Nelíbí se mi dnes udělaný melír - co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
4.3.16 18:14

Ma barva je hnědá a melír je blond. Pokud se z toho nevyspím tak jdu pro přeliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.3.16 18:14

Pokud byl malíř dělaný dnes rozhodne bych na to nic nedavala, rozhodne ne barvu z drogerky plavou nebo hnědou, taky bys mohla skončit zelená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
4.3.16 18:18

@LauraLola Kde se dá koupit tahle pěna? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kadernice_praha
4.3.16 18:25

Byla bych opatrná, asi bych to - být Tebou, i když nevím, jaký jsi typ a jaké vlasy chceš mít - ztmavila jen tak na 2/3 hlavy a zbytek nechala prosvětlený

• Citovat
  • Upravit
kadernice_praha
4.3.16 18:27

@Pam12 Proč by skončila zelená? Ptám se vážně, vím, že zbarví na koupališti holkám hlavu modrá skalice CuSO4, resp. CuClO2, ale nevím, že by časté barvení tohle způsobilo? Máš s tím zkušenost? Budu ráda za info, tchýni se to jednou u kadeřnice stalo a já vydedukovala, že se jí k tomu musela dostat měď

• Citovat
  • Upravit
3230
4.3.16 18:36
@kadernice_praha píše:
@Pam12 Proč by skončila zelená? Ptám se vážně, vím, že zbarví na koupališti holkám hlavu modrá skalice CuSO4, resp. CuClO2, ale nevím, že by časté barvení tohle způsobilo? Máš s tím zkušenost? Budu ráda za info, tchýni se to jednou u kadeřnice stalo a já vydedukovala, že se jí k tomu musela dostat měď

Nemyslím si. Přecházela jsem z černé na blond a dala jsem vlasům bruntálně zabrat. Nechtěla jsem chodit rezavá a 2× jsem je odbarvila, potom hodila plavou a potom blond melír :D Vlasy jsem zelené neměla a kupodivu jsem neskončila plešatá což se všichni divili :D takže byly za 1 den barveny 4× :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.3.16 18:41

@beruska03 vlasy bych obarvila, ale pozor při výběru barvy některé odstíny chytnou jinak na to odbarvený a jinak na původní vlasy… zašla bych do kadeřnických potřeb, pokud nějaké ve městě máte (pokud nechcete přímo ke kadeřnici) aby poradili jakou barvu. šampony a přelivy bych nevolila, vymyjou se a melír zůstane akorát v mnohem horším odstínu (osobní zkušenost) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
4.3.16 18:42

@kadernice_praha já bych ráda aby vlasy byly zase hnědé, klidně světlé… mě se ten melír prostě nelíbí, připadám si v tom děsně stará :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
4.3.16 18:42

@kadernice_praha Neskončí zelená, to je blbost. To by se tak stalo, kdyby vlasy barvila henou.

• Citovat
  • Upravit
397
4.3.16 18:57
@Bedulinka píše:
@LauraLola Kde se dá koupit tahle pěna? :)

Kupuju na parfums.cz, ale mají i jinde na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kadernice_praha
4.3.16 19:31

@beruska03 Pak musíš zvolit nějakou max středně plavou a zlehka to vyzkoušet třeba na jednom prameni, co to udělá. Když jí dáš na celou hlavu, buděš plavá celá, takže t třeba pročesávat, ale i tak to budeš mít poté zlehkaa melírované, ale to vypadá hezky, je to velmi jemné.

• Citovat
  • Upravit
9658
4.3.16 19:33
@kadernice_praha píše:
@Pam12 Proč by skončila zelená? Ptám se vážně, vím, že zbarví na koupališti holkám hlavu modrá skalice CuSO4, resp. CuClO2, ale nevím, že by časté barvení tohle způsobilo? Máš s tím zkušenost? Budu ráda za info, tchýni se to jednou u kadeřnice stalo a já vydedukovala, že se jí k tomu musela dostat měď

Jj dala jsem si malíř, nelíbil se mi a ten den mi na to dala Kadernice hnědou a dochazela jsem zelená. Když jsem pak navštívila profistudio aby mi s tim neco udělali, tak mi rekli, ze je to typicky jev přebarveni meliru nekvalitní barvou. Ze to nějak oxiduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.3.16 19:34

J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.3.16 19:36

Jinak ja bezne přechazim z extrému do extrému ( z blond do cerna, z tmave na světlou) ale vždy pod dohledem zkušeného kadeřníka, s kvalitni peci a vlasy mam dlouhé po pas a v super stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.3.16 19:39
@beruska03 píše:
@kadernice_praha já bych ráda aby vlasy byly zase hnědé, klidně světlé… mě se ten melír prostě nelíbí, připadám si v tom děsně stará :(

kup si v drogerii pěnové tužidlo, které barví, měla jsem to stejně jako ty. Melír dělá starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková