Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@avm3 píše:
No já na jednu stranu taky… ta blondýna je fakt na ranu…
Ta blondýna mi pije krev už od pondělí
![]()
Ja bych poznala bujon kdykoliv a kdekoliv, nechapu jak nekdo muze nacpat bujon do vyvaru ![]()
Dneska je to komedie, sami si prostřeli stůl a čekali na předkrm 2 hodiny
![]()
Bože to je k…a… no dostala ještě moc bodů…
Ještě se vrátím k tomu klukovi. Jak seděl jen za stolem, tak jsem si tak nevšimla, až včera jsem zírala, jak je tlustej.
@MUFICE píše:
Dneska je to komedie, sami si prostřeli stůl a čekali na předkrm 2 hodiny![]()
oni závidí protože mám velkej byt, tak proto to dýl trvá,
jak to souvisí s vařením a čekáním takovou dobu, nevím asi jsem úplně blbá, ale na toho dědka když mu to trochu tvalo že podcenil přípravu a sama tohle
to byl díl dneska ![]()
Ztapnila se sama, jen škoda, že ona je typ člověka tak hloupýho, co si to nepřipustí
@renda81 píše:
oni závidí protože mám velkej byt, tak proto to dýl trvá,![]()
![]()
![]()
![]()
jak to souvisí s vařením a čekáním takovou dobu, nevím asi jsem úplně blbá, ale na toho dědka když mu to trochu tvalo že podcenil přípravu a sama tohle
to byl díl dneska
Přesně, dědkovi vyčítala 20-30 minut při hlavním chodu a jí každý chod trval 2h a ještě 2 musela vypustit. By mě zajímalo, co tam odpoledne dělala.
@MUFICE píše:
Přesně, dědkovi vyčítala 20-30 minut při hlavním chodu a jí každý chod trval 2h a ještě 2 musela vypustit. By mě zajímalo, co tam odpoledne dělala.
tak nechápu ten dezert opravdu jen ho vytáhnout z lednice nakrájet a dát k tomu jahody trvalo 25min
![]()
@renda81 píše:
oni závidí protože mám velkej byt, tak proto to dýl trvá,![]()
![]()
![]()
![]()
to byl díl dneska
Větší byt = musí víc pobíhat po kuchyni, logické, ne
Nebo nevím.
Divím se, že jí vůbec nějaké body dali..
@tehuzu píše:
Větší byt = musí víc pobíhat po kuchyni, logické, ne![]()
Nebo nevím.Divím se, že jí vůbec nějaké body dali..
aha ale nemluvila o kuchyni ta moc velká nebyla a prej se na to připravovala 14 dní
, to je síla celej týden kritizovala, a pak se takhle předvede, za to ten mladší pán, to bral s nadhledem a v pohodě
@renda81 píše:
aha ale nemluvila o kuchyni ta moc velká nebyla a prej se na to připravovala 14 dní![]()
, to je síla celej týden kritizovala, a pak se takhle předvede, za to ten mladší pán, to bral s nadhledem a v pohodě
Co tam připravovala 14 dní? To malovala, ne? ![]()
@tehuzu píše:
Co tam připravovala 14 dní? To malovala, ne?
asi psychicky
![]()
@MUFICE píše:
asi psychicky![]()
Jako že si 14 dní představovala, jak by to uvařila?
![]()