Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1854
7.6.13 18:19

Vidíte ty knedlíky potřené hořčicí se šunkou a sýrem a v trojobalu? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
7.6.13 19:01

Já ano. Byly kynutý :?:

@Lolllo píše:
Vidíte ty knedlíky potřené hořčicí se šunkou a sýrem a v trojobalu? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
50150
10.6.13 11:17
@Lolllo píše:
Vidíte ty knedlíky potřené hořčicí se šunkou a sýrem a v trojobalu? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je asi ten recept z mimibazaru :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25174
17.9.13 19:00

Co říkáte? Já teda nejsem nějakej megauklízeč, ale prach jednou týdně setřu, jednou za čas oddělám i větší věci a zalezu hadrem pod ně. Ale kdyby mi měla na natáčení přijít televize, tak týden gruntuju…
Tak jako když má přijít návštěva (holky z práce nebo ze školy, když se nám narodilo miminko) - manžel říkal, že by měli návštěvy chodit častěji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.9.13 19:04

Jedním slovem MASAKR a ostuda pro celou rodinu, kromě té paní… Ta sebelítostivě obviňuje spoluhráče ze spiknutí… :cert:

Chudák malý syn a manžel, co je celý den v práci a na ní je celá domácnost :zed:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
17.9.13 19:04

@avm3 nevzala bych jídlo do pusy. :poblion: a řekla bych jí taky důvod.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
17.9.13 19:05

My zrovna večeřeli, jak ukázali ten nočník :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6536
17.9.13 19:06

@avm3 co bys chtěla ty jsi něco viděla vždyť ona nemohla spát a tak uklízela jak říkala, a chudák dítě jít na takovej nočník, a ten prach všude no nejsem žádná jako holky tady jak píšou o úklidu Fly Lady - to je druhej extrém, já uklízím normálně je čisto uklizeno ale hračky jsou všude to je pravda.
já nejsem žádná fouňa ale jíst bych tam nechtěla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.9.13 19:08

Akorát jsme ji nerozuměli, co odpověděla na dotaz ohledně nočníku :think:

• Citovat
  • Upravit
6536
17.9.13 19:10
@ivik21 píše:
Akorát jsme ji nerozuměli, co odpověděla na dotaz ohledně nočníku :think:
že ho schová - nedošlo jo jí že je to humáč, ale že je asi v koupelně neschovanej, přijde mi taková jednodušší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.9.13 19:13

@renda81
díky :D

asi hodně jednodušší, zarazilo mě už to, že je v 25letech doma na ÚP…

Oni ten „brajgl“ ukazovali začátkem pořadu, mysleli jsme s manželem, že je to scvhálně, že bude pak uklizeno a ono nic, navíc při té upoutávce mluvila u upatlaného stolu a ten upatlaný zůstal ;)

• Citovat
  • Upravit
2282
17.9.13 19:16

Pěkný, taky jsem zrovna večeřela, když ukázali nočník :poblion: Její dítě musí mít imunitu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
17.9.13 19:20
@ivik21 píše:
@renda81
díky :D

asi hodně jednodušší, zarazilo mě už to, že je v 25letech doma na ÚP…

Oni ten „brajgl“ ukazovali začátkem pořadu, mysleli jsme s manželem, že je to scvhálně, že bude pak uklizeno a ono nic, navíc při té upoutávce mluvila u upatlaného stolu a ten upatlaný zůstal ;)

jo ale v tom medailonku o ní jak bylo jak uklízí tak projížděla jednu škvírku v tej obrovskej obývací stěně, ona uklízí stará se o domácnost řekla bych že je hodně líná holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
17.9.13 19:23

No holky, ja zustala hledet s otevrenou hubou 8o

Ja teda nejsem pedant na uklid, ba mam i bordel, ale to mam doma luxuse uklizeno proti te holce 8o Boze me bylo blivo, ja bych nesnedla nic a rekla bych ji, ze je to z duvodu spiny v byte. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
975
17.9.13 19:25

No my sme s pritelem nechapali, myslim ze si asi zacne me vic vazit:-D co je to proti nasemu obcas pohozenemu obleceni nekde:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí