Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MambaJ píše:špekatá dobře - no dá se to nazvat i slušněji tedy ale ten zbytek - ty máš nějakou 4d telku?
@madeto A co ta „špekatá, smradlavá, tupá“ ta je v pohodě?
@MambaJ píše:
Něco dokázala, má dítě, některá se o dítě snaží celá život a nemůžeš jej mít.
co je to za kravinu, tady se mluví o tom, že se přihlásí do prostřena, vypucuje skoro všechny talíře, ale nic ji nechutná
a pak da 2 body ![]()
@MambaJ píše:
@madeto chtěla bych tam vidět tebe, v jejím věku
věk není omluva pro chování které slečna předvádí, spousta mladých holek je zcela v pohodě - to není věkem ale osobností
@Lolllo Tak jsem to nemyslela, omlouvám se. Ale co by si jako čekala? Je mladá, žije v centru s dítětem, chápala bych, že se tam přihlásila jen kvůli penězům a přála bych jí to. Ale ta „špekatá tupka“ má kde bydlet, má co do huby, její kámoši to 2× vyhráli a stejně děsivě hodnotí a sebevědomím překypuje. Kdybych měla takovou povahu a vypadala jako ona, dobrovolně bych se zastřelila. ![]()
@MambaJ píše:
@madeto A co ta „špekatá, smradlavá, tupá“ ta je v pohodě?
ježiš ta sice je moc sebejistá, ale to co předvedla dnes nebylo vůbec špatné a to že je tlustá, třeba je nemocná, to nemůžeš vědět
@MambaJ píše:
@madeto a včera za chlup jen 2 body?
to je fakt ta bloncka tam neměla žádný a dala body 3 na ni jsem fakt zvědavá ![]()
@MambaJ píše:
@Lolllo Tak jsem to nemyslela, omlouvám se. Ale co by si jako čekala? Je mladá, žije v centru s dítětem, chápala bych, že se tam přihlásila jen kvůli penězům a přála bych jí to. Ale ta „špekatá tupka“ má kde bydlet, má co do huby, její kámoši to 2× vyhráli a stejně děsivě hodnotí a sebevědomím překypuje. Kdybych měla takovou povahu a vypadala jako ona, dobrovolně bych se zastřelila.
v každém druhém příspěvku zdůrazňuješ figuru té paní - my všichni vidíme že je obézní… někdo tlustý ti někdy něco udělal? Nemáš jiný argument než - je špekatá? Abys jednou třeba nemocí sama nepřibrala a nezkusila jaký to je ![]()
@MambaJ píše:
@madeto a včera za chlup jen 2 body?
aspon měla důvod - co měla bloncka dnes? Vymetla talíře a pak dá dva body? Nejdřív řekla že jídlo bylo lepší než v pondělí a pak dá o bod míň? To není zvláštní?
@jdukolem Mám také silnější kamarádky a mám je moc a moc ráda, neřeším postavu, ale povahu, moje silnější kamarádky, jsou hodné a upřímné a určitě by si neudělali takovou ostudu, jako ta „špekatá“ co dnes vařila, velké sebevědomím a IQ tykve… ![]()
@MambaJ prostě takový člověk, tam nemá co dělat a pokud chce taktizovat, tak prosím, ale měl by být aspoň trochu objektivní už kvůli ostatním soutěžicím ![]()