Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@FlorenceF Jenkins píše:
Ahoj všichni, omlouvam se, ze jsem nereagovala, kazdy prispevek by si to zasloužil.Ale fakt s chutí pročítam Vaše příbehy a moc diky za ně
Všem ostatnim oslavenkyním a jubilantkam take gratuluju
Ještě jednou díky moc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a připíjím, ať žijem i v té druhé půlce
![]()
![]()
Každý to má jinak že jo, ale vyměnila bych půlku za dvě třetiny
… prostě do 120 s penězi a bez nemocí…
@Magical-eyes když vidím tvou přezdívku, vybaví se mi song od Primal scream, který se jmenuje Swastika eyes ![]()
Gratuluji! Mne bude letos o šest víc a nepripadnu si až tak moc stará. I když jsem už babicka😀.Změnila jsem zásadním způsobem zaměstnání, doplnila si vzdělání (dokonce v zahraničí). “Parit” chodím porad stejně. Jedine příznaky stárnoucího věku mám, nenosím už podpatky, zhubnout je nadlidský výkon.
@FlorenceF Jenkins
Všechno nejlepší, hodně zdraví, hodné děti, milé lidí kolem tebe ti moc přeju. ![]()
@FlorenceF Jenkins
Doporučuju dělat to jako já… Pořídit si rakef a lehnout do ní aspoň na hoďku denně, že aby si organismus pomalu zvykal…
Jinak upřímnou soustrast k tomuto tragickému výročí a předělu…
![]()
Krása a svěžest odchází?
Sorryjako, viděla jsem tvoje fotky, tímhle mě nedojmeš
Ale jasně, chápu, jak to myslíš… Že jsem musela v pětatřiceti nahodit přeliv, s tím jsem se ještě nějak smířila, ale že mě čeká moje první intenzivní sérum proti vráskám, to mě rozladilo, ne že ne
Přitom v mé hlavě jsem pořád ta holka 20+ a někdy si říkám, že přece jsem se zas až tak moc nezměnila… pak se kouknu na nějakou dvacet let starou fotku a jdu plakat
Nic hele, dokud jsme svěží mysli a krásné v duši, nic se nemůže stát!
Všechno nejlepší kočko
![]()
@bse.pedro píše:
@FlorenceF Jenkins
Doporučuju dělat to jako já… Pořídit si rakef a lehnout do ní aspoň na hoďku denně, že aby si organismus pomalu zvykal…![]()
Jinak upřímnou soustrast k tomuto tragickému výročí a předělu…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Holky, díky za postřehyvy jste moudré
![]()
Týjo, asi budu brečet, tak jdu radeji spat
zitra/dneska boomer party, jeste dočtu s čerstvější hlavou
Nebreč, si mladá..mne bylo před pár dny 56…To je teprve důvod k pláči. Myslím, že až ta padesátka je opravdu předěl.
Všechno nejlepší
@Venetia píše:
Nebreč, si mladá..mne bylo před pár dny 56…To je teprve důvod k pláči. Myslím, že až ta padesátka je opravdu předěl.
Všechno nejlepší
Už?
Přitom jsi pořád taková mladá holka ![]()
@Whitedog píše:
@FlorenceF JenkinsFakt dnes?
Já mám taky narozeniny dnes!![]()
![]()
Akorát tu kulatinu jsem měla dřív. No… snažila jsem se ten den zazdít, což mi moc nevyšlo… obrečela jsem to. Tvrdá realita toho, že to, co jsem si vždy nejvíc přála - poklidný rodinný život - nikdy nebudu mít. Smířená s tím stále nejsem, pořád to bolí, ale už aspoň dnes nebrečím. Hlavně aby bylo zdraví a s tím zbytkem už se dá nějak pracovat…
Tak hodně štěstí a zdraví!!!![]()
40 pro mě znamená, už nikdy dítě… Děsí mě 60. A všecho nejlepší
![]()
@Venetia píše:
Všechno nejlepší
To je vtipný, Veni. Já jak tě neznám osobně, tak mám pořád pocit, že je ti tak 30 ![]()
@jita22 píše:
Už?Přitom jsi pořád taková mladá holka
Koukám že máme stejné asociace
@MartinaIrena píše:
To je vtipný, Veni. Já jak tě neznám osobně, tak mám pořád pocit, že je ti tak 30
Tak je duševně
Ale oficiální datum říká něco jiného