Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zeny,
koukaly jste dnes na dnesni Prostreno?
Co rikate na soutezici Alenu?
Ja jsem zdesena, jak nekdo muze padnout tak nizko…
Jak konstatoval manžel - s blbcem se nedomluvíš. Velmi mi připomínala mou pubertální sestru. Jenže ségře je 12.
Tak pokud by ji bylo 12 let, tak by ji to omluvilo.
Ale tohle, ani nevim, jak bych ji nazvala.
Rasistkou? Bezcharakterni?
Tezko rict ![]()
@Weru Bylo to strašné-nechápu jak někdo může být tak nevychovaný. To mohla zůstat doma a ne si nosit vlastní jídlo
bych jí vyhodila ![]()
Ahoj já byt tou dlouhovlasou co dnes hostila tak bejt na jejim míste tak tu Alenku bych vyhodila. neměla co tam vůbec dělat. trubka nic víc
@muffinka89 píše:
@Weru Bylo to strašné-nechápu jak někdo může být tak nevychovaný. To mohla zůstat doma a ne si nosit vlastní jídlobych jí vyhodila
Penize jsou zkaza lidstva…kdo je nema rad, az na vyjimky, ale az tak se ponizit a snizit.
@Weru Za co? Za blbost a hnusné chování se boužel pokuta a nedává. Řekla bych že má sotva pro sebe a pro rodinu
a neinvestu ne protože mají pronájem ale protože na to prostě není. My taky bydlíme v pronájmu investujeme do toho, co si případně můžeme odnést jako je nábytek ale novou linku nebo sprcháč bych taky nekoupila
Tohle pise pan, ktery uz v Prostreno varil :
cituji :
„ve smlouvě je psáno, že nesmíš znevážit dobré jméno pořadu atd. a také mařit natáčení nebo výrobu pořadu a tenhle "výkon“ bych za porušení smlouvy rozhodně považoval. Mimochodem, sankce je až do výše 200 000 Kč, tak když šla po pěnězích, tak bych napařil pořádnou pokutu, aby věděla o čem to vlastně je. Protože v soutěži o vaření prohlásit, že jsem tam kvůli penězům, přinesení vlastního jídla za znevážení dobrého jména a maření soutěže považuju. "
@muffinka89 píše:
@Weru Za co? Za blbost a hnusné chování se boužel pokuta a nedává. Řekla bych že má sotva pro sebe a pro rodinua neinvestu ne protože mají pronájem ale protože na to prostě není. My taky bydlíme v pronájmu investujeme do toho, co si případně můžeme odnést jako je nábytek ale novou linku nebo sprcháč bych taky nekoupila
Ani ja jsem nekupovala, kdyz jsem byla v pronajmu
. Na tom nic spatnyho nevidim.
Spatne vidim to jeji chovani ![]()
Ja jsme emla svuj novej nabytek ze staryho bytu, takz etim byl muj problem vyresen, ale do podlah a nove koupelny a kuchyne jsem majiteli neinvestovala
.