Dneska blázním.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.10.21 11:06

@unuděná nevzala. Nevím jestli ji vzít ať si nerozhazim hormony

• Citovat
  • Upravit
53190
20.10.21 11:07
@Anonymní píše:
@unuděná nevzala. Nevím jestli ji vzít ať si nerozhazim hormony

Takže lepší riziko otěhotnění a panika, než rozházené hormony? Normálně si jí vem, jedna nízkohormonální pilulka navíc ti nic neudělá, i kdybys tu ranní snědla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 11:08

@unuděná je to vysokohormonální antikoncepce

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
20.10.21 11:09
@Russet píše:
Pro šesnáctku bych injekci teda nevybrala. Radilan jsem jí tělísko, ale to asi v 16 nedávaj. Netušila jsem, že je to takové mládě.

Ji je 16 to jsem přehlédla. No tak ať se na sex vyprdne. A třeba jen dělají orál nebo se mazlí vždyť nemusí kukat :roll:

• Citovat
  • Upravit
53518
20.10.21 11:11
@Anonymní píše:
@Russet antikoncepce vreya a dnes je to přesně 1. týden
Užívám už 10 měsíců

Je to v místě, kde je psané o tom, když zapomeneš tabletu. V prvním týdnu se máš chránit další týden ještě jinak. Stejně používáte kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.10.21 11:11
@Anonymní píše:
@unuděná je to vysokohormonální antikoncepce

Jak jsi na to přišla? Ty se léčíš s nějakou hormonální poruchou, akné, nadměrné ochlupení atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.10.21 11:12
@ludmilaadamkova píše:
Ji je 16 to jsem přehlédla. No tak ať se na sex vyprdne. A třeba jen dělají orál nebo se mazlí vždyť nemusí kukat :roll:

Nemusí. Já to taky nechápu, kam ty holky spěchají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
20.10.21 11:14

A prujem už nebyl. Co to bude další měsíc, zvracení? Po 105 nesouloz dokud si to nesrovnas v hlavě. Jsi fakt psycho a neomlouvej to věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 11:14

@unuděná ano s akné. A tu antikoncepci beru jen na přání lékařky protože požaduje účinnou antikoncepci. Beru k tomu léky curacné na které se nesmí otěhotnět. Proto vyšiluji

• Citovat
  • Upravit
53518
20.10.21 11:15
@unuděná píše:
Jak jsi na to přišla? Ty se léčíš s nějakou hormonální poruchou, akné, nadměrné ochlupení atd.?

Koukla jsem a je to fakt na problémy s pletí a ochlupením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.10.21 11:17
@Anonymní píše:
@unuděná ano s akné. A tu antikoncepci beru jen na přání lékařky protože požaduje účinnou antikoncepci. Beru k tomu léky curacné na které se nesmí otěhotnět. Proto vyšiluji

V tom případě zavolej doktorce a zeptej se, co máš dělat, když si nejsi jistá, zda sis pilulku vzala. Mohlas to udělat už ráno a nevyšilovat na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.10.21 11:17
@Anonymní píše:

Používáte kondom. Jiní to mají jako jedinou formu antikoncepce a neotěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 11:21

@Russet dobře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.21 11:22

@Russet jak dlouho když je to v 1. týdnu? :?

• Citovat
  • Upravit
53190
20.10.21 11:28
@Anonymní píše:
@Russet jak dlouho když je to v 1. týdnu? :?

Panebože, bejt mou dcerou, tak s tebou zatřesu, až ti mozek zachrastí. PŘEČTI SI PŘÍBALOVÝ LETÁK!!! Tady ho máš například:
https://zdravi.euro.cz/…alovy-letak/
Vypichuji:
Jestliže jste zapomněla užít 1 tabletu v 1. týdnu
Užijte ihned „zapomenutou“ tabletu i za cenu, že byste měla užít dvě tablety najednou. Další tablety užívejte jako obvykle, ale v následujících sedmi dnech byste měla užít ještě zvláštní ochranu. Pokud jste měla pohlavní styk v týdnu předcházejícím vynechání tablety, nelze vyloučit otěhotnění. Ihned vyhledejte svého lékaře.

Takže zobni a jelikož sex byl chráněný kondomem, už se utíkej učit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová