Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik tam měla těch místností, 2 nebo 3
Bylo to tam hrozně zapláclé stoletým nábytkem, že se tam nedalo skoro chodit ![]()
@MambaJ píše:
Za skoro žádný výkon, dostala poměrně hodně bodů, ti Pražáci z minulého týdne, by jí dali, asi po dvojce..![]()
Dali jí docela dost bodů, taky jsem si vzpomněla na ten minulý týden.
@MambaJ přesně mi to hned hrklo, že schytala ještě dobrou partu…
Jinak každý bydlí dle svých možností a svého vkusu, ale teda hostitelka mi přišla dost nespolečenská, zamlklá ![]()
Její slova „jsem velmi čistotná“, na můj vkus, tam byl nepořádek, všude plno věcí, nejvíc mi je líto těch dětí, tři děti spí s rodiči v jedné „přeplněné“ místnosti, fakt nechápu, že se do takového pořadu hlásí. Jsem zvědavá, jak bude hodnotit.. ![]()
@CokeLady píše:
Jsem velmi čistotná a pak ty metly vzala nějakým stoletým hadříkem co byl hozený přes kohoutek, no to s emi mírně navalilo.
Přesné
souhlas s tvými názory ![]()
@CokeLady ten hadrik byl brutalni, takovej nemam ani.na.zachod.
Ta opatlana roláda no!! Nejedla bych to. Pani bavi utirat prach ze serepeticek ve stene jako, ta ma dost.
Nejvic nejhorsi, nechapu jak to muze někdo skladovat. No nepolibena dobou no. Ve meste by byla chudak zenska asi ztracena. ![]()
Já jsem to včera zapnula, až když dodělávala tu „opatlanou“ roládu, jako koukala jsem, jak blázen, ani dcera z toho nemohla… ![]()
Bylo zvláštní, že říkali, že je v baráku zima a přitom bylo topení zaskládané nábytkem
Chudák děti ![]()
No podprdu určo neměla, jen košilku, ne?
Jako ten internetový koutek mě naprosto dostal
Teda jako čekala jsem, že vytáhne kuchařku ![]()
Ta dnešní vaří podle mého gusta, vše vypadá dobře
Ale vadí mi, jak se furt chválí, dost to přehání ![]()
Moc se vnucovala svými názory, kdyby se tak nechválila, tak by to tak nebrali ![]()