Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veronika6913 píše:
Koukal jste dnes někdo??
Jo… koukala jsem presne tak, jako ten tvuj smajlik ![]()
Také jsem koukala
..Hlavne z duvodu, že posledni učinkujici-Leonu, znám z internetu, z jiného serveru pro maminky, tak me to zajimalo..
Prosím vás, holky, volala mi bábi, ať si to okamžitě pustim. No běhala jsem kolem večeře a dětí. Co za hrůzu tam bylo? Zítra bábi Kelišová dojde na besedu, tak ať se chytám ![]()
@LennaZS píše:
Prosím vás, holky, volala mi bábi, ať si to okamžitě pustim. No běhala jsem kolem večeře a dětí. Co za hrůzu tam bylo? Zítra bábi Kelišová dojde na besedu, tak ať se chytám
Mrkni dneska v noci na opakování, nebudeš litovat…
No a videli jste tenkrat tu Gizelu? Dostala tusim po jednom bode..ale tohle bych rekla bylo daleko horsi.. jako ja to prozivala s nima a uplne mi bylo na
ja bych tu polivku treba nebo tu pastiku ani asi nedostala do pusy, ani kdybych chtela. Fakt jako ne. A to fakt nejsem zadna cita. Ale tohle bylo fakt moc.. ini jsou dobry, ze se to tak snazili ustat a i mu ty dve daly po 4 bodech. Jsou fakt hodny..
Ja nechapu, jak člověk vubec muze takto zit..jako ze si vazne mysli, ze vari mnamky a ze tvrdi, ze tam ma cisto, kdyz tam ma tak nechutny neporadek. Vzdyt to snad ani mozny ne? To to ten clovek prostě nevidi? Ja to nechapu.. ![]()
@veronika6913 přesně, to chtělo docela odvahu se přihlásit v jeho případě ![]()
@LennaZS bordel nejvyssiho mozneho kalibru, smrad, absence lednice, velmi sebevedomy hostitel, echt zahustena hraskova polevka s tocenakem, pudink…
Staci?
Rikal, ze tam ma v byte najemniky s detmi…to musi byt teda taky cosi…v tomhle hnoji bydlet… ![]()