Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jita22 píše:
Už?Přitom jsi pořád taková mladá holka
Viděla jsi ji aspoň na fotce nebo pochlebuješ už jen z principu?
@Mango_Lassi píše:
Tobě je furt 22,prosím tebe
to uz jsem mela první dite ![]()
@Klopotkova píše:
ony to mysli projevem, ne fyzicky. To vis, ze realne jsem seredna stará baba.
@Klopotkova píše:
Z projevu. U tebe mám zase pocit, že jsi úchylnej chlap, když to teda chceš rozebírat. Ale proboha, hlavně mi neposílej fotku!
Jeeee, holky z Toho nejlepšího
díky baby, to jsme si užily taškařic, neopakovatelne ![]()
@FlorenceF Jenkins Vsechno nejlepší, kotě. Ja myslim, ze lidi jako Ty starnou pomalu. Víš jak, nekdo je PANÍ uz ve 23 a nekdo jeste v 50 ne… Mne se ctyricitka přiblížila nadohled, ale celkem se nebojím.
Ja jsem si nejvetsi depku uzila, když se blizilo 25. Mela jsem rozestudovanou VŠ, kamaradky uz koncily, nastupovaly do prvnich „opravdovych“ zaměstnání. Pro me v nedohlednu prace, lepší bydleni i fikus, na dítě jsem se necítila a furt si rikala, ze uz bych se kruci mela citit trochu dospele a co když to neprijde… A v predvecer narozenin jsem pri pečení dortu na oslavu prerizla šňůru od mixeru zastrcenou do proudu. Vyhodila jsem pojistky v celem baraku, v nozi to udelalo obří zub. Nic se mi nestalo, ani to nezabrnělo, ale ten pocit, ze v jednu chvíli fňukas nad blbostma a za minutu tu nemusíš být, ten byl jak facka… Od te doby beru vsechny milniky s klidem ![]()
@Anonymní píše:
Mě je už krátce 50. Tak ano, napadá mě, že mám víc než půlku života za sebou. Ale to mě nestresuje, jsem věřící a věřím v reinkarnaci, takový koloběh života. Ale víc mě stresuje, že nutně potřebuji zajistit do budoucna svou rodinu, vše je drahé a na jejich životy určitě nevydělám krájením salámů v Albertu nebo sázením jogurtů do regálu v Tescu, navíc jsem kdysi ještě jako dítě měla velmi živý sen, že se dožiju 64 let a je možné, že to je skutečné. Takže si každý den říkám, že mám už jen 14 let na zajištění rodiny a lehce stresuju a modlím se, aby mi kvůli nim Bůh život prodloužil. Jinak i v padesáti žiju normálně, aniž bych panikařila, že se zase víc můj konec přiblížil.
Mě se v dětství a pubertě opakoval sen, že zemřu ve 36 letech… Ale nestalo se tak 🤔 😁 Takže i u tebe, ber to jen jako sen.. Když si vezmu kolik se mi zdá šíleností a kravin ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Ahoj ženy (a spol.)![]()
Jak nazev napovida, dneska je mi 40.
Chci se zeptat, kdo si tim prošel nebo se chysta, co jste čekaly/čekáte, že se změní, co vás potěšilo, byl to pro vás nejaký předěl, nová etapa?
Depka? Vyrovnání? Panika? Oddechnutí?
Osobně vnímám, že třeba krása a svěžest nemilosrdně odchází, že ubývá energie (probdělou noc dospávám tyden), že se hlásí roztodivné neduhy (záda, kolena=nižší podpatky), že se na pracovních pařbách přesouvám k těm nevytíženým rohům a v půl deváté odcházím jakože k rodině…
Na druhou stranu, co jsem chtela stihnout, jsem stihla, a zároveň si vyzkoušela, že svůj vesmír fakt netvořím svou myšlenkou, ale vstupují do něj okolnosti, na které nemam vliv…
Že dobré lidi kolem sebe nemůžu bezmyšlenkovitě odhánět, ale je dobré si je pěstovat…že není dobré žít svůj život v tříletých cyklech a v jejich rámci vyměnit své okolí… že je fajn odpouštět a že laskavost se vyplatí…
Ale že když na to přijde, tak mi nakonec všichni můžou políbit pr.del
…největší osvobozeni!!! ‚co tomu řeknou lidi‘…
Povíte mi o vaší čtyřicítce?
Dík
Krásné narozeniny, ať se ti splní, co chceš ![]()
Já měla 40 o týden dřív, ale nijak zvlášť jsem neslavila, ani se mi to jako předěl nezdálo
Možná jsem si tu minidepku spláchla společně s koncem roku. Jsem šťastná, žiju, jak chci… ale stárnutí mě trochu trápí. Moc ráda bych víc pečovala o svou tělesnou schránku, abych zůstala zdravá.
Iva (B) ![]()
Tobě je furt 22,prosím tebe