Nelíbí se mi dnes udělaný melír - co teď?

5868
4.3.16 17:07

Nelíbí se mi dnes udělaný melír - co teď?

Mamky HELP! Dnes mám prvně v životě melír dělaný přes čepici (mám krátké vlasy) a vůbec se mi to nelíbí, necítím se v tom fajn :( dá se s tím něco dělat? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3395
4.3.16 17:09

Obarvit? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.3.16 17:11

@beruska03 barevny sampon. Taky jsem si ho dávala když se mi melír nepovedl nebo nelíbil :) nebo rovnou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.3.16 17:21

@Mexie a nezrezivi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
4.3.16 17:27

Treba se ti to zitra nebude zdat tak hrozny az si to upravis podle sebe :mrgreen: ja nejsem nikdy spokojena s ucesem kdyz jdu od kadernice, musim si to upravit podle sebe:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.3.16 17:31

@a12 to jsem udělala jako první :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 17:40
@beruska03 píše:
Mamky HELP! Dnes mám prvně v životě melír dělaný přes čepici (mám krátké vlasy) a vůbec se mi to nelíbí, necítím se v tom fajn :( dá se s tím něco dělat? :,( :,( :,(

Tak s tím mám zkušenost. Je to sice 15 let, ale dopadla jsem katastrofálně. Taky přes čepici, akorát že na dlouhých vlasech. Změnila jsem kadeřnici, ta mi barvu nedoporučila, alespoň ne hned, prý bych si čerstvě melírované vlasy barvou zničila. Dlouho jsem chodila na přeliv, dlouho. Od tý doby už žádný experiment. Vypadala jsem příšerně, bylo to rozpitý, nepravidelný, od žlutý do oranžový. Když jsem přišla k tý nový kadeřnici, tak říkala kolegyni, ať se jde podívat na tu hrůzu. Tamtu jsem nechválila, kudy jsem chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
4.3.16 17:41

@beruska03 dej na to nějakou plavou blond od pallete. Jednou jsem si v rámci úspor dělala melíry doma a pak to musela přebarvit. Udělala jsem to hned druhý den a dobrý. Stáhlo to ten hnusnej melír a vypadala jsem zas jako člověk. Od té doby už zase jen u kadeřnice a přes alobal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.3.16 17:55

@Stánina jej
@pralinka2727 já to mám dělané kadeřnici. Mě se prostě ta blond na mých vlasech nelíbí :-( má barva je hnědá :-(
Kdyz dam takový ten šampon Od Palete myslím myslíte že to zrezne? Mám slzy v očích jak na sebe koukám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.3.16 17:56

Používám Schwarzkopf Professional Igora Expert Mousse barvicí pěna na vlasy. Balení mi vydrží děsně dlouho, pěkně nabarví a vymývá se (neničí vlasy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
4.3.16 17:58

@beruska03 Já měla tohle. Šampon bych měla hned pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 18:03
@beruska03 píše:
@Stánina jej
@pralinka2727 já to mám dělané kadeřnici. Mě se prostě ta blond na mých vlasech nelíbí :-( má barva je hnědá :-(
Kdyz dam takový ten šampon Od Palete myslím myslíte že to zrezne? Mám slzy v očích jak na sebe koukám. :?

Šla bych zase k profesionální kadeřnici. Jestli je melír udělanej dobře a jen se ti to nelíbí, tak klidně k tý samý. Nejsi první ani poslední. A jestli to podělala, tak k jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.3.16 18:04

@beruska03 jakou máš barvu vlasu a jaký melír??? Já mám hnědou barvu vlasů a melír jsem si dala blond. Šampon jsem koupila tmavě hnědý a vše bylo ok :) mám s tím zkušenosti :D Barvu bych nedávala. Šampon je šetrnější. Je levný tak si kup pro jistotu dva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
4.3.16 18:07

Pokud použiješ tmavý šampon a ne plavý tak to určitě nezrezne. Tmavá chytá na blond pěkně. Nebo nekupuj uplně šampon, ale vymývající se barvu. Dala bych třeba nugát. Ta vypadá moc pěkně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
4.3.16 18:10

Žádná trága, žádné slzy, klííííd. Prostě na to hoď naprosto jakoukoliv barvu, co se ti líbí. Ideální je třeba když máš svoje vlasy hnědé, tak koupit světlejší hnědou, než je ta tvoje. Tvoje vlasy nezesvětlí, ale ty světlé melíry budou pak jako tón v tónu. Prostě na ně ta světlejší hnědá chytne a bude to vypadat dobře. Tohle jsem řešila stokrát, vlasy měním častěji než spodní prádlo (to je vtip samozřejmě).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková