Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bušterka píše:
Já nevím proč, ale dnešní hostitelka mi strašně připomíná jednu zdejší mlaďoučkou uživatelku.A dala bych ruku do ohně, že je tu registrovaná. Ale za boha si nevzpomenu, jakej je její nick.Ale ta její zkosená ofina nejde zapomenout
nj a vykulený kukuč, co? ![]()
@Pincenza kolik jí je? 19
kolik je ostatním hostitelkám? (o dost víc)
dá se to porovnávat(vzhledem k věku), nedá… ![]()
@ivik21 píše:
nj a vykulený kukuč, co?
já snad večer neusnu. Už jsem se ju snažila najít a nejsem za boha schopná
![]()
Zkoušela jsem ju pod Michele atd, ale nic
![]()
@MambaJ prosim te, to je snad jedno, kolik ji je. Ony ty ostatni taky zadnej slagr jako.
@Pincenza No, ty ostatní taky žádná sláva, ale upřímně, já bych snědla všechno. To, co tam ty lidi vaří, vždyť to je jídlo, co by za to dali jiní. ![]()
Ta maldá blondýna měla dnes dobrou vyřídilku na Věru, ale vítězství jí určitě nepřeji. Je to potvora co ji nezajíma jak se druhé holky snaží a schválně si vymýšlí, že je špatně to a tamto jen aby mohla na závěr dát takové hodnocení co dává. A koho to zajímá, že peníze potřebuje?? Každý má něco a žádná z nich nevypdá, že se má jak královna…přeji to té co uvaří, pohostí nejlépe znich a né holce co je uplně u prdele, že se někdo snaží. Že jí to není blbé. Tak a dnes dostala pěkné bodování. Jen kvůli tomu bych se tam nepřihlásila…přesně kvůli takovým lidem. A ještě ktomu úklidu…mám doma psa i kočku, prostě chlup není bordel…jsem vychovávaná k lásce ke zvířatům a to co tam hodnotí Věra je opravdu stupidní. Mladá holka a chová se jak kráva. Přeji to té paní o vařila ve středu…je strašně příjemná a mám pocit, že hodnotí spravědlivě.
@MambaJ píše:
@Pincenza kolik jí je? 19
kolik je ostatním hostitelkám? (o dost víc)
dá se to porovnávat(vzhledem k věku), nedá…
ježíš a kde je nějaký věkový kritérium? jako je mladá tak má nárok být hodnocená mírně?
Tak ted uz si tam chodijou jen pro ty penize.ten porad neni vubec nicim prinosnej. ze zacatku meli ucastnici dobre recepty, nove a osobni triky. bylo to necim prinosne. cim se zvetsuje vyhra, tak tam vybiraj vetsi zoufalce. nehlede na to, ze celej porad je podle scenare. ted uz je to jen reality show, kde na sebe lidi hazou spinu a klacky pod nohy ![]()
za par tejdnu budou vsichni bodovat jenom jednickama a cus ![]()
@MambaJ vzdyt to je furt samej chlup, bujon a praskovani, tiramisu z pomazankoveho, kazdej den brambory…proste na to uplne kalijou a kazdej tejden je to stejny vice ci mene
az jim klesne sledovanost, tak to bud zrusijou a nebo zacnou zase vybirat zajimave lidi, co vareni aspon trochu bere
@mrs.gendy oni ví, že se to lidem takhle líbí, tak už je přidávají prachy, aby to mělo „grády“ ![]()
@CokeLady Pak je mi jich líto. Televize využívá lidi, ví, že spousta lidí peníze nemá a tohle, je jen cesta k ním. Televize ví, že o jídlo nepůjde. Je to čistě hra o peníze a smůla tomu, kdo tam přišel právě kvůli tomu jídlu.
Je mi z toho na
, ta doba, lidi. Je to čím dál horší a bude hůř..
![]()
To bych neřekla, nemyslím si, že tam může jen mistr ve vaření, proč bych tam nešla ikdyž třeba umím báječně pár jídel, které mě chválí ostatní. A k těm bramborám…já se nedivím já bych je osobně taky vařila, protože ono každý domácí knedlu neumí a tětoviny?? hned budou otázky jestli jsou domácí! A sorry, ale kolik lidí si je doma dělá sám(myslím, že jen hrstka)hrozně se řeší co je a není domácí. Viz..tento týden-dělala paní skládaný salát a ta Věra hnedka, že to není umění otevřít kupované plechovky a nakrájet zeleninu a zamíchat to. Dělá si ze mě prdel?? Ono většinou suroviny koupíme, nakrájíme, smícháme, okořeníme a je to, nebo ona si snad to prase vychovala, že má takové kecy-taky koupila maso, nakořenila a dala péct. Nebo ona si máslo sama utloukla po tom co podojila krávu??Moc se to hrotí.
Ono uz jim neni dobrej ani ten domaci vyrobek. kdyz nekdo udela pecivo, tak drzkujou, ze nepridal pravej kvasek. no a kdyz ma nekdo domaci pekarnu, tak je to prej bez prace ![]()
uz vidim, jak doma vsichni vari v panelaku zasadne z domacich surovin. nikdy nekoupijou ani rohlik a nikdy neudelali vyvar z kostky. nemluve o mrazenym hrasku na polivku a urcite kdyz dostanou chut na zerve, tak ty to vsichni umichaj doma
![]()
a vera nevi co mluvi. sama delala zerve z koupenych surovin. jen to smichala a cekala az se z toho neco vyklube. michala delala knedlicky, taky z koupenych surovin. smichala - mela teda jeste okorenit a hotovo. takze o domacim vyrobku se neda mluvit ani vjednom pripade ![]()
@Pincenza to plácání po desce u linky mě též dostalo… Cedník a pařák