Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
11.4.16 20:01

Jako já prvně valila oči, pak se smála, no a na konci mi bylo toho chlapa vlastně docela líto…zřejmě je trochu,,za míň", žije sám…já bych mu ty 4 body dala taky…ale tu voschlou paštiku bych do huby nedala, ani kdyby mi držel bouchačku u hlavy.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
11.4.16 20:05

Tak nejak…napul lito, ale uplne stejne a vic lito mi bylo tech hostu, kteri se snazili byt slusni, taktni a mili… no, des bes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.4.16 20:10

Já si myslím, že stydět by se měla hlavně prima, že je tohle schopna to vysílat a vůbec s ním natáčet, jen aby měla sledovanost :zed:.On byl podle mě duševně nemocný a neměl tam co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
11.4.16 20:13

@Tom-Jerry líp bych to nevystihla…

• Citovat
  • Upravit
14062
11.4.16 20:18

Holky me teda pana bylo lito, prepla jsem to a bylo mi do breku.
Pan ocividne neni uplne normalni (nemysleno zle) jasne natocime, ztrapnime a budeme mit sledovanost. :poblion:

Bylo mi lito i ucastniku o tom zadna. Videla jsem jen do polevky, pak jsem prepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
11.4.16 20:19
@Tom-Jerry píše:
Já si myslím, že stydět by se měla hlavně prima, že je tohle schopna to vysílat a vůbec s ním natáčet, jen aby měla sledovanost :zed:.On byl podle mě duševně nemocný a neměl tam co dělat.

Presne tak.

@Terka1603 píše:
Jako já prvně valila oči, pak se smála, no a na konci mi bylo toho chlapa vlastně docela líto…zřejmě je trochu,,za míň", žije sám…já bych mu ty 4 body dala taky…ale tu voschlou paštiku bych do huby nedala, ani kdyby mi držel bouchačku u hlavy.. :mrgreen:

Taky me ho bylo az lito. Ale aspon ze nejsou v parte tenhle tyden nejaci bl.bci. aspon se fakt snazili byt taktni a slusni, jak uz tu nekdo psal.

Ale byl to fakt des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.4.16 20:34

Je to ostuda tv prima predevsim. Pan zjevne neni uplne dusevne v poradku a Prima si na jeho ucet zvysila sledovanost… je to neseriozni vuci nemu a i vuci ostatnim soutezicim (kteri byli nastesti vsichni velmi slusni a taktni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
11.4.16 20:34

Taky sem čučela jako vejr :D dnes to bylo opravdu jedlý. :poblion: Nechápu proč to Prima odvisílala. Přišlo mi ho nakonec taky líto, IQ -20, bordel mega, smrad, byt bez ledničky… No chtěla bych vidět tu rodinu s dětmi, co tam údajně bydlí. Díval se i manžel a to je co říct!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
11.4.16 21:01
@Tom-Jerry píše:
Já si myslím, že stydět by se měla hlavně prima, že je tohle schopna to vysílat a vůbec s ním natáčet, jen aby měla sledovanost :zed:.On byl podle mě duševně nemocný a neměl tam co dělat.

Souhlasím. Přiznám se, že jsem to v polovině přepla a tento týden se dívat nebudu. Pán je mentálně níž než by se u soutěžících předpokládalo. Je mi ho líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
11.4.16 21:15
@veronika6913 píše:
Koukal jste dnes někdo?? 8o

koukám pravidelně, bylo mi zle za ně, hostitele mi bylo svým zpusobem líto, náš bejvalej soused je něco podobnýho, oni ty lidi za to nemužou, já bych tam jíst nemohla :poblion: :poblion: řekla bych že mu bodu dali až moc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
11.4.16 21:26

Holky, jen si nemyslete že všichni Znojmáci jsou takoví. Znám ho osobně potkáváme se. Pán je celkem příjemný a rád se baví s každým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
11.4.16 21:28

@Korčulka86 bydlí tam sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
11.4.16 21:35

@fifinkaa on mi přišel jako příjemný člověk, ale bohužel trochu jednodušší, je mi ho líto že je nemocnej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
11.4.16 21:36

No Prima se teda předvedla, že se nestydí

jinak, měla jsem pocit, že tam pán jednu chvíli zamumlal, že má rakoviu tlustýho střeva…? Ještě když vařil… nebo se mi to zdálo..?
akorát nemá ráda lidi bez sebereflekce, sice mi ho bylo líti, ale jak furt tvrdil, že tam má pořádek a že oni taktizujou, tak to mi lezlo na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
11.4.16 21:40

@Conulka říkal že má padoucnici a rakovinu tlustého střeva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie