Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jestli potom co jsem dneska snedla mohu zhubnout.. Nebo spíš jestli je to zdravé..
Ráno- banán s jogurtem
Svačina- pečivo a jablko
Oběd- kuřecí s rýží
Svačina- červený grep
@fashion_victim83 píše:
Ani náhodu, budes podvýživena a telo si bude držet tuk. Pokud ovšem meris 120cm mohl by to teoretický byt dostačující příjem
A kolik bych toho tedy měla jíst?
@Zuzuku píše:
A kolik bych toho tedy měla jíst?
Nejlepe zajit za vyzivarem, nechat se zmerit, zvazit, zmerit tuk, svaly a vodu a on ti rekne ![]()
Dnes jsem měla co jsem měla a jdu to vylítat na noční. Zhubnu taky? ![]()
Tak já nevím, ale snad jsi dospělá a poznáš co je zdravé a co ne.Na internetu je toho tolik o zdravé výživě, že stačí pohledat.
@Zuzuku píše:
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jestli potom co jsem dneska snedla mohu zhubnout.. Nebo spíš jestli je to zdravé..
Ráno- banán s jogurtem
Svačina- pečivo a jablko
Oběd- kuřecí s rýží
Svačina- červený grep
A veceri tam nemas. Grep ke svacine si predstavuji tak ve ctyri (?), a pak uz do rana nic? To je idealni kukladani tuku do zasoby ![]()
Není pečivo jako pečivo, chybí ti tam kopice zeleniny. A celkově je toho málo. Večeře není? A grep je ovoce a to je lepší do oběda.
Takže zhubnout můžeš jen dokud se nenajíš, pak si tělo uloží do zásoby, protože se bude bát, že mu příště dáš zase málo.
@Zuzuku Zkus tohle: http://www.stobklub.cz/sebekoucink/
Je to otrava, ale ukáže ti čeho máš moc a čeho málo. Pár dní si to zapisuj a pak už budeš vědět sama jak se stravovat. Mně to pomohlo ![]()
@Zuzuku
Pokud nejses mega tlusta 150 kg, tak tohle je uplne ok strava, taky jsem se takhle stravovala a cejtila jsem se v poho, hlad jsem nemela a jojo efekt take nebyl
Me vzdycky bavi, jak nektery maj 120 kg, drzi dietu, pak prestanou, zerou jako pras…a pak brecej, ze je jojo efekt
tvuj jidelnicek je ok ![]()
Jo a kup si chia seminka, ty jsou dobry na hubnuti, michej klidne do vseho, pak otruby a pij ty 2 l urco, vecer zeleninu ![]()
@Anonymní píše:
@Zuzuku
Pokud nejses mega tlusta 150 kg, tak tohle je uplne ok strava, taky jsem se takhle stravovala a cejtila jsem se v poho, hlad jsem nemela a jojo efekt take nebylMe vzdycky bavi, jak nektery maj 120 kg, drzi dietu, pak prestanou, zerou jako pras…a pak brecej, ze je jojo efekt
tvuj jidelnicek je ok
a většinou tolik váží ty anonymové, že? ![]()
Takže 1.snídaně - banán s jogurtem - opravdu tě to zasytí a „nakopne“ do nového dne? 2.svačina pečivo a jabko - nepíšes jaké pečivo, každopádně to moc nezní jako chutná svačina, takže hrozí, že budeš mít příště chuť se něčím dojíst. 3. Oběd je asi celkem v pohodě..4.grep..a dál? Takže můj názor - ne, nezhubneš, maximálně po tom šoku co tělo prodělá něco málo a za chvíli budeš mít nahoře 2× tolik. Doporučuji nedržet dietu, ale změnit trvale životní styl..a k jídelníčku - já bych si dala třeba toto: 1.snídaně: ovesné vločky s mlékem, 2.svačina: plátek celozrnného chleba s lučinou, jablko, nebo třeba nějaký jogurt s müsli, místo pečiva 3. Oběd bych nechala, ale přidala bych restovanou zeleninu, 4.svačina: celozrnný chléb s plátkem šunky, zelenina, nebo místo pečiva zeleninový salát 5.večeře: omeleta, zelenina, možná plátek celozrnného chleba..
@tamata
No…, ted jsem v 5.m tehotenstvi a nesetrim se v jidle a na dietu s…takze uz se tomu oproti vaze predtim skoro blizim
![]()
@Anonymní píše:
Jo a kup si chia seminka, ty jsou dobry na hubnuti, michej klidne do vseho, pak otruby a pij ty 2 l urco, vecer zeleninu
Moc dekuju za to co jsi napsala
já taky právě necitim hlad.. A přijde mi že toho není tak málo jako kazdej píše ale píše to kazdej..
semínka si určitě koupim.. Ale někde jsem cetla že ty zas tolik dietní nejsou.. A piju dost
chtěla bych do léta zhubnout 5kg myslis že to takhle půjde? Přes týden nesportuju :/
Zhubneš, ale zdravé to není a zničíš si metabolismus. Jak si dáš něco „nedietního“, tělo si to okamžitě uloží na horší časy. Ale koukám, že to číst nechceš. Tak hodně štěstí.