Dneska blázním.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
20.10.21 08:10

Já taky, ale z trochu jiných důvodů…

• Citovat
  • Upravit
53190
20.10.21 08:15

Už zase? :roll: Prosímtě pořeš s lékařem jinou metodu antikoncepce, když evidentně nejsi schopná svědomitě užívat pilulky a ještě takhle šílíš :roll: Injekce, implantát, náplasti, tělísko. A budeš mít klid. Navíc nechápu, proč to řešíš, když souložíš s kondomem. Já měla za to, že HA bereme proto, abychom gumu v dlouhodobých vztazích natahovat nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 08:16

@j.a.n.i1 proč jen jsem vyděšená jestli jsem si prášek vzala :nevim: snažím se brát poctivě a když něco nevím, tak se radši ptám. Dítě opravdu teďka ne. Proto používám i kondom.

• Citovat
  • Upravit
17290
20.10.21 08:18
@inkakřivák píše:
Zapomněla jsi napsat jméno a adresu. Kam máme přijít hledat?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.10.21 08:20
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 proč jen jsem vyděšená jestli jsem si prášek vzala :nevim: snažím se brát poctivě a když něco nevím, tak se radši ptám. Dítě opravdu teďka ne. Proto používám i kondom.

Ježiši tak si vem ještě jeden a nazdar. I kdybys vzala dva najednou, tak se nic hrozného nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.10.21 08:22
@Anonymní píše:

Proboha i kdyby sis ten jeden prášek nevzala, tak se vůbec nic nemůže stát, když sexujes i s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35709
20.10.21 08:26

Aneb jak udělat z prdu katastrofu nadnárodních rozměrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
20.10.21 08:27
@Anonymní píše:

Třeba protože normální člověk fakt není vyděšený z toho, zda si vzal či nevzal prášek :zed: ten ho prostě vyndá z platíčka, spolkne a tím to pro něj končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 08:29

@j.a.n.i1 hodně žen ten prášek spadl..

• Citovat
  • Upravit
27634
20.10.21 08:36

No hele tohle znám ale já na rozdíl od tebe beru ráno sedm prášku a večer pět takže mám systém abych si byla schopná zkontrolovat že jsem je všechny vzala a to beru každý v jiný čas a ještě k tomu některý na lačno jiný ne takže to chce systém když v tom jednom máš zmatek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.10.21 08:38
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: A? Myslíš, že každá z nich takhle vyšilovala a šťourala se v krku? Prosimtě neřeš to, buď si vezmi ještě jeden, nebo neber a týden se pečlivě chraň tím kondomem a je to. To je fakt děsnej problém :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.21 08:42

@unuděná jen týden?. Nebo do konce plata? A děkuji že jste poradila. A omlouvám se

• Citovat
  • Upravit
53190
20.10.21 08:51
@Anonymní píše:
@unuděná jen týden?. Nebo do konce plata? A děkuji že jste poradila. A omlouvám se

Tak si přečti příbalák ne? Pokud si nejsi jistá, ber to tak, jako bys prášek zapomněla vzít. Já bych si prostě vzala další hned a dál pokračovala v balení normálně. Pak bys měla být plně chráněná. A fakt ti doporučuji probrat s gynokologem jiné možnosti hormonální antikoncepce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.10.21 08:58

Přečti si příbalový leták, píšou tam co ve tvém případě dělat…Jestli ti ovšem taky někam nespadl. :lol:

• Citovat
  • Upravit
101603
20.10.21 09:08
@Anonymní píše:

Jako promiň, ale já jsem při smyslech a tedy pokud mi spadl, tak vím, že mi spadl a buď ho najdu a spolknu nebo nenajdu a vezmu z náhradního plata. Ale výsledek je ten, že nemám potřebu šílet, jestli jsem si ho vzala nebo mi spadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová