Dnes je mi 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13179
15.1.22 12:30
@FlorenceF Jenkins píše:
Ahoj všichni, omlouvam se, ze jsem nereagovala, kazdy prispevek by si to zasloužil.

Ale fakt s chutí pročítam Vaše příbehy a moc diky za ně :hug:

Všem ostatnim oslavenkyním a jubilantkam take gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: a připíjím, ať žijem i v té druhé půlce :dance: :dance: :dance:

Ještě jednou díky moc :kytka:

Každý to má jinak že jo, ale vyměnila bych půlku za dvě třetiny ;)… prostě do 120 s penězi a bez nemocí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.1.22 12:31

@Magical-eyes když vidím tvou přezdívku, vybaví se mi song od Primal scream, který se jmenuje Swastika eyes :D

• Citovat
  • Upravit
2997
15.1.22 12:39

Gratuluji! Mne bude letos o šest víc a nepripadnu si až tak moc stará. I když jsem už babicka😀.Změnila jsem zásadním způsobem zaměstnání, doplnila si vzdělání (dokonce v zahraničí). “Parit” chodím porad stejně. Jedine příznaky stárnoucího věku mám, nenosím už podpatky, zhubnout je nadlidský výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
15.1.22 12:45

@FlorenceF Jenkins
Všechno nejlepší, hodně zdraví, hodné děti, milé lidí kolem tebe ti moc přeju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
15.1.22 12:50

@FlorenceF Jenkins
Doporučuju dělat to jako já… Pořídit si rakef a lehnout do ní aspoň na hoďku denně, že aby si organismus pomalu zvykal… :nevim: 8) Jinak upřímnou soustrast k tomuto tragickému výročí a předělu… :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
15.1.22 13:30

Krása a svěžest odchází? :mrgreen: Sorryjako, viděla jsem tvoje fotky, tímhle mě nedojmeš :mrgreen: Ale jasně, chápu, jak to myslíš… Že jsem musela v pětatřiceti nahodit přeliv, s tím jsem se ještě nějak smířila, ale že mě čeká moje první intenzivní sérum proti vráskám, to mě rozladilo, ne že ne :D Přitom v mé hlavě jsem pořád ta holka 20+ a někdy si říkám, že přece jsem se zas až tak moc nezměnila… pak se kouknu na nějakou dvacet let starou fotku a jdu plakat :D Nic hele, dokud jsme svěží mysli a krásné v duši, nic se nemůže stát! :D Všechno nejlepší kočko :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
15.1.22 14:38

Vše nejlepší :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
15.1.22 15:04
@bse.pedro píše:
@FlorenceF Jenkins
Doporučuju dělat to jako já… Pořídit si rakef a lehnout do ní aspoň na hoďku denně, že aby si organismus pomalu zvykal… :nevim: 8) Jinak upřímnou soustrast k tomuto tragickému výročí a předělu… :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: 8) 8) 8)

https://zeny.iprima.cz/…aval-v-rakvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
15.1.22 16:37
@FlorenceF Jenkins píše:
Holky, díky za postřehy 8o vy jste moudré 8o :hug:Týjo, asi budu brečet, tak jdu radeji spat :P zitra/dneska boomer party, jeste dočtu s čerstvější hlavou :mavam:

Nebreč, si mladá..mne bylo před pár dny 56…To je teprve důvod k pláči. Myslím, že až ta padesátka je opravdu předěl.
Všechno nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11181
15.1.22 17:13
@Venetia píše:
Nebreč, si mladá..mne bylo před pár dny 56…To je teprve důvod k pláči. Myslím, že až ta padesátka je opravdu předěl.
Všechno nejlepší

Už? 8o Přitom jsi pořád taková mladá holka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.1.22 17:13
@Whitedog píše:
@FlorenceF JenkinsFakt dnes?
Já mám taky narozeniny dnes! :D :lol: :lol:
Akorát tu kulatinu jsem měla dřív. No… snažila jsem se ten den zazdít, což mi moc nevyšlo… obrečela jsem to. Tvrdá realita toho, že to, co jsem si vždy nejvíc přála - poklidný rodinný život - nikdy nebudu mít. Smířená s tím stále nejsem, pořád to bolí, ale už aspoň dnes nebrečím. Hlavně aby bylo zdraví a s tím zbytkem už se dá nějak pracovat…
Tak hodně štěstí a zdraví!!! :kytka: :kytka:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.1.22 17:14

40 pro mě znamená, už nikdy dítě… Děsí mě 60. A všecho nejlepší :kytka: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
15.1.22 18:37
@Venetia píše:
Všechno nejlepší

To je vtipný, Veni. Já jak tě neznám osobně, tak mám pořád pocit, že je ti tak 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
15.1.22 18:38
@jita22 píše:
Už? 8o Přitom jsi pořád taková mladá holka :*

Koukám že máme stejné asociace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
15.1.22 18:49
@MartinaIrena píše:
To je vtipný, Veni. Já jak tě neznám osobně, tak mám pořád pocit, že je ti tak 30 :mrgreen:

Tak je duševně :D Ale oficiální datum říká něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky