Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj maminky. Jdu k Vám s prosbou, máte některá zkušenost s nějakým produktem na podporu pocitu nasycenosti? Nedokážu se stále ovládat, potřebuji zhubnout a nějak mi nejde přestat papkat. Mám na mysli věci jako je obezin, lipoxal, a pod. Máte nějaká zkušenosti, co opravdu funguje?? Děkuji
Luštěniny, obilné kaše a hodně a pravidelně pít čistou vodu. Na doplňky se vykašlete ![]()
Vlaknina. Klidne ve forme kapsli. Lipoxaly a podobne marketingove blafy jsou temer k nicemu.
Chia semínka, v žaludku zvětší svuj objem až 12×, stačí je něčím zapít, udělá se z nich gel a zasytí a navíc jsou zdravé, lipoxal určitě ne
Přesně nevím, ale kdysi spolubydlící pila na zažívání psyllium a tvrdila, že se po tom cítí hodně sytá. Vlastní zkušenost ale nemám ![]()
Psylium nebo chia semínka oboje mám vyzkoušené dát na lžičku a rychle zapít sklenicí vody
A pro pocit, že sem něco jedla sem to zajedla malým množstvím třeba papriky, rajčete
to sem dělala před těhu, teď kojím, tak to zatím neprovádím
@xnops Dobrý jsou třeba chia semínka nebo psylium, chia se dají přidat do jakéhokoliv jídla, jogurtu, mléka atd, žádná chemie
Lipoxal atd je k ničemu, zbytečné vyhazování peněz.
Já se vždycky narvu zeleninou, je v ní vláknina a dodá pocit sytosti. Přijde mi zbytečné vyhazovat peníze za nějaké přípravky ![]()
Chia seminka jsou hodne kaloricke, zkusila bych spis radeji tu vlakninu, nebo vitamin b tusim. Obecne se rika jist casto male porce
@xnops píše:
Ahoj maminky. Jdu k Vám s prosbou, máte některá zkušenost s nějakým produktem na podporu pocitu nasycenosti? Nedokážu se stále ovládat, potřebuji zhubnout a nějak mi nejde přestat papkat. Mám na mysli věci jako je obezin, lipoxal, a pod. Máte nějaká zkušenosti, co opravdu funguje?? Děkuji
nic z toho, co píšeš, jsou to blafy.. soustřeď se na dobrou stravu. Né na kraviny, co za ně akorát vyhodíš prachy.
Čistý kolagen. Já to beru na kolena
Aby mě nebolela při lyžování. Ale jednou denně ti to asi moc nepomůže… Každopádně ta kostka kolagenu v břiše zvětšuje objem a je pravda, že nemám hlad. Měla by se brát ráno, ale já ji beru večer.
Za mně bych doporučila www.nutrabona.cz
jsou to produkty na přírodní bazy. Až vyzkoušíš zamiluješ si je. Jsou účinné. Hodně štěstí
Poriadne sa najest. Ked telo dostane co potrebuje, prestane ‚prudit‘ chutami.
Nasa babi sa tak stazovala snad od porodu, ze nemoze mat doma nic sladke, lebo na to ma furt chut. No a minuly mesiac mi cela sokovana povedala, ze jak sme k nej neprisli na obed, tak tlacila rizoto, aby sa nepokazilo, a ze zrazu ‚zazracne‘ stratila chut na sladke ![]()
Inak pomaha lyzicka medu (nepancovaneho) na lacno a tak hodinku s dalsim jedlom pockat, az ho telo spracuje.