Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
Tak si přečti příbalák ne? Pokud si nejsi jistá, ber to tak, jako bys prášek zapomněla vzít. Já bych si prostě vzala další hned a dál pokračovala v balení normálně. Pak bys měla být plně chráněná. A fakt ti doporučuji probrat s gynokologem jiné možnosti hormonální antikoncepce
Nojo, ale to by jich taky mohla sníst 10 za den, neb klidně bude šílet i u druhého, třetího, čtvrtého…
@j.a.n.i1 píše:
Nojo, ale to by jich taky mohla sníst 10 za den, neb klidně bude šílet i u druhého, třetího, čtvrtého…
@unuděná taky myslím
není na tom snad nic hrozného. Ještě když mi je jen 16 tak mám strach ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná taky myslímnení na tom snad nic hrozného. Ještě když mi je jen 16 tak mám strach
Zcela typicky nejsi zralá na sexuální život. Asi to slyšet nechceš, ale je to tak. Když takhle šíleně vyšiluješ kvůli jednomu prášku, který můžeš snadno nahradit dalším a k tomu používáte kondom ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná taky myslímnení na tom snad nic hrozného. Ještě když mi je jen 16 tak mám strach
Koukám, že jako bonus evidentně nechápeš ironii… A když máš takový strach, tak s nikým nespi a máš klid.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 hodně žen ten prášek spadl..
Tak ho sebere. Denně beru jiný prášek a jak to dělam už automaticky, tak se pro jistotu koukám, jestli jsem si ho vzala. Sedej si ke stolu, prášek drob nad stolem a nahlas si řekni, spolkla jsem ho. Pak snad přestaneš plašit.
@ludmilaadamkova píše:
Doporučuju náplast nebo injekce pokud řešíš tohle… nebo kondomy
Pro šesnáctku bych injekci teda nevybrala. Radilan jsem jí tělísko, ale to asi v 16 nedávaj. Netušila jsem, že je to takové mládě.
@Russet jak dlouho se mám chránit? V příbalovem letáku jsem to nenašla
@Anonymní píše:
Jaká je to HA a v jakém týdnu jsi? Prvním?
@Anonymní píše:
Prosímtě psalas, že kondom používáte stejně, tak jak jinak se chceš ještě chránit??
@Russet antikoncepce vreya a dnes je to přesně 1. týden
Užívám už 10 měsíců
@Anonymní píše:
@unuděná někdy děláme i přerušku.
Ty si z nás ale fakt střílíš ne? Takže ty bereš HA, používáte kondom a ještě přerušujete? Jako většinou radím dvojité kšandy pro mladé holky, jako jsi ty, ale trojité, to je tedy úlet
Fakt myslím, že bys měla sexuální život ještě odložit, nejsi na to připravená.
Doporučuju náplast nebo injekce pokud řešíš tohle… nebo kondomy