Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
15 bodů to jsou blbové, a jak se snažil, to je sestavička to by jeden ![]()
@MUFICE píše:
Koukáte dneska na Prostřeno? To je zase sestava, hlavně ty dvě báby, co furt kritizují, jsem zvědavá, co budou vařit ony![]()
![]()
NO to byl děs dneska, chudák, dávali mu docela sodu
![]()
@MUFICE píše:
Ta jedna bába prý nic neochutnala a ještě říkala, že tam má bordel![]()
no tak to mě taky dostalo, ještě jak to řekla, že by mu tam měla princezna uklidit ![]()
@suricata píše:
no tak to mě taky dostalo, ještě jak to řekla, že by mu tam měla princezna uklidit
Ted jsem si to znovu pustila a nějaká bordel nebo špínu jsem tam teda neviděla
![]()
Baba žere pouze českou kuchyni, nic jiného nikdy neochutnala
![]()
Tento týden to bude zajímavé
je to tam jeden buran vedle druhého. Včera mi pán byl teda nesympatický, ale uvařil aspoň zajímavě.
Doporučuju si přečíst tuto diskuzi, hned ten první příspěvek to dobře vystihl ![]()
EDIT: http://www.iprima.cz/…al-jankovsky
Příspěvek upraven 19.11.13 v 18:47
Včera babka kritizovala a dnešní menu, je obyčejné, nepřijde mi soutěžní, a hlavně chuťovky jak krájela takový špalky z rohlíků
![]()
a bydlení má taky hogo fogo čekala jsem víc když včera jeho bydlení a úklid kritizovala, proč o tom ty lidi mluví a pomlouvaj druhého když sami to nemaj lepší, ale zase je na co se dívat
@renda81 píše:
Včera babka kritizovala a dnešní menu, je obyčejné, nepřijde mi soutěžní, a hlavně chuťovky jak krájela takový špalky z rohlíků![]()
a bydlení má taky hogo fogo čekala jsem víc když včera jeho bydlení a úklid kritizovala, proč o tom ty lidi mluví a pomlouvaj druhého když sami to nemaj lepší, ale zase je na co se dívat
jo a ta pomazánka vypadá děsně
![]()
@MUFICE píše:
jo a ta pomazánka vypadá děsně![]()
to vylepší asi nějakou přízdobou
už se těším na reakce