Dneska blázním.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
20.10.21 11:45

Mimochodem, snad jsi si ten prášek nebrala na zahradě ne? Tak prohledej místo, kde jsi ho vyndavala z platíčka a pokud ho nenajdeš, no tak jsi ho asi snědla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 11:46

@unuděná hledala jsem ráno a nenašla.

• Citovat
  • Upravit
53190
20.10.21 11:47
@Anonymní píše:
@unuděná hledala jsem ráno a nenašla.

No, tak jsi ho asi snědla, i když nechápu, jak si to můžeš nepamatovat. Tak se týden chraňte dál i kondomem a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101657
20.10.21 12:49
@unuděná píše:
Panebože, bejt mou dcerou, tak s tebou zatřesu, až ti mozek zachrastí. PŘEČTI SI PŘÍBALOVÝ LETÁK!!! Tady ho máš například:
https://zdravi.euro.cz/…alovy-letak/
Vypichuji:
Jestliže jste zapomněla užít 1 tabletu v 1. týdnu
Užijte ihned „zapomenutou“ tabletu i za cenu, že byste měla užít dvě tablety najednou. Další tablety užívejte jako obvykle, ale v následujících sedmi dnech byste měla užít ještě zvláštní ochranu. Pokud jste měla pohlavní styk v týdnu předcházejícím vynechání tablety, nelze vyloučit otěhotnění. Ihned vyhledejte svého lékaře.

Takže zobni a jelikož sex byl chráněný kondomem, už se utíkej učit :zed:

Ji nema co zachrastit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 12:54

@unuděná a mám si brát ještě ten jeden když je to vysokohormonální antikoncepce?

• Citovat
  • Upravit
21841
20.10.21 13:56

Zakladatelko, jsi ještě nevyzrálé děcko. Věnuj se škole, přátelům, sportu a ještě pár let počkej s provozováním sexu. To je záležitost pro dospělé jedince, i kdyz podle zákona můžeš od patnácti, je třeba, aby jsi na to byla psychicky i fyzicky připravena, což zjevně nejsi. Nic ti neuteče a hormony do těla při vývinu jsou taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101657
20.10.21 14:15
@Anonymní píše:
@unuděná a mám si brát ještě ten jeden když je to vysokohormonální antikoncepce?

A co to je antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 14:51

@j.a.n.i1 vreya

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová