Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitusee píše:
To je ta pani,,zachovala padesatnice "?
@medunka23 @Tom-Jerry
Ahojte holky
vím, že už je to doba kdy jsme na Leonu v této diskuzi nadávaly, ale dnes jsem narazila na její profil na MK
tak letos ji bylo 40 ![]()
@Mexie to je ta jakože distingovaná krávička?? Jak tam byl ten postiženej co měl šílenej binec doma??
Nemám registraci na koni, takže se tam nedostanu
@medunka23 aha škoda
Jo to je ta blondýna co pořád rypala do toho postiženého a tomu teplému lezla do zadku ![]()
@Mexie já na ní byla zvědavá u poslední večeře a ona nepřišla, jen ten teplej říkal že si ho vymazala z přátel na FB, byl zní docela rozčarovanej
@medunka23 jo???
To jsem neviděla.
No hleděla jsem jak jsem na ni narazila na tom koníkovi. To zas rozčarovalo mě
Vzpomněla jsem si jak se chovala slepice jedna ![]()
@Mexie to víš, čerstvý mimino, tak jsem většinou u toho kojila, dávali to v neděli okolo šestý, vždycky ten týden opakovali a pak v neděli dali tu poslední večeři kdy se viděli po nějaký době, u většiny těch paret dorazili všichni, jen tahle ne. Jako aspoň co jsem zaslechla přes hučení starší, tak ztoho byl vyřízenej, že snad neřekla nic a pak najednou bumho
@medunka23 nedivím se, myslím, že si musela vyslechnout a přečíst dost kritiky na to jak arogantně se chovala. Tohle to trochu dokazuje
má nick lekra
@Elča93 čekám vždycky na opakování v poledne, to mám klid, starší ve školce a mimino spí, ale je to síla teda…
@medunka23 už jenom ten slovník, tyhle díly asi budou aspirovat na rekord v počtu vypípnutých výrazů
A ten Tibor nebo jak se jmenuje, to je teda dáreček, všechny a všechno pomlouvá, dává jeden!!! bod a pak sám spálí maso do černa a maskuje to špenátem ![]()
@Elča93 no a moc mi nepřijde že ukazujou tolik z vaření, ale spíš ty jejich konflikty. Tibor je blbeček, nevíš z jaké části republiky to je?? Ten Tibor mi je povědomej ![]()
Holky, taky sleduji Prostřeno. Ale tentokrát je to opravdu panoptikum. Slušné chování neexistuje, férová hra taky ne. Dát jeden bod, to je opravdu ubohé. Minulý týden vařili všichni dobře, získala jsem trochu inspirace, pohodička. Ale to co je teď?
A docela mě překvapilo, jak ubohé a silně vulgární komentáře má Iprima.
I mě dost vadí, jak tentokrát veškerá pozornost padla na chlapce gaye. Prostě to tak je, někdo je takový, jiný makový. Tolerance musí být. Ale jak ostatním vadí, že je na chlapce a pořád to opakují, no fuj. Opravdu by takový pořad měli dávat až po 22 hodině.
@VeruBorůvka já to normálně mívám zapnuté u toho večerního šrumce s dětma, vaření večeře, ale po prvním dni jsem usoudila že toto není pro uši tříleťačky, jak to pořád vypípávaj je šílený. No koukám na to při obědě a je to šílený
@medunka23 no a díváš se občas na ty komentáře? http://www.iprima.cz/…sion/1623507
To je opravdu hrůza, co se legálně pouští mezi lidi…