Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
22.4.14 19:06
@MambaJ píše:
@madeto A co ta „špekatá, smradlavá, tupá“ ta je v pohodě? :andel:
špekatá dobře - no dá se to nazvat i slušněji tedy ale ten zbytek - ty máš nějakou 4d telku? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.4.14 19:07
@MambaJ píše:
Něco dokázala, má dítě, některá se o dítě snaží celá život a nemůžeš jej mít. :think:

co je to za kravinu, tady se mluví o tom, že se přihlásí do prostřena, vypucuje skoro všechny talíře, ale nic ji nechutná 8o a pak da 2 body :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.4.14 19:08
@MambaJ píše:
@madeto chtěla bych tam vidět tebe, v jejím věku

věk není omluva pro chování které slečna předvádí, spousta mladých holek je zcela v pohodě - to není věkem ale osobností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.4.14 19:08

@Lolllo Tak jsem to nemyslela, omlouvám se. Ale co by si jako čekala? Je mladá, žije v centru s dítětem, chápala bych, že se tam přihlásila jen kvůli penězům a přála bych jí to. Ale ta „špekatá tupka“ má kde bydlet, má co do huby, její kámoši to 2× vyhráli a stejně děsivě hodnotí a sebevědomím překypuje. Kdybych měla takovou povahu a vypadala jako ona, dobrovolně bych se zastřelila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.4.14 19:09
@MambaJ píše:
@madeto A co ta „špekatá, smradlavá, tupá“ ta je v pohodě? :andel:

ježiš ta sice je moc sebejistá, ale to co předvedla dnes nebylo vůbec špatné a to že je tlustá, třeba je nemocná, to nemůžeš vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
22.4.14 19:12

@MambaJ
Hele a nejses ta blondyna nahodou ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826

@madeto a včera za chlup jen 2 body?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826

@Lolllo no jasně že jsem, jak si to poznala  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.4.14 19:13
@MambaJ píše:

to je fakt ta bloncka tam neměla žádný a dala body 3 na ni jsem fakt zvědavá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.4.14 19:13
@MambaJ píše:
@Lolllo Tak jsem to nemyslela, omlouvám se. Ale co by si jako čekala? Je mladá, žije v centru s dítětem, chápala bych, že se tam přihlásila jen kvůli penězům a přála bych jí to. Ale ta „špekatá tupka“ má kde bydlet, má co do huby, její kámoši to 2× vyhráli a stejně děsivě hodnotí a sebevědomím překypuje. Kdybych měla takovou povahu a vypadala jako ona, dobrovolně bych se zastřelila. :zed:

v každém druhém příspěvku zdůrazňuješ figuru té paní - my všichni vidíme že je obézní… někdo tlustý ti někdy něco udělal? Nemáš jiný argument než - je špekatá? Abys jednou třeba nemocí sama nepřibrala a nezkusila jaký to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.4.14 19:15
@MambaJ píše:

aspon měla důvod - co měla bloncka dnes? Vymetla talíře a pak dá dva body? Nejdřív řekla že jídlo bylo lepší než v pondělí a pak dá o bod míň? To není zvláštní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
22.4.14 19:15
@MambaJ píše:
@Lolllo no jasně že jsem, jak si to poznala :andel:

podle tech kecu bych to tak tipovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.4.14 19:17

@jdukolem Mám také silnější kamarádky a mám je moc a moc ráda, neřeším postavu, ale povahu, moje silnější kamarádky, jsou hodné a upřímné a určitě by si neudělali takovou ostudu, jako ta „špekatá“ co dnes vařila, velké sebevědomím a IQ tykve… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.4.14 19:18

@Lolllo no jasně, všechno víš, všechno znáš a kecy v kleci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.4.14 19:20

@MambaJ prostě takový člověk, tam nemá co dělat a pokud chce taktizovat, tak prosím, ale měl by být aspoň trochu objektivní už kvůli ostatním soutěžicím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí