Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
30.1.16 17:22
@Litta píše:
@TSMoruga K tomu natáčení jindy než jak je to pak sestříháno: :lol:
Prostreno Soutežící nechápe cas
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to mě rozsekalo, to nemá chybu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.1.16 17:47
@Litta píše:
@TSMoruga K tomu natáčení jindy než jak je to pak sestříháno: :lol:
Prostreno Soutežící nechápe cas
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3165
30.1.16 23:25

@Litta Inu, skvělý materiál v Prostřenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.2.16 20:32

Ahoj, dnešní díl jsem neviděla, nevíte kde na to kouknout? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.2.16 18:20

8o 8o 8o koukáte někdo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
15.2.16 18:53

@Ginuš já koukala, to byl děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
15.2.16 19:39

Co se dělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.2.16 19:44
@Ginuš píše:
8o 8o 8o koukáte někdo 8o

Super salámistka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66815
15.2.16 19:49

Mně ta paní byla sympatická, ale viděla jsem to jen po polívku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
15.2.16 19:51

To byl fakt des ty krve zapeceny v kazdem jidle :poblion: a podle jejich slov pry nebude varit blafy tak jsem cekala co skvelyho uvari a ona krev :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3548
15.2.16 19:58

@Bureschka Počkej co? Jaká krev? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
15.2.16 20:02
@Bureschka píše:
To byl fakt des ty krve zapeceny v kazdem jidle :poblion: a podle jejich slov pry nebude varit blafy tak jsem cekala co skvelyho uvari a ona krev :poblion:

pani pri strouhani jablek si strouhla i prst dost ji to teklo do tech jablek a ona to tam nechala a ani si to neosetrila, nezalepila nic…a pak byla krev i na teste co do toho ty jablka davala. A vůbec mela i divny bolaky na predloktich. No chtelo se mi :poblion: a jeste kamera hezky zabrala tu krev vsude fakt humus, ja jsem asi nejaka hakliva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20442
15.2.16 21:19

Až na tu dnešní paní mi přijdou sympatičtí, až to uvidí ti soutěžící budou se hodně divit, bych se teda asi pobl… děsné neviděla sem to celé, ale i to stačilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22508
16.2.16 03:58

Dobré ráno, včera jsem se dívala. Neviděla jsem podávání polévky a hlavního jídla a reakce. Že si neošetřila a nezavázala krvácející prst a krev byla v jídle, to bylo nechutné.
Musím ocenit její zábavu. Jsem občasný divák Prostřeno a vždy ocením novou zábavu. Nakládání utopenců včetně jednotných zástěr a kšiltů mi přišlo vtipné, nápadité a zdařilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.2.16 12:43

Jak tam vytřela těstem tu linku, já šla do kolen :mrgreen: Mimochodem, zapékat mince do jídla je už z principu neskutečný humus. To rovnou mohu vydlubat dlažební kostku na chodníku v Praze, vyvařit a zapéct do koláče. Už jen kdybych slyšela, že v tom jsou zapékané mince, tak může tvrdit, jak jsou sebevíc vydrhnuté, stejně bych nepozřela ani sousto. Ta představa, kolik a hlavně jakých lidí tu minci mělo v ruce předtím, než pustila zbytky zažrané „příchutě“ do těsta… brrr. :zed:
Prostřený stůl v hospodském stylu nic moc. :?
Ta krev, to bylo něco, v čem měl štáb okamžitě zakročit!! Myslím, že i v Prostřenu by měla být jistá hranice hygieny, kdy už se do toho musí pustit odpovědný štáb. :think: Minimálně zakázat pokrm podávat. Kdybych byla jedna z účastnic a teď to viděla v TV, šla bych asi zvracet :oops:

Ale zábava relativně pěkná, avšak už to tam dávněji bylo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí