Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od úterka se to stupňuje… Vadilo jí, že Stefanie je pořád milá, tak do ní začala rýpat, ta se to snažila dlouho přecházet, ale pak už se nedala. Opravdu jsem ty Aleniny narážky nechápala, úplně zbytečně jim zkazila celý týden (kromě pondělka, když vařila ona)…
No ona Stefanii vycitala, ze je strašně porad pozitivní a ze je to blbost, ze bude do rypat tak dlouho az přijde na to, jaka ve skutecnosti je…
Poslal by všechny ty kr… do afriky jako trest nic nežerou tak by tam možná změnili nazor a žrali by i to co nejí. Na co se tam přihlásili hlavně ta co bude vařit zítra, když nic nejí! Jste všichni trapne a mužete se stydět jak se chováte, ani jedna neumí vařit to co tam předvádíte to umí každy!!!
Koukaly jste? Já bohužel ostatní díly v týdnu neviděla, jen ten dnešní, ale ta Jana(tuším, že se tak jmenovala) dlouhovláska s červeným melírem, hnus fialovej. Tolik závisti jsem už dlouho neviděla. Jen viděla domeček dnešní hostitelky, byla znechucená a ještě tam u stolu děkovala, že jim věří, že jsou upřímní, a že je naivní. Nesnáším závist. Alespoň se tam ztrapnila s tím telecím masem.
@carola píše:
Koukaly jste? Já bohužel ostatní díly v týdnu neviděla, jen ten dnešní, ale ta Jana(tuším, že se tak jmenovala) dlouhovláska s červeným melírem, hnus fialovej. Tolik závisti jsem už dlouho neviděla. Jen viděla domeček dnešní hostitelky, byla znechucená a ještě tam u stolu děkovala, že jim věří, že jsou upřímní, a že je naivní. Nesnáším závist. Alespoň se tam ztrapnila s tím telecím masem.
Já viděla jen tu trapárnu s tím telecím masem, slušná hamba
![]()
Já na to nemůžu ani koukat, jak je mi trapně za ty lidi.. holt závist je typická česká vlastnost..
Jsou to závistivé slepice
Asi jim nedošlo, že většina lidí má ty baráky na hypotéku
Navíc ta otázka na telecí maso
![]()
Příspěvek upraven 24.05.13 v 18:57
@carola a ty jsi zase škodolibá…každej jsme nějakej. Navíc to zdůvodňovala přetvařováním dnešní hostitelky. Mě přijdou směšný tyhle blbý boje.
Asi si řekla, že má barák, tak ty peníze nepotřebuje.
Nejlepší hláška „XY je tu jen pro peníze“…já nevim, ale já bych tam z jinýho důvodu nelezla. ![]()
@Lolllo píše:
@carolaJá na to nemůžu ani koukat, jak je mi trapně za ty lidi.. holt závist je typická česká vlastnost..
Já ten pořad mám docela ráda, někdy se tam sejde fajn parta, ale kolik závisti se skrývá v některých lidech, neskutečný. Ale ve finále si stejně škodí sami sobě.
A ona je taková celej týden??