Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2061
8.4.14 19:47

Dnes mě to taky nakrklo..menu mělo hlavu a patu, jídlo vypadalo dobře..A oni řeší, že to bylo moc jednoduché a co vše bylo domácí 8o Když uvaří někdo svíčkovou, což je docela složité jídlo, tak zas řeší že je to moc fádní..Nechápu co ti lidi chtějí..A nejlepší jsou ti, co se přihlásí, a žampiony nejí, rajčata nejí, cibuli, játra… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
8.4.14 19:49
@Martina0085 píše:
Je strasny co dokaze zavist. Kdyz nekdo nebydli moderne, tak ho pomluvi, kdyz ma nekdo krasnej byt nebo nedej boze barak, tak skripou zubama…

Lidská závist je hrozná, úspěch se neodpouští :zed:  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
8.4.14 19:50
@Emisis píše:
Dnes mě to taky nakrklo..menu mělo hlavu a patu, jídlo vypadalo dobře..A oni řeší, že to bylo moc jednoduché a co vše bylo domácí 8o Když uvaří někdo svíčkovou, což je docela složité jídlo, tak zas řeší že je to moc fádní..Nechápu co ti lidi chtějí..A nejlepší jsou ti, co se přihlásí, a žampiony nejí, rajčata nejí, cibuli, játra… :roll:

Nakonec to dopadá tak, že ten, kdo tam nejvíc kritizuje, uvaří největší blaf :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
8.4.14 19:54

Hlavne, je zajimave ze chteji ochutnat vzdy neco noveho.Pak to neji protoze to neznaj a je to jine. :lol: Normalne bych tam stanovila pravidla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
8.4.14 19:59

@Andy27 To samé minulý týden..Parta holek vypadalo ze začátku normálně, a co tam předvedla tam starší černovlasá paní 8o jen proto, že paní měla pěkný dům, uklizeno..prostě závist..:( Taky už mě to pomalu přestává bavit, jídlo se neřeší, jen nějaké taktiky a intriky :/ Buď je to blbě sestříhané, nebo je nutí produkce..ale není možné, aby tam týden co týden byla banda závistivců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.4.14 20:02
@Emisis píše:
@Andy27 To samé minulý týden..Parta holek vypadalo ze začátku normálně, a co tam předvedla tam starší černovlasá paní 8o jen proto, že paní měla pěkný dům, uklizeno..prostě závist..:( Taky už mě to pomalu přestává bavit, jídlo se neřeší, jen nějaké taktiky a intriky :/ Buď je to blbě sestříhané, nebo je nutí produkce..ale není možné, aby tam týden co týden byla banda závistivců?

začíná být prostřeno a to doslova o hov. ně. Není to soutěž o vaření, aleo pomlouvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
8.4.14 20:03

@Emisis No ta z minuleho tydne mi normalne hla zluci..Ale koukam, ze tam takove chovani zacina byt pravidlem.Ale to je to co pisu, stanovit tam nejaka pravidla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.4.14 20:06

@Andy27 to dělá produkce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.14 20:10
@Emisis píše:
Dnes mě to taky nakrklo..menu mělo hlavu a patu, jídlo vypadalo dobře..A oni řeší, že to bylo moc jednoduché a co vše bylo domácí 8o Když uvaří někdo svíčkovou, což je docela složité jídlo, tak zas řeší že je to moc fádní..Nechápu co ti lidi chtějí..A nejlepší jsou ti, co se přihlásí, a žampiony nejí, rajčata nejí, cibuli, játra… :roll:

ideálně, když nejí téměř nic, co se jim naservíruje, viz minulý týden ta slovenka - její tofuňéza a vim já co, to bylo fakt luxus. Kdyby od ostatních aspoň ochutnala, ale jen kritizovala a blbě kecala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
8.4.14 20:10

@tumpach tak to mam pocit ze pujde li to tak dal.Bude se na to koukat opravdu, uz ale jen ta produkce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
8.4.14 21:50

A proto už na to nekoukám, nějak mě nebaví jak si lidi lezou do skříní, kontrolujou jak mají uklizeno a pomlouvají bydlení, místo toho aby si normálně pokecali a normálně ohodnotili jaký je kdo hostitel tzn jak se stará o hosty, jaká atmosféra u stolu je a jak ten dotyčný uvařil.

No kdysi se mi moc líbil díl kdy už jedna soutěžící nevydržela ty rádoby odborné kecy a polívku jim ukuchtila z pytlíku, guláš z konzervy a všichni si mlaskali a kecali o čerstvosti potravin, jako na paní dodnes nezapomenu, fakt se mi moc líbila asi bych to udělala podobně

• Citovat
  • Upravit
6257
8.4.14 21:52

@myšák1187 jj,pamatuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
8.4.14 21:55
@myšák1187 píše:
No kdysi se mi moc líbil díl kdy už jedna soutěžící nevydržela ty rádoby odborné kecy a polívku jim ukuchtila z pytlíku, guláš z konzervy a všichni si mlaskali a kecali o čerstvosti potravin, jako na paní dodnes nezapomenu, fakt se mi moc líbila asi bych to udělala podobně

Jo, to byl dobrý díl :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
9.4.14 08:05

Je to bída…Jako občas se mi líbily díly se šmudlama (pak jsem měla pocit, že mám nablýskaný byt :mrgreen: ), nebo ta jedna, co koluje po netu jako blondýna Niki (hledala u kachny prsa na zádech, vytrhla kus masa a prý jestli to snad není „srdce“. Zeleninu vzala z jednoho rohu, naběhla ke koši v prostoru na druhé straně, oškrábala a běžela k druhému rohu k hrnci…atd.). Ale nesnížila bych se k šmejdění, ani u svých nejlepších kamarádek nevím jak mají tvrdou/měkou matraci, co mají ve skříních…Kdybych byla tak zoufalá, že bych tam šla, asi bych zamkla všechny skříně a klíče vyndala ať se třeba pos…Jednou u mladé holčiny našli v ZAVŘENÉM nočním stolku (kde jinde by tak asi měl být??!!) vibrátor a měli strašnou potřebu to řešit u jídla a ještě se tomu debilně hihňat. A nejhorší hlášky: „To menu mě neoslovilo“ - asi jako, že rozevře ruličku a rulička pronese „ahoj Kájo“ :roll: Nebo: „To je kakaooooo? Tak to mě zklamalooooo“. Domácí těsta, zeleninu, nudle apod. neřeším. Se ještě budu patlat s listovým těstem doma ne, bych jim vpálila, že jo, že je domácí, stejně by houno poznali. Ta baba (byla z Ostravy), co jim naservírovala polívku z pytlíku a maso dvou barev z konzervy (masíčko měkkoučké, skvěle ochucené, akorát slané…Mňam, mňam gurmáni si pochvalovali :mrgreen: ) to udělala naprosto skvěle. A jak „gurmáni“ byli spokojení a pak nevěřili, že jim musela donést ukázat prázdné obaly, že si nedělá srandu a je to hotovka z konzervy. Škoda, že se přiznala před bodováním, možná byla donucena produkcí. Ale asi by vyhrála a vyhrála by dobře ochucená konzerva a jak to paní skvěle ohřála. A úkol týdne? :roll: Trapárna, zdržovačka, nezajímavé. A co by se stalo, kdybych ho neudělala? Stejně by na to přišli až po bodování. Neumím si představit, že mám krásně zkomponované menu, náročné a časově to mám rozvržené akorát, typově např. zvěřinové hody a do toho mi přistane, že mám uhňácat a „vhodně“ zakomponovat sushi (v životě jsem nedělala, nejedla a jíst nebudu), suroviny budu mít na zvěřinové menu a tady na vesnici fakt věci na sushi neseženu a objíždět autem obchody ať se zdržím, k tomu by se mi to třeba do menu fakt nehodilo a ještě to neumím, takže si srazím body…Přitom tam jdu s tím, co umím. Trapas. A dietáři? pamatuju si na paní, která neměla žaludek, omluvila se předem, že jí jen malé porce, všechno ochutnala a hodnotila. Ale ta slečna s bezlepkovou dietou jak vyžadovala, aby na ni brali všichni ohled a vařili jí zvlášť :roll: Já se přiznám, že být v presu a vařit 4 chody + úkol týdne pro 5 lidí, tak se s nějákou bezlepkovou variantou necrcám :jazyk: navíc to nemám vychytané, neumím s bezlepkovou moukou, ve spoustě surovin je lepek, ačkoliv by ho tam nikdo nečekal, moje jídlo by jí mohlo ublížit, i kdybych se snažila. O bezlepkové dietě vím jen základní věci, ale věřím, že je to běh na delší trať zjistit, že se lepek vyskytuje třeba v baleném mletém mase nebo nevím v čem…Zkrátka buď by měli mít takoví dietáři svůj týden a tak by si nemohli nic vyčítat, k tomu by si neublížili, protože dietu všichni znají a jedí podle ní, nebo by se do takové soutěže neměli hlásit. A ti, co něco nejí, že jim to nechutná, by měli ochutnat a ohodnotit všechno, nebo za každou odmítnutou složku pokrmu u nich trestný bod dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
9.4.14 18:05

Souhlasim..hlavne s tim ze tem dieatarum mohly dat normalne tyden..Me by to treba hodne zdrzelo, o bezlepkove kuchyni nevim nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí