Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímal by mě věk té dnešní hostitelky, vypadala tak na 55-60 let. Podle toho děts. pokoje jí asi tolik nebylo ![]()
@blorchi Souhlasím, taky jsem to tu psala, že chytnul blbou partu, jinde by dostal aspon 8-9 bodů. Pro mě bylo jeho menu nejlepší, mám ráda tyhle jídla ![]()
@MUFICE píše:
Zajímal by mě věk té dnešní hostitelky, vypadala tak na 55-60 let. Podle toho děts. pokoje jí asi tolik nebylo
Vsimla sis te fotky, kde ukazovala pritele? Bych mu min. rekla o tricet let mene ![]()
Jinak k tomu mlademu, jidlo opravdu super, presne takhle bych si to predstavovala.
@blorchi píše:
Vsimla sis te fotky, kde ukazovala pritele? Bych mu min. rekla o tricet let mene
Tak to jsem neviděla, začátek jsem prošvihla. Mrknu se na netu ![]()
Tak mi to nedalo a pustila jsem si ty tri dily od pondeli…daaaaaamy, to byl zas napad
„to nejim, to neznam, to si neumim predstavit“…uaaa, odkud to panoptikum vyhrabali???
Mohl by vyhrát ted dědek, z těch 4 patlalů má nejlepší menu, teda, jestli to budou jíst ![]()
@blorchi píše:
Vsimla sis te fotky, kde ukazovala pritele? Bych mu min. rekla o tricet let mene
Už jsem jí viděla, vypadají tam jak matka a syn ![]()
Boze ta simóna mi leze krkem
bych je nechala o hlady, to je zas partick ![]()
Co říkáte na tento týden? Je mi fakt líto, že někdo tak taktizuje, že nedokáže ocenit jídlo druhého… A ta páteční je „frajerka jak…“ jsem moc zvědavá jak uvaří.
No je to holt reality show…
Tak na tu hvezdu su taky zvedava, nic neji, sul je slana, houby houbovi..to je zase particka..jsem zvedava na dnesek ![]()
Ta Jitka co bude varit v patek je tak neprijemna
hrozná zenska.No a ta vcerejsi jak se vcera zminovala o tech houbach neco v tom smyslu ze zampiony nejsou houbové
![]()
@avm3 no mě by praštilo z takového člověka, který taktizuje, ale je to holt soutěž a jde tam víc o peníze než o kvalitu jídla… Ale zase najednu stranu aspoň, že do televize přiznala, že jde pro výhru a bude prostě taktizovat, ikdyž ji to mrzí…By mě zajímalo, jak uvaří ta v ten pátek… ![]()
Ovsem nej je to jak misto jidel, uz hodnotej bydleni, a nebo atmosferu pak za kterou daji 3 body ale jidlo to je az naposledy