Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Litta píše:
@TSMoruga K tomu natáčení jindy než jak je to pak sestříháno:
Prostreno Soutežící nechápe cas
@Litta píše:
@TSMoruga K tomu natáčení jindy než jak je to pak sestříháno:
Prostreno Soutežící nechápe cas
Mně ta paní byla sympatická, ale viděla jsem to jen po polívku
To byl fakt des ty krve zapeceny v kazdem jidle
a podle jejich slov pry nebude varit blafy tak jsem cekala co skvelyho uvari a ona krev ![]()
@Bureschka píše:
To byl fakt des ty krve zapeceny v kazdem jidlea podle jejich slov pry nebude varit blafy tak jsem cekala co skvelyho uvari a ona krev
pani pri strouhani jablek si strouhla i prst dost ji to teklo do tech jablek a ona to tam nechala a ani si to neosetrila, nezalepila nic…a pak byla krev i na teste co do toho ty jablka davala. A vůbec mela i divny bolaky na predloktich. No chtelo se mi
a jeste kamera hezky zabrala tu krev vsude fakt humus, ja jsem asi nejaka hakliva
Až na tu dnešní paní mi přijdou sympatičtí, až to uvidí ti soutěžící budou se hodně divit, bych se teda asi pobl… děsné neviděla sem to celé, ale i to stačilo..
Dobré ráno, včera jsem se dívala. Neviděla jsem podávání polévky a hlavního jídla a reakce. Že si neošetřila a nezavázala krvácející prst a krev byla v jídle, to bylo nechutné.
Musím ocenit její zábavu. Jsem občasný divák Prostřeno a vždy ocením novou zábavu. Nakládání utopenců včetně jednotných zástěr a kšiltů mi přišlo vtipné, nápadité a zdařilé.
Jak tam vytřela těstem tu linku, já šla do kolen
Mimochodem, zapékat mince do jídla je už z principu neskutečný humus. To rovnou mohu vydlubat dlažební kostku na chodníku v Praze, vyvařit a zapéct do koláče. Už jen kdybych slyšela, že v tom jsou zapékané mince, tak může tvrdit, jak jsou sebevíc vydrhnuté, stejně bych nepozřela ani sousto. Ta představa, kolik a hlavně jakých lidí tu minci mělo v ruce předtím, než pustila zbytky zažrané „příchutě“ do těsta… brrr. ![]()
Prostřený stůl v hospodském stylu nic moc. ![]()
Ta krev, to bylo něco, v čem měl štáb okamžitě zakročit!! Myslím, že i v Prostřenu by měla být jistá hranice hygieny, kdy už se do toho musí pustit odpovědný štáb.
Minimálně zakázat pokrm podávat. Kdybych byla jedna z účastnic a teď to viděla v TV, šla bych asi zvracet ![]()
Ale zábava relativně pěkná, avšak už to tam dávněji bylo. ![]()