FlorenceF Jenkins Přeji vše nejlepší. Na to číslo nemysli, užívej života :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.1.22 07:41

Florenc, vše nejlepší 💐 🥂

mě to čeká příští rok, mám z toho trochu divný pocit a ráda bych z té 40 udělala takový milník a začala některé věci znovu.
No, jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
14.1.22 07:43

@FlorenceF Jenkins Gratuluju, mě je dneska 44. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
14.1.22 07:50

Krasne narozeniny :kytka:
Mně je za pár dní 42. Taky si někdy povzdechnu, ale cítím se celkem dobře. Děti jsem měla brzy, nyní jsou samostatné, dvě ze tří už žijí svým životem. Můžu si dělat co chci, spát jak dlouho chci, nespěchat domů, neřešit hlídání….najednou po tolika letech piplání ta svoboda.
Užívej! Je to ještě v pohodě věk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13165
14.1.22 08:03
@Piškotka38 píše:
Ahoooj, gratuluji, taky mi je dnes 40 8o, a spát nemůžeme obě :zed:

Na stařeckou nespavost jste ještě obě mladé a to je myslím dobrá zpráva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13165
14.1.22 08:05

Gratuluju všem oslavenkyním :kytka: :kytka: :kytka:… Tady je to samý kozoroh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.1.22 08:31

@FlorenceF Jenkins krásné narozeniny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.1.22 08:32

@brisco tobě taky krásné narozeniny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.1.22 08:33

@Piškotka38 taky všechno nejlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
14.1.22 08:45

@FlorenceF Jenkins @Piškotka38 Holky, preji vsechno nejlepsi. Me to ceka pristi rok a teda, vzhled, no budiz, sediny prekryje barva, povisle bricho zatahnou kalhoty, prsa zdvihne podprda. No me spis trapi, ze jsem nic moc nedosahla v zivote. Delala jsem karieru v nadnarodni firme a hned s prvnim navratem po materske (byla jsem pouze na 1 rok) sesup dolu z dobre pozice a nazdar. Ted prislo druhe dite, takze sedim doma a premyslim, co dal. Nobelovku za fyziku uz nejspis nedostanu, ceka me dalsich cca 25 let prace, ne li vic. Takze ja bych spis potrebovala nejakou zivotni vzpruhu. Novou motivaci.
Uzijte si dnesni den a pridejte sem fotku dortu, at mam co zavidet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí